Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
S6 bence
Bu arada lg Türkiye fiyatı 2199 olarak açıklamış

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu yazılan bilgilerden sonra sanırım fiyat için herkes yüksek olduğu düşüncesine varmıştır

furkankaya559758

Üye
Her yönüyle çok güzel olmuş.

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar s6 mı yoksa g4 ?
Kesinlikle şu diyebileceğim bir şey yok ortada. S6 daha ufak boyutlu süper cihaz ama g4 ise tamamıyla multimedia cihazı gibi bir şey hangisi işini görürse o iyi :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyat yuksek falan degil rakiplerine bakin daha ucuz diyoruz sonra hemen maliye bakani oluyosunuz genel dunya ekonomisinden bahsetmeye basliyosunuz beni piyasa baglamaz s6 edge 3.000 lira S6 2.500 lira G4 2.200 bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: vegatablo ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Fiyat yuksek falan degil rakiplerine bakin daha ucuz diyoruz sonra hemen maliye bakani oluyosunuz genel dunya ekonomisinden bahsetmeye basliyosunuz beni piyasa baglamaz s6 edge 3.000 lira S6 2.500 lira G4 2.200 bu kadar.

Yorumlarına hastayım çok açıklayıcı konuşuyorsun helal olsun :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
vegatablo

vegatablo

Üye
Beyler bu g4 deki uygulamalar arayüz felan g3 e gelirmi özellikle kamera uygulaması manual mod felan internette portlamışlar arayüzü gayet çabuk g3 dekine göre daha iyi g2 ye vermişlerdi 5.0 la g3 arayüzünü kamerasini felan acaba g3 e verirlermi

Luck Star

Luck Star

Üye
LG , G3 teki arayüzü bütün cihazlarına vermek gibi bir hedef koymuştu ki verdi de. UX 4.0 daha yeni çıktı ve vereceklerini sanmıyorum ancak 1-2 ay kalmaz G4 romları çıkar hem G3 hem G2 için.

vegatablo

vegatablo

Üye
G3 deki arayüzde yeniydi hemen vermişti hepsine inşallah verir müşteri memnuniyeti için önemli

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg tarafindan arayuz belki verilebilir ama nasil G2 ye G3 kamera opsiyonlari gelmediyse G4 ün opsiyonlari da G3 e gelmez.

ArMaGeDdOn_87

Üye
maliye bakanı olan kim ? sen iyimisin ?

Luck Star

Luck Star

Üye

Arkadaş gayet iyi bence burada fiyat tartışılırken vergiye girenden tut kapağın üretiminin zorluğu ve maliyetine kadar tartışma çıktı. Olay bu kadar basit dediği gibi ... Rakipleri 3000-2900-2800-2500 iken LG 2200 ve kısa zamanda da bir indirime gidilebilir diye tahmin ediyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Iyi sag ol sen nasilsin?
Alinti yaptin sana yaziyorum alintilanmayan yorumu üstüne alma.

Fiyat uygun pahali falan demeyin gecen de konusuldu sonra genel piyasaya analizine döndü is evet 2.000 uzeri her cihaz icin pahali ama rakiplerinden ucuz kisaca durum bu.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Iyi sag ol sen nasilsin?
Alinti yaptin sana yaziyorum alintilanmayan yorumu üstüne alma.

Fiyat uygun pahali falan demeyin gecen de konusuldu sonra genel piyasaya analizine döndü is evet 2.000 uzeri her cihaz icin pahali ama rakiplerinden ucuz kisaca durum bu.
ben üstüme alınmadım,
belli iyisin :) burada kimsenin maliye bakanı falan olduğu yok :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Haha inci zimbirtilari gibi temsili mi yazsaydim bilemedim bakana takildik neyse :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Haha inci zimbirtilari gibi temsili mi yazsaydim bilemedim bakana takildik neyse :D

Orjinal derinin fiyatlarindan haberin yok sanirim galiba bekarsin aman bulasma zaten.
Üstelik bu deri bitkisel kabartmali bilmem ne bir sey pek anlamam ama ne koku ne solma ne yipranma en az 200 lira fark koyar bu gerisini sen dusun 2.000 liraya amiral aliyosun fiyat cok fazlaymis dusunerek yorum yapin biraz M9 ve S6 fiyatlarindan haberiniz var mi? var evet ama objektif olamiyosunuz onu da anliyorum.

sen olmayan bişeyi olmuş gibi yazıyosun,geçen mesajındanda bak ne demişsin :) "biraz M9 ve S6 fiyatlarindan haberiniz var mi? var evet ama objektif olamiyosunuz onu da anliyorum" o yüzden az önce de maliye bakanı falan :) o yüzden iyimisin diye sordum ? :) fiyat konusuna gelirsek piyasaya göre çok pahalı bir cihaz daha önce de yazdım ve buna iPhone 6-samsung s6 vs hepsi dahil,fiyat politikası için firma olarak bakarsak LG G4 diğer firmalara göre daha ucuz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Önemli olan da digerlerine göre ucuz olmasi ayni seyi soyluyoruz iste.
Fiyati kötünün iyisi.Hemen hemen G3 fiyatlarinda giriyor piyasaya gecen senenin telefonu biliyosunuz.

Luck Star

Luck Star

Üye
2 sene önce lg g2 32gb 1800 liradan satılırken herkes çok ucuz muamelesi yapıyordu. 2 yıl sonra bu kadar özellikli telefon çıkarıyorlar 2200 lira olmuş çok mu ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Htc one M9 2700 Türk Lirası

Üst Alt