Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
tamam bir bakayım.

vegatablo

vegatablo

Üye
Bazı arkadaslar fiyata baya takilmis G4 ün hafıza kartı desteği 2tb hangi amiral gemide var 2 tb hafıza kartı okuma otg desteği g3 de 1 tb di hardisk okuyodu g4 dede devam etmiştir sanırım fiyat digerlerine göre uygun bize göre pahalı demek en doğrusu daha tartismayin

vegatablo

vegatablo

Üye
G4 beklesemiydim diye sorguluyorum ama çıkar çıkmaz g3 aldım nerden bilebilirdimki bu kadar iyi kamera koyacaklarını

Luck Star

Luck Star

Üye
G4 beklesemiydim diye sorguluyorum ama çıkar çıkmaz g3 aldım nerden bilebilirdimki bu kadar iyi kamera koyacaklarını

Senede 1 kez çıkıyor G modeli. suç kimsede değil ,şans da değil çünkü çıktığında G3 te çok çok iyiydi. Şuan g4 sadece kamerası için bile alınır.

vegatablo

vegatablo

Üye
Senede 1 kez çıkıyor G modeli. suç kimsede değil ,şans da değil çünkü çıktığında G3 te çok çok iyiydi. Şuan g4 sadece kamerası için bile alınır.
Gerçekten muazzam kamera var bu arada g3 de slow motionu yeni keşfettim

byAndroid

byAndroid

Üye
Agalar buradayken bir soru sorayım. Abi bu amirallerde ki slow motion neden diğer telefonlarda yok. Donanım gerektiriyor heralde.

Luck Star

Luck Star

Üye
Agalar buradayken bir soru sorayım. Abi bu amirallerde ki slow motion neden diğer telefonlarda yok. Donanım gerektiriyor heralde.
Donanım yeterliği de var tabi ancak bir çok tam amiral olmayan sağlam telefonlarda destekler fakat nedense eklemiyorlar. Mesela g2 için 120fps slowmo ve 4k video kaydı yazılımsal olarak ekleniyor ve baya baya da çekiyor. xda'da belki bir çok cihaz için vardır.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen g2 için yapıldı biliyorum. Galiba snapdragon 800 üstü koyuyorlar heralde. Orta seviyede telefonlarda gördünüz mü hiç?

Luck Star

Luck Star

Üye
HTC One M7 de var ancak zamanının amirali o da yine. Ama yeni çıkan 64 bit işlemcilerin hepsi desteklemesi lazım bence sonuçta S800 e yakın performans veren düşük modelleri var...

0MG90

0MG90

Üye
Slowmotion için donanım gerekmez
Sony eski cihazlarına veriyor yeni özellikleri. Lg vermiyorsa ayıp ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
yani galaxy ace saniyede 120kare resim çeker mi :O

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Grafik islemcinin gücüne baglı olarak tabiki donanım gerektirmiyor.
Şu xcam lg var lg nin kendi uygulaması mı acaba onda slowmotion ve 4k mevcut diger olmayan cihazlar ordan kullanabilir.

Luck Star

Luck Star

Üye
Normal videoları dönüştüren çok uygulama var ancak çeken var mı bilmiyorum :D

man20

man20

Üye
Canım bence boşuna kendini üzme. Kesin seneye de G5'e f1.7 diyafram açıklığına sahip kamera koyar.

byAndroid

byAndroid

Üye
Slowmotion için donanım gerekmez
Sony eski cihazlarına veriyor yeni özellikleri. Lg vermiyorsa ayıp ediyor.
Kesin bilgi mi bu?
Donanım gerekmiyorsa diğer cihazlar ada koyarlar heralde.
Birde sony hangi eski cihazlara verdi o önemli

Üst Alt