Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
Ben Lg g4 e Lg g4 demem Lg g4 benim olmadıkça :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeri değil burda keselim derim. Sadece ayarlarda yazıyor .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sarji az gidiyor diyor amcam ...
Note 4 den lg g4 e geçince ...
Parlaklık sonda kullanılıyor ...

Neden olabilir ?

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Jan

Jan

Üye
Hiç kimse bana kalkıp diyemez ki şu telefonun şarjı 10 numara diye en iyisi 1 gün kullandığındır kardeş adam sessiz de parlaklık en kısık halde eee neymiş 3 gün gitmiş şarjı :D be adam oyun oynamaz mısın müzik dinlemez misin kimse ile yazışmaz mısın sen bu dünyadan değil misin yahu :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
incebey38

incebey38

Üye
Eminim kamerasi en iyi cihaz olacak

avast

avast

Üye
G4 note4 arasindayim birde iphone 6s i goreyim karar verecegim kasim aralik gibi ya faturaya ek alicam yada 2 3 ay daha bekleyip pesin
Gerci hos g2 de tum isimi goruyor ama muzik kalitesi kulaklik cikisi hic tatmin etmedi iphone dan sonra

Luck Star

Luck Star

Üye
G4 note4 arasindayim birde iphone 6s i goreyim karar verecegim kasim aralik gibi ya faturaya ek alicam yada 2 3 ay daha bekleyip pesin
Gerci hos g2 de tum isimi goruyor ama muzik kalitesi kulaklik cikisi hic tatmin etmedi iphone dan sonra
Hiç biri iphone gibi değil zaten. Viper4android kullanman lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sirf o yuzden 64 gb iphone 6s e girip 3 4 sene kullanabilirmiyim diye dusunuyorum
Söz konusu iPhone ise 5 yıl bile bataryanı 1 kez değiştirmek şartıyla kullanırsın.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazı bir şarj süresi kadar kullandım, bugün ilgili sahiplerine de teslim ettim. ( uygun fiyatlara telefon kurulur ayarlar yapılır adres ve fiyatlar için pm atınız :ehe , biri çıkıpta ciddiye alırmış şimdi :D ) Batarya konusuna gelelim ilk şarj ortalama 4-4,5 saat ekran süresinde sabah 8 akşam 8 olarak %22 oranda kaldı. Ancak optimizenin yanı sıra full kullanım ve tüm ayarların açık olduğunu da belirteyim. Kamerası gerçekten hızlı bu güne kadar kullandıklarımın arasında gerçekten başarılı. Cihaz için batarya kılıflar düşünüldüğünde gerçekten sorunsuz olabileceği düşüncesindeyim.

Tercihlerinizi yaparken batarya konusunda takılıp kalmanız bu nedenle normal. Oyunlar için bir şey söyleyemem, ancak her zaman söylüyorum elinizdeki cihazlara ne olur konsol muamelesi yapmayın :) Sevgilerle :oke:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nextman onayladı alabilirsiniz :ehe yoksa z1 emektar mı oluyor? :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nextman onayladı alabilirsiniz :ehe yoksa z1 emektar mı oluyor? :D
Ahahaha :D sen hiç değişme öyle kal kardeşim :D. Yok yok Z1 emektar benim gibi alışkanlık işte şirkette de çevremizde de telefonlar bize uğruyor :). Bu aralar bir çok telefon inceledim kullandım ileriki dönemler de belki .

Ancak alacak arkadaşlara anlaşılabilir kısa ve öz cevap vermek istedim :) en azından batarya konusunda :oke:

Üst Alt