Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ilk etapta deri olani öldurmek istemediklerinden plastikle deri ayni fiyatta satisa cikacak daha sonra plastik deriye oranla daha da ucuzlayacaktir.
benim derinin fiyatlarından haberim varda senin haberinin olmadığı belli :) biraz piyasayı araştır,M9 ve s6 ya fiyat iyi diye birşey söylemedim,2 cihazda çok pahalı,piyasayı bu duruma getirdiler milletten ne aldılar kar ..

Sen daha cok piyasadan yakiniyosun evet ama yapicak bir sey yok durum bu.
Bir de LG G4'ün Deri Kaplama Sırtının Bilinmeyen Özellikleri diye aratirsan uretim asamalarini ogrenebilirsin son derece premium bir urun deri model.

Luck Star

Luck Star

Üye
Fiyatları aynı demi.
Çünkü aynı olmak zorunda zaten kapak değiştiriliyor plastik kapaklı olan daha ucuz olsa insanlar deri kapağı daha ucuz yolla alıp takabilirler o yüzden aynı fiyat politikası olması gerek. O yüzden de cihaz pahalı giriş yaptı bence ve şuan plastik kapaklı olan deri fiyatından satılıyor
İkiside aynı fiyat ama vatan kazık vatandan bir şey almayın eskiden haftasonu %20 indirim yapıyordu gerçekten ucuz oluyodu şimdi %20 pahalı satıp h.sonu normal fiyata çekiyor. G4 beklenen fiyat 1800-2000 arasında idi. Fiyatı da fazla değil bence şahsen ne 2900 ne 2700 ne 2500 veririm telefona isterse altın kaplama olsun ama 1800 veririm. Herkes g2 yi ucuz telefon olarak gördü ancak kimse 32gb modelin 1.5 yıl boyunca 1800 den satıldığını hatırlamıyor. Paralel ithalatçı lar yüzünden değeri düşüyor cihazın ancak gerçek fiyatı umursayan yok.... G4 fiyatı çok iyi bence.

Print Screen

Print Screen

Üye
G4 un fiyatı iyi mi güldürmeyin beni tamam diğer amiral gemilerine göre iyi fiyat ama şu amiral gemilerinin hicbirinin fiyatı iyi degil uyutuyorlar bizi açılın dışarıya bakin fiyatlara birde bizim ulkemizdeki fiyatlara bakın ses veren yok olmadığı sürece de kaziklanmaya uyumaya devam edecegiz açık ve net

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ilk etapta deri olani öldurmek istemediklerinden plastikle deri ayni fiyatta satisa cikacak daha sonra plastik deriye oranla daha da ucuzlayacaktir.

Sen daha cok piyasadan yakiniyosun evet ama yapicak bir sey yok durum bu.
Bir de LG G4'ün Deri Kaplama Sırtının Bilinmeyen Özellikleri diye aratirsan uretim asamalarini ogrenebilirsin son derece premium bir urun deri model.
Tmm bakarım elbette o kullanılan deriye ancak ne olursa olsun sonuçta deri ve şunu unutmayın Avrupa,amerikadaki enflasyon gelir düzeyiyle Türkiye arasında çok fark var,o yüzden Türkiye deki bu fiyatlar çok yüksek,marka farketmez apple,samsung,lg,onun için şu fiyatlara iyi demeyin,ama fiyat konusunda sosyal medya ve mail yollamaktan başka çaremiz yok,benim cihaz için tercihim ise 2200 ₺ verdikten sonra apple ın yeni modelini bekleyip onu alırım

Luck Star

Luck Star

Üye
G4 un fiyatı iyi mi güldürmeyin beni tamam diğer amiral gemilerine göre iyi fiyat ama şu amiral gemilerinin hicbirinin fiyatı iyi degil uyutuyorlar bizi açılın dışarıya bakin fiyatlara birde bizim ulkemizdeki fiyatlara bakın ses veren yok olmadığı sürece de kaziklanmaya uyumaya devam edecegiz açık ve net

Zorla satan yok ya? Ayrıca Türkiye'nin durumu gayet iyi isterse 4000-5000 yapsalar kuyruğa girip alırlar. Fakiri düşünen yok nede olsa...

0MG90

0MG90

Üye
Telefon için çok fazla. Onun yerine kasa toplarım ya da Monster laptop alırım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence herkes neye ihtiyacı varsa onu almalı bilgisayar'a ihtiyacı varsa bilgisayar'a yatırsın telefona ihtiyacı varsa telefona yatırsın. Zorla en üst seviye aldırtan yok nihayetinde piyasada 1400 Türk Lirasınada 1000 Türk Lirasınada gayet güçlü cihazlar var. Parası olan alır. İhtiyaç anlamında fakiri düşünmezlerse anlarımda kimse sana git en üst seviye ne varsa onu al demiyor sende bütçene uygun telefonu alırsın.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Luck Star

Delpiyero

Üye
webteknonun incelemesini izledim ama nedense beğenemedim bir türlü cihazı.

0MG90

0MG90

Üye
Vaaay çok etkileyici video olmuş :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şuan G4'e bakıyorum mediada herkes G3'e stylusta bi ben G4'e bakıyorum :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Kolay yapılıyor diyenlere gelsin :)
Ben 42 yaşında ve derinin içinde büyümüş biri olarak diyebilirim ki videoda derinin işleniş safhalarında hiçbir abartma yok hatta eksiği var. Deri tabaklanıp son halini alana kadar 50-60 işlemden geçer. Ama maliyet derseniz bugün z.burnu/ist. piyasasına göre arka kapağın salt deri maliyeti (kaplama hariç) 0.5 $ ı geçmez.

Galaxy alpha cihazımdan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Invoke, boran9999 ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bilen insan yorumlarına bayılıyorum :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben 42 yaşında ve derinin içinde büyümüş biri olarak diyebilirim ki videoda derinin işleniş safhalarında hiçbir abartma yok hatta eksiği var. Deri tabaklanıp son halini alana kadar 50-60 işlemden geçer. Ama maliyet derseniz bugün z.burnu/ist. piyasasına göre arka kapağın salt deri maliyeti (kaplama hariç) 0.5 $ ı geçmez.

Salt deri maliyet 0.5 peki tam sunum maliyeti ne kadar eder sizce?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Orjinal ve onca ugraş verilen bir deri cihazda ne işe yarar bilinmez tabi ama dikiş arası pek hoş durmadıgı icin sipariş te seramik arka kapak sipariş ettim
LG G4 icin gün sayıyorum.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Son halinin fiyatı?

Luck Star

Luck Star

Üye

Z. Burnu istanbulda yapılmıyor cihaz malesef öyle değil?

Luck Star

Luck Star

Üye
Deri kapak 0.5 dolar ise Samsung'un 1 cihazı da 1 dolar eder o zaman :D

Üst Alt