Haber LG G4 resmi olarak duyuruldu: 5.5 inç ekran, Snapdragon 808, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Kamera çıkıntısı olmazdı g3 te olmadığı gibi , bükümlü olması elde daha rahat tutmasını sağlıyor gayet güzel olmuş yanımda bakanlarda çok güzel diyorlardı.

0MG90

0MG90

Üye
Bence gayet iyi ekran çerçevesi, abartılacak bir tarafı yok
2400'de sipariş verenler kazıklandı herhalde

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Vatandan bir şey alan zaten kendini kazık yemiş olarak görebilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim abarttiğım bir taraf yok zaten.
Sanane abartırsam her lafıma bir muhalefet yapmak zorunda değilsin.

Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ortamı germeyin mübarek akşam

Luck Star

Luck Star

Üye
İster deri kapak ister seramik kapak ile yarın 2.199tl olacak fiyat...

vegatablo

vegatablo

Üye
Deri kapak biraz daha tuzlu olur ama şuan alınabilecek en iyi cihaz bana göre kamera donanım herşey olarak fiyatsa digerlerine göre daha uygun bi m9 a 2.700 vermektense g4 alirim ayrica m9 un kamerası cidden rezalet olmuş tasarım konusunda yine harika

Luck Star

Luck Star

Üye
Deri kapakta aynı fiyat ancak bu vatandaki fiyat çok pahalı normal seramik kapaklı 1800-1900 olması bekleniyor.

0MG90

0MG90

Üye
2-3 ay bekleyin ithalatçı garantili alın bence. Distribütörlere boş yere para kazandırmayın.
Fiyat farkı yok

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyat cok iyi deri olanin yok satmasi lazim.
Seramik olan 2 aya kadar fire verip 2.000 altina iner diye dusunuyorum lg de boyle dusunuyodur bence.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
LG fiyat olarak yine kullanıcıları şaşırttı

Luck Star

Luck Star

Üye
Lg nin iyi yanı garantisi zaten ben ekranı rom atarken yaktığım halde komple ücretsiz panel degistiler. İthalatçı felan bir işe yaramıyor herkes biliyor yok ekran sararmış yok çatlama hep ithalatçı ardı çıktı onu geçtim garantiye gidince kullanıcı hatası diyorlar ancak lg Türkiye garantili anında yeni cihaz veriyor.

0MG90

0MG90

Üye
Aldığınız telefon Teleservice garantili çıkarsa vay halinize ama.
Şimdiye kadar garantiye hiç ihtiyaç duymadığım için Z2'yi ithalatçı garantili aldım, daha ucuza aldım. Aynı telefona 500 lira daha fazla vermek istemedim açıkçası. Yinede teknoloji şans işi ne olacağı belli olmaz.

Luck Star

Luck Star

Üye
Aldığınız telefon Teleservice garantili çıkarsa vay halinize ama.
Şimdiye kadar garantiye hiç ihtiyaç duymadığım için Z2'yi ithalatçı garantili aldım, daha ucuza aldım. Aynı telefona 500 lira daha fazla vermek istemedim açıkçası. Yinede teknoloji şans işi ne olacağı belli olmaz.

Şanslıymışsın gerçekten yoksa o 500 lirayı keşke versem diyen yüz binlerce insan var dışarda. İthalatçı garantiler leş, Başarı ve Fonotel iyi sadece...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benim de garanti ile hiç isim olmadı.Hiç kaza yasamadım mı tabi yasadım ama en iyi garantinin bile kullanıcı hatası diyebilecegi durumlardı bunlar bu yüzden kaderimize razı olduk.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kırk yılda bir ilk kez ithalatçı cihaz aldım.
Onda çatlak sorunu çıktı g3lerde ...
Çok sinirim bozuldu valla

ArMaGeDdOn_87

Üye
Fiyat cok iyi deri olanin yok satmasi lazim.
Seramik olan 2 aya kadar fire verip 2.000 altina iner diye dusunuyorum lg de boyle dusunuyodur bence.
Sanki 2 metre deri malzeme kullandı cihaza :) fiyat çok fazla ..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Orjinal derinin fiyatlarindan haberin yok sanirim galiba bekarsin aman bulasma zaten.
Üstelik bu deri bitkisel kabartmali bilmem ne bir sey pek anlamam ama ne koku ne solma ne yipranma en az 200 lira fark koyar bu gerisini sen dusun 2.000 liraya amiral aliyosun fiyat cok fazlaymis dusunerek yorum yapin biraz M9 ve S6 fiyatlarindan haberiniz var mi? var evet ama objektif olamiyosunuz onu da anliyorum.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Orjinal derinin fiyatlarindan haberin yok sanirim galiba bekarsin aman bulasma zaten.
Üstelik bu deri bitkisel kabartmali bilmem ne bir sey pek anlamam ama ne koku ne solma ne yipranma en az 200 lira fark koyar bu gerisini sen dusun 2.000 liraya amiral aliyosun fiyat cok fazlaymis dusunerek yorum yapin biraz M9 ve S6 fiyatlarindan haberiniz var mi? var evet ama objektif olamiyosunuz onu da anliyorum.
benim derinin fiyatlarından haberim varda senin haberinin olmadığı belli :) biraz piyasayı araştır,M9 ve s6 ya fiyat iyi diye birşey söylemedim,2 cihazda çok pahalı,piyasayı bu duruma getirdiler milletten ne aldılar kar ..

byAndroid

byAndroid

Üye
Fiyatları aynı demi.
Çünkü aynı olmak zorunda zaten kapak değiştiriliyor plastik kapaklı olan daha ucuz olsa insanlar deri kapağı daha ucuz yolla alıp takabilirler o yüzden aynı fiyat politikası olması gerek. O yüzden de cihaz pahalı giriş yaptı bence ve şuan plastik kapaklı olan deri fiyatından satılıyor

Üst Alt