Aldığınız telefon Teleservice garantili çıkarsa vay halinize ama.
Şimdiye kadar garantiye hiç ihtiyaç duymadığım için Z2'yi ithalatçı garantili aldım, daha ucuza aldım. Aynı telefona 500 lira daha fazla vermek istemedim açıkçası. Yinede teknoloji şans işi ne olacağı belli olmaz.
Sanki 2 metre deri malzeme kullandı cihazaFiyat cok iyi deri olanin yok satmasi lazim.
Seramik olan 2 aya kadar fire verip 2.000 altina iner diye dusunuyorum lg de boyle dusunuyodur bence.
fiyat çok fazla ..benim derinin fiyatlarından haberim varda senin haberinin olmadığı belliOrjinal derinin fiyatlarindan haberin yok sanirim galiba bekarsin aman bulasma zaten.
Üstelik bu deri bitkisel kabartmali bilmem ne bir sey pek anlamam ama ne koku ne solma ne yipranma en az 200 lira fark koyar bu gerisini sen dusun 2.000 liraya amiral aliyosun fiyat cok fazlaymis dusunerek yorum yapin biraz M9 ve S6 fiyatlarindan haberiniz var mi? var evet ama objektif olamiyosunuz onu da anliyorum.
biraz piyasayı araştır,M9 ve s6 ya fiyat iyi diye birşey söylemedim,2 cihazda çok pahalı,piyasayı bu duruma getirdiler milletten ne aldılar kar ..