Tavsiye LG G4 pil tasarrufu-volte

Sponsorlu Bağlantılar

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 pil tasarrufu-volte
Herkese iyi forumlar lg g4 son gelen guncellemelerle pil sorunu basladi. Pil tasarrufu icin yaptiginiz herhangi ayarlama yada oneri varmi arkadaslar?

Ayrica, lg g4 son guncellemesinde volte diye bi ozellik geldi. Diger lg g4 kullanicilarina hd+ gorusme secenegi geldi. Ancak bende sadece volte olarak geldi bildirim paneline. Bu volte yazisi ustunde cizgi var ve hicbi sekilde aktif olmuyor. Turkcell hattim. Cihaz orjinal interneti actigimda 4.5g yaziyor 4.5 g calisiyor ancak. Hd + gorusme secenegi yok. Bunun sebebi turkcelle mi alakali? Sim kartimi degistirmem gerekiyor? Ama simkartim 4.5g destekliyor hicbisey anlamadim...
 


ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Volte aktifleştirme yaptınız mı hattınızdan

ASUS_Z00MD ile uygulamasından gönderildi.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hard Format Atıp tekrar Yükle Olmazsa
 

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Volte aktifleştirme yaptınız mı hattınızdan

ASUS_Z00MD ile uygulamasından gönderildi.
Telefondan sebekebayarlari lteyi aktiflestirdim onun disinda bi ayar yapmadim.

Sanirim bu yuzden hd gorusmeden faydalanamiyorum. Lg g4 u turkcell neden listeye almamis cok ilginc... Ama turk telekomdan kontrol ettim lg g4 volte ozelligi var turkcellde nedense yok. Ayrica HDSES 2222 mesaj attigimda cihazininizin turkcell sebekesince desteklenmesi gerekiyo yaziyor.
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Cihaz desteği + şebeke desteği gerekiyor. Cihazların çoğunda var ama öncelik olarak Samsunglar başladı kullanmaya. Turkcellde şimdilik böyle beklemek gerek.
 
  • Beğen
Tepkiler: berkmeric18

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
467
hikmet366
messevim
Cevap
10
Görüntüleme
560
ANIL


Üst Alt