Haber LG G4 tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 tanıtıldı!
LG'nin yeni amiral gemisi LG G4, beklendiği üzere bugün gerçekleşen bir etkinlikle resmiyete kavuştu.

LG G2
ve LG G3 ile yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran LG'den uzun bir süredir yeni amiral gemisi G4'ü tanıtması bekleniyordu. Şimdiye kadar onlarca sızıntıyla karşımıza çıkan LG G4, beklendiği üzere 28 Nisan yani bugün gerçekleşen bir etkinlikle tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Retro-şık deri kılıfıyla dikkat çeken LG G4, 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD ekrana(2560×1440) sahip. Bunun yanında cihazın IPS Quantum ekranı ciddi bir enerji tasarrufu sunuyor. Cihaz gücünü ise Qualcomm Snapdragon 808 çipsetten alıyor. Cihazın Snapdragon 810'a sahip olmamasının sebebi olarak ise yine pil ömrü gösteriliyor. Bunun yanında cihaz bu işlemcisini ise 3GB RAM ile destekliyor.

Öte yandan LG G4'ün en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de kamerası. LG G4, f / 1.8 diyafram, lazer oto fokus vegörüntü sabitleme özelliklerine sahip 16MP değerinde arka kameraya sahip. Bu kamerayla %80 daha aydınlık ve yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekebileceksiniz. Ayrıca cihaz renk spektrum sensörlü ilk akıllı telefon oldu. 0.6 saniyede kareleri yakalayabilen cihazın ön kamerası ise 8 MP değerinde.

MicroSD desteğine ve 32GB dahili depolama seçeneğine sahip olan LG G4, 3,000 mAh değerinde ve çıkarılabilir pile sahip.

Son olarak, 6 adet deri kılıf ve 3 adet de geleneksel plastik arka kapak seçeneği sunan LG G4'ün plastik kapaklı modellerinin renk seçenekleri ise şu şekilde; siyah, beyaz ve altın.

Şahsi yorumum: LG , G2 de başardı satışı, G4 te başaramamıştı. Ama öyle görünüyor ki G4 te istikrarını sürdürebilir. Kamerası performanslı gözüküyor. Tüm gözler yarın ki etkinlikte ve yeni gelecek telefon incelemelerin de olacak.

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115, baskahmet ve Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
Pilin değişmesi çok iyi , işlemciye biraz moralim bozuldu keşke Snapdragon 810 olsaydı ancak yinede çok sevdim. Diğer markalar gibi sadece işlemci hızı ve rami arttırıp telefon çıkarmıyor özellikle kamera ve ekran mükemmel sabırsızlıkla bekliyorum 2000 den aşağı bir fiyatla gelirse deri modelden alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Pilin değişmesi çok iyi , işlemciye biraz moralim bozuldu keşke Snapdragon 810 olsaydı ancak yinede çok sevdim. Diğer markalar gibi sadece işlemci hızı ve rami arttırıp telefon çıkarmıyor özellikle kamera ve ekran mükemmel sabırsızlıkla bekliyorum 2000 den aşağı bir fiyatla gelirse deri modelden alabilirim.
Snapdragon 810 olmamasının sebebi pil performansıymış.. Pil performansı açısın da 808 uygun görmüşler.

MaxipmaN

Üye
pilin çıkarabilmesi ile s6ya diss atmış

Luck Star

Luck Star

Üye
Snapdragon 810 olmamasının sebebi pil performansıymış.. Pil performansı açısın da 808 uygun görmüşler.

Aynen öyle, 810 bariz ısınıyordu HTC güncelleme ile çözdü diyorlar ancak %90 işlemci çalışma hızını düşürmüşlerdir. S810 kadar performans verebilecekse sorun yok :)
pilin çıkarabilmesi ile s6ya diss atmış

Sadece o olsa. Ekranıyla da diss attı tanıtımda. Sat 18:00 da New York tanıtımı canlı yayını vardı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
En çok konuşulanı kamerası olacak bence diğerleri fos
Bu arada konuya resim eklerseniz iyi olur ve alıntı yaptığınız site yazıyı linkli yapmış onlarıda düzenlerseniz iyi olur

MaxipmaN

Üye
Aynen öyle, 810 bariz ısınıyordu HTC güncelleme ile çözdü diyorlar ancak %90 işlemci çalışma hızını düşürmüşlerdir. S810 kadar performans verebilecekse sorun yok :)

Sadece o olsa. Ekranıyla da diss attı tanıtımda. Sat 18:00 da New York tanıtımı canlı yayını vardı.

önden çok hoş ama arkası olmamış gibi

Luck Star

Luck Star

Üye
önden çok hoş ama arkası olmamış gibi

Arkası deri tasarımlı olan güzel bence. Ancak diğerleri videolarda sanki metal gibi duruyor gerçekte nasıl durur bilemedim onu sevmedim zaten.

LG G4'te LASER Cam teknolojisi ile geliştirilmiş kamera bulunuyor
LG G4'ün LTE bağlantısı çok hızlı olacak.
LG G4, 1 günden fazla kullanım ömrü sunacak.
LG G4'ün kamera özellikleri DSLR kameraları aratmayacak.
LG G4 normal akıllı telefonlara göre %20 daha dayanıklı
Kamera sensörü büyürken diyafram açıklığını küçültmeyi başarıyor. F/1.8 değeri sayesinde %80 daha parlak fotoğraflar çekilebilecek
Color Spectrum Senser sayesinde objelerin ve ışığın derecesi hesaplanacak
LG G4 OIS 2.0 teknolojisi ile geliyor. Görüntü sabitleme teknolojisi üst düzey olacak.
RGB ile IR'yi birleştirerek daha net ve kaliteli fotoğraflar çekmek mümkün
8 Megapiksel Selfie odaklı ön kamera yer alıyor
IPS Quantum ekran AMOLED Quad HD ve Retina ekrandan daha parlak görünüyor
LG G4 Premium tasarıma sahip deri arka kapak ile geliyor
LG G4'te grafik RAM'i bulunacak.

LG G4 ekranının diğer özellikleri şu şekilde:

" Yüzde 120 ile daha doğru renkler ve [S-RGB] renk yelpazesi"

" Yüzde 50 daha yüksek [kontrast oranı QHD LCD panel”

" Güç tüketiminde herhangi bir artış olmadan parlaklık yüzde 30 arttı"

"In-cell Touch" teknolojisi – LCD panel üstünde dokunmatik paneli yerleştirerek, LCD içinde gömülü dokunmatik sensör dokunmatik duyarlılığı arttırıyor."

Azaltılmış ışık sızması: "foto-hizalama teknolojisi UV ışık gösterge panelinde bir sıvı kristal hizalama tabakası meydana getirerek, sıvı kristaller eşit hizalayarak daha yüksek bir kontrast oranı elde etmesine yardımcı olur.

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115 ve MaxipmaN
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Eh iste LG klasik

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
0MG90

0MG90

Üye
O değilde üst bardaki kısayolları çok güzel yapmışlar baya beğendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt