Telefon Tavsiyesi Lg g4 mū galaxy s6 mı

Kameraya 0.2 saniyede belki daha hızlı giren bir cihaz için yavaş demeye akıl sır ermiyor. Hadi TouchWiz var diye demiş olabilir derim ama hem donanım hem yazılımı 0.2 saniyede açan bir cihaz donanım ve yazılım diyorum! Nasıl olurda yavaş denebilir?

Telefonu niye çöp kutusu gibi kullanıyorsun?
Gerekli gereksiz ne varsa yüklenmişsin

Telefon yinede kasma donma yapmio helal olsun

S6 yi kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar zaten gereksiz bir sürü tezleri var tamamen kullanıcıyı aldatıcı tezler çoğunlukla cihazı aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun görmüyorum ama adamlar 1 hafta test ediyor sonra birkaç tane işlemci ismi sayıp bilgili olduğu havasını verip cihaz şöyle kötü böyle kötü diyerek algı oluşturuyor.

yeumyang

Moderator
ben olsam ikisi arasında s6 yı alırdım

Welcome to MaxiCep

G4 öneriyorum.
Liste dışından ise Lumia 640 XL veya Lumia 930 , 830

Tepkiler: Karavelaa
Samsung istemiyorsanız almayın ama başkalarına alma etme demeyin ben s6 kullanıyorum arayüz den tut herşeyini kadar iyi ben şuan A kadar donma takılma Vs hiç rastlamadım hiç donması beni yarı yolda bırakmadı

Ram sorunun neyden kaynaklandığı belliydi zaten 5.02 den dolayı bu sorun düzeldi 5.1.1 de

Evet güncelleme sıkıntı var çünkü adamlarda zibilliyon kadar telefon var

Bu yaziyi 1.5 yıl sonrada yazıcakmısın acaba?

Tepkiler: bozkirdangelen
Şu andaki Samsung ların durumunu değerlendirdiğimde yıllar önceki Nokia yı görüyorum.

Bu yaziyi 1.5 yıl sonrada yazıcakmısın acaba?

Neye dayanarak 1.5 yıl sonrası için yorum yapabiliyorsun?
Elinde ne tür veriler var?
Mesela Nokia symbiani gelistiremiyoruz dedi ve desteği kesti.
Samsung un çöküşü için yazdığın senaryonun gelişme süreci nasıl olacak biraz acarmisin?

Ne kadar samsung aldıysam 1,5 yıla kalmadı hepsi dondu dur tek tek sayayım.galaxy young,ace2,s3,s3 mini,s4 ve artık burda durulur dedim.s6 nında gidişatı böyle olacağına eminim ne zaman düzelttiki bunu düzeltsin.Isınma sorunu var çoğu kişide.Sizde yokmuş ama o ayrı