teknolojibaronu
Üye
Kameraya 0.2 saniyede belki daha hızlı giren bir cihaz için yavaş demeye akıl sır ermiyor. Hadi TouchWiz var diye demiş olabilir derim ama hem donanım hem yazılımı 0.2 saniyede açan bir cihaz donanım ve yazılım diyorum! Nasıl olurda yavaş denebilir?En sonunda bir tane Samsungu kotulemeyen üye geldi konuya
Son güncelleme ile S6 sorunsuz oldu diyebilirim özellikle ram sorunu ortadan kalktı cihaz ortalama 1.9 ram ile çalıyor. Önceden 2.5 ram ile çalışıyordu.
Samsung iyi çalışıyor bu ara
Zaten cihazın görsel güzelliği ve malzeme kalitesi belli. Kamerayı yazmama gerek yok zaten
Bende öyle birşey bekledim ama fiss çıktı
Seviyorum abi napcan bir müzik Spotify açım 2dk nette dolaş elimi yakmaya başlıyor telefonTelefonu niye çöp kutusu gibi kullanıyorsun?
Gerekli gereksiz ne varsa yüklenmişsin
Kameraya 0.2 saniyede belki daha hızlı giren bir cihaz için yavaş demeye akıl sır ermiyor. Hadi TouchWiz var diye demiş olabilir derim ama hem donanım hem yazılımı 0.2 saniyede açan bir cihaz donanım ve yazılım diyorum! Nasıl olurda yavaş denebilir?
Samsung işte.1 yıldan sonra donan Samsung.Kronik sorun nedir arkadaşlar?
Biride çıkıp yazmıyor herkes farazi yorum yapıyor.
Seviyorum abi napcan bir müzik Spotify açım 2dk nette dolaş elimi yakmaya başlıyor telefon
Welcome to MaxiCepS6 yi kötülemek için ellerinden geleni yapıyorlar zaten gereksiz bir sürü tezleri var tamamen kullanıcıyı aldatıcı tezler çoğunlukla cihazı aktif kullanıyorum ve hiçbir sorun görmüyorum ama adamlar 1 hafta test ediyor sonra birkaç tane işlemci ismi sayıp bilgili olduğu havasını verip cihaz şöyle kötü böyle kötü diyerek algı oluşturuyor.
Batarya değişimin fiyatını göz önüne alarak kullan derimTelefonu Şarj ederken kullanıyorum ve telefonun üzerine su döküyorum ben o kadar ısınıyor yani
Samsung işte.1 yıldan sonra donan Samsung.
Bu yaziyi 1.5 yıl sonrada yazıcakmısın acaba?Samsung istemiyorsanız almayın ama başkalarına alma etme demeyin ben s6 kullanıyorum arayüz den tut herşeyini kadar iyi ben şuan A kadar donma takılma Vs hiç rastlamadım hiç donması beni yarı yolda bırakmadı
Ram sorunun neyden kaynaklandığı belliydi zaten 5.02 den dolayı bu sorun düzeldi 5.1.1 de
Evet güncelleme sıkıntı var çünkü adamlarda zibilliyon kadar telefon var
1.5 yıl sonra tizen os devamBu yaziyi 1.5 yıl sonrada yazıcakmısın acaba?
Tizen OS S6'lara gelecek mi?1.5 yıl sonra tizen os devam
Yoo ne alaka yeni cihaz alırım biraz tizen gelişsinTizen OS S6'lara gelecek mi?
Bu yaziyi 1.5 yıl sonrada yazıcakmısın acaba?
Ne kadar samsung aldıysam 1,5 yıla kalmadı hepsi dondu dur tek tek sayayım.galaxy young,ace2,s3,s3 mini,s4 ve artık burda durulur dedim.s6 nında gidişatı böyle olacağına eminim ne zaman düzelttiki bunu düzeltsin.Isınma sorunu var çoğu kişide.Sizde yokmuş ama o ayrıNeye dayanarak 1.5 yıl sonrası için yorum yapabiliyorsun?
Elinde ne tür veriler var?
Mesela Nokia symbiani gelistiremiyoruz dedi ve desteği kesti.
Samsung un çöküşü için yazdığın senaryonun gelişme süreci nasıl olacak biraz acarmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?