veli-_-802
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaten yasal süreç 23 iş günü yani 1 aydır. 1 ayı geçmez. bu arada şöyle bir hakkın var, işlem süresi 10 günü geçtiyse mağduriyeti en aza indirmek adına bir sürelik telefon veriyorlar sana. ama öyle android falan bekleme dedi adam bana.Ne kadar süre sabredeyim sence ? 2 ay olsa bile bekliyeyim mi mesela ? Ben 1 ay sonrası tüketici hakem heyetine gideyim diyorum.
hocam ben de LG G3 32GB cihazımı verdım garantiye ve şuan DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR yazıyor acaba G3 mu yollarlar yoksa G4 mu ? servis istanbul maltepe de ?Verdiğim günden itibaren 16 gün sürdü. Değişimden geldi cihaz. Ayrıca bölge yetkili servisi bana belki lg g6 bile gelebilir çünkü g2 ve g3 geldiğinde değişimde g4 veriyoruz dedi. Genel merkezi aradım g5 verme ihtimalini sordum g4 hala üretimde olduğu için g4 vermek zorundayız dedi. Yani üst model hayali kurma ben kurdum yarım saat bile olsa üzüyorbiraz sabret bulunduğun şehre göre ulaşım olayları stok durumu vs zaman alabiliyor bu konular
LG-H815 ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
bende cihazımı servise verdım ölü pixel var sesde sorun var hem gelmede hem gitmede falan daha baya sorunu vardı kapanma fılan servis degişim verdi sonra DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR yazdı hem servisi hem lg müsteri hizmetlerini direk aradım kardeşim kısaca sana şöyle diyeyim " SUAN LG NIN STOKLARIN DA G3 G4 G5 LG TV FILAN HİÇ Bİ ŞEY YOK AMA TALEP GÖNDERİLMİŞ VE CIHAZLAR KOREDEN GELİYORMUŞ PAZARTESİ BUYUK İHTİMAL STOKLARIN DA OLUR "Merhaba arkadaşlar,
Almış olduğum g4 cihazda kısa sürede aşırı ısınma farketmiştim. Ve bu yüzden servise vermiştim. Servise 21.05.2016 da verdim. 27.05.2016 da değişim e gönderilmiş. Servisi aradım bilgi almak için. Anakartı arızalı, ürün değişecek bilgisi verildi. Bugün 12.06.2016 oldu. Hala değişim statüsünde gözüküyor. Hiç cihazı değişen var mı ne kadar sürede? bilgi verebilir misiniz?
Gelişmeleri burda bizimle paylaşırsan sevinirimArkadaşlar 30.06.2016 tarihinde yani dün servis aradı yeni cihaz gelmiş, teslim alabilirsiniz dediler. Bende 35 gün olmuş gelmeseydi daha iyi olur dedim. Almıyorum mahkeme kararını bekleyeceğim dedim. Şuanda beklemedeyim. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Tabi ki hem destek olalım hem bilgilendirelimPaylaşırım tabiki. Sonucta destek olmamız lazım birbirimize.
Öyle ama firma sorun yapıyor ücret iadesi olmaz diyor şikayet edince de seni geri arıyorlar %25 yada %10 arasın da kullanım ücretini kesip geriye kalan ücreti direk vereceklerini söyleyerek bi teklifte bulunuyorlar şikayettını geri çekmen için ama %25 lik bi kesinti hiç az değil 1000 tl ye aldın desek 250 tl boşu boşuna kesecekler bu da kanunda yok ondan dolayı insanlar mecbur şikayet ediyorlar yoksa paralarını alamıyorlar bak mesala ben 05.06.2016 tarihde telefonu garantiye verdim ve değişim onayı çıktı ama bayi değişimi teknosa dan aldığım için teknosa ya geri gittim ellerinde g3 olmadını sade iade ÇEKI verebileceklerini söylediler bende kabul etmedim lg aradım zor bela günde en az 5 , 6 aramam sonucu firma değişimi için onayladılar ama bende pazartesi günu tekrar teknosa ya ilk gidecem eğer bi gelişme yoksa sonra lg tekrar arayacam eğer yine aynı bahaneleri söylerse stok yok sıra bekliyor filan bu sefer THH e gidip şikayete bulunacağımMahkemelik isin yoktu aslinda senin tuketici kanununa gore degisim yapilan bi urun otomatikmen musteri talebi dogrultusunda elinde faturasi varsa para iadesi alma hakkin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?