LG G3'e ait ilk görsel yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
bence bu fotoğrafları bilerek sızdırıyorlar kullanıcıların tepkisin ölçüp ürünü ona göre şekillendiriyorlar bu gördüğünüz telefonlar daha demo aşamasında seri üretim farklılık gösterebilir :havai:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bence bu fotoğrafları bilerek sızdırıyorlar kullanıcıların tepkisin ölçüp ürünü ona göre şekillendiriyorlar bu gördüğünüz telefonlar daha demo aşamasında seri üretim farklılık gösterebilir :havai:

Cihaz çoktan hazır. Ay sonu tanıtılacak. :D

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
YENİ BİR GÖRSEL DAHA
Cihaz çoktan hazır. Ay sonu tanıtılacak. :D
demo bence biraz önce attıgın fotoda telefonun arka yüzünde lg logosu yoktu ancak benim attığım fotoğrafta var

• Beğen
Tepkiler: ANIL
meg1ddo

meg1ddo

Üye
YENİ BİR GÖRSEL DAHA

demo bence biraz önce attıgın fotoda telefonun arka yüzünde lg logosu yoktu ancak benim attığım fotoğrafta var
lg logosunu satışa çıkarırken koyarlar, önceki rsimdekiler geliştirici ve tester ların elindeki cihazlar onlar çıkmadan önce baya bi kullanıyor fiziksel veya başka bir sorunu varsa ona müdahale edip sonra düzeltirler ama çok ta değşiklik olmaz, belki fiziksel düğmelrei küçülür yada ses çıkış yerindeki mazgallar genişletilir veya bunu gibi genel tasarımı bozmayan ufak rütuşlar olur, yani sızıntılarla gerçek %95 aynıdır.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bu modeli görünce birazda yadigar optimus white'ımı hatırladım.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Görsel üzerinden konuşmadım zaten. Bakalım ay sonu göreceğiz. Sızdırılanlar doğru çıkar genel olarak zaten. Muhtemelen böyle gelir.

Üst Alt