Haber LG G5 akıllı telefon için ilk görsel geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G5 akıllı telefon için ilk görsel geldi
LG’nin yeni nesil amiral gemisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

LG, 2015’de sunduğu bir çok model ile büyük başarı kazandı ve üst seviyede önce amiral gemisi LG G4 ile daha sonra da LG V10 adındaki çift ekrana sahip olan bir başka cihazı ile teknoloji meraklılarının ilgisini çekmişti.

Yeni dönemde de bir çok model sunacak olan Güney Kore devinin özellikle de LG G4 ve LG V10 modellerinin halefleri merak ediliyor. Bu cihazlardan LG G5’in, gelecek Nisan ayında resmi olarak duyurulacağı iddia edilirken, ayrıca bu cihaz için ilk görsel de ortaya çıktı.

Reddit üzerinden bir kullanıcı tarafından gönderilen görsele baktığımızda LG G5’e ait olduğu iddia edilen bu görselin cihazın arka tarafında, kamera ve tuşların olduğu yerden alındığını söyleyebiliriz. Eğer bu görsel doğru ise cihazın çift arka kamera ile geleceği görülüyor.

Ayrıca daha önceki modeller poliüretan kasa ile gelirken, yeni dönemde ise LG G5 ile metal kasaya geçeceğini söyleyebiliriz. Ekran olarak ise 5.5 ya da 5.6″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve ekran çözünürlüğü de 2560×1440 piksel Quad HD olacak.

Arka kamera 16MP ve 8MP olarak gelecek, ayrıca 8MP ön kamera da bulunacak. Yonga seti olarak ise Qualcomm’un dört çekirdekli 64-bit işlemcili Snapdragon 820’den güç alacağı ifade edilmekte. Diğer taraftan parmak izi tarayıcısı da bu yeni cihazda konumlandırılacak.

USBType-C desteğine de sahip olacak olan LG G5 akıllı telefon Google Android Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

LG G5 akıllı telefon için ilk görsel geldi - MaxiCep

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çift arka kamera söylemini doğuracak bir durum yok görselde.

Solda flash ortada lazer odak ve renk sensörü desek sağda da ana kamera var.Bu görsele göre çift kamera yorumu yanlış.Nexus 5x'de de aynı yorumlar yapılmıştı ama olmadı.

Umarım çelik ve aluminyum karışımı bir kasadan oluşur.Performansla ilgili sıkıntıları zaten yok.Ekran ve kamera için en iyi denebilir.

İyi bir batarya iyi bir fiyat ve iyi reklam Lg'yi her modelde başarıya götürür.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Görüntüdeki Gibi Çıkacaksa, Hiç Albenisi Yok Bence

Polymath

Polymath

Üye
Metalse ve bataryada iyiyse is yapar. Yoksa sonu g4den farklı olmaz.

Emre

Üye
Çekin şunu gözümün önünden

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
LG G5 için bir kaç görsel gördüm bence çok çok iyi denebilecek kadar hoş görünüyordu
donanım da tam not almakta, USB type c ile gelmesi benim için tam not almasına neden olmuştur
V10 ile yaptığı hatayı G5 te yapacak diye baya cekindim ama G5 gerçekten mükemmel gözüküyor :oke:

Emre

Üye
LG G5 için bir kaç görsel gördüm bence çok çok iyi denebilecek kadar hoş görünüyordu
donanım da tam not almakta, USB type c ile gelmesi benim için tam not almasına neden olmuştur
V10 ile yaptığı hatayı G5 te yapacak diye baya cekindim ama G5 gerçekten mükemmel gözüküyor :oke:
USB type c'nin artıları nedir?

wegas23

wegas23

Üye
G5 çıkarsa G4 tahmınen ne kadar düşer ?
tahminen ne zaman düşer ?

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
USB type c'nin artıları nedir?

vga, hdml, dısplay port girişlerini tek bir noktada birleştiren teknoloji dir
bu sayede tek girişten veri aktarımı sarj ve görüntü aktarabileceksiniz.
Daha ne olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Üst Alt