Xiaomi Mi 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen Render Görseli Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen Render Görseli Yayınlandı
Xiaomi'nin heyecanla beklenen amiral gemisi Mi 6 için ilk render görseli internette yayınlandı. 2017 yılının en çok merak edilen akıllı telefonlarından biri olan Mi 6'nın tasarımı detaylanıyor.




Çin merkezli en büyük akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin en çok merak edilen akıllı telefonu ve belki de 2017 yılının en ilginç modeli olacak Mi 6 hakkındaki iddialar oldukça uzun süredir teknoloji gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Tipik olarak, bunun anlamı Mi 6 hakkında neredeyse bütün bilgilere sahip olacağız demektir, ancak ne yazık ki sızıntılar çok tutarsız ve her şeyden önce çok da fazla net değil.

https://www.maxicep.com/xiaomi-mi-6...ile-daha-sonra-snapdragon-835-ile-sunulabilir
Xiaomi Mi 6 başlangıçta Snapdragon 821 ile Daha Sonra Snapdragon 835 ile Sunulabilir
Bugün Xiaomi Mi 6'ya ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü elimize ulaştı. Weibo üzerinde ortaya çıkan bu yeni görüntü oldukça resmi bir görüntü gibi görünüyor, ancak koşullar göz önüne alındığında, gerçekten emin olamıyoruz.



Xiaomi Mi 6'ya ait olduğu iddia edilen görüntüye bakıldığında siyah arka plan üzerine siyah telefon olduğu için ayrıntıları görmek pek kolay olmuyor ancak yine de bir kaç önemli ayrıntı görülebiliyor. Arka taraftan başlarsak, Mi Note 2'deki gibi bazı farklı kavisli kenar işlemlerini açıkça görebiliriz. Bu akıllı telefonun yakında ortaya çıkan söylentileri ile paralellik gösteriyor ve telefonların tasarımlarının benzer olacağına işaret ediyor. Mi 6'nın bu görselinden telefonda kullanılması beklenen seramik gövde hakkında ipucu çıkmıyor. Bununla birlikte yakın zamanda sızdırılan ve dual kameraya işaret eden bir görselle açık bir farklılık var ki o da bu görselde dual kamera ünitesinin açıkça görülüyor olması.

Yayınlanan görüntünün ön tarafına baktığımızda kafa karışıklığı daha da artıyor. Bazı kaynaklar Mi 6'nın üç farklı versiyonda geleceğini iddia ediyor ve bunlardan biri iki tarafı kavisli ekrana sahip olacak. Bir diğer kaynağa göre ise bu farklılık ekran çözünürlüğü ve bellek özelliklerinde de olacak. Buna göre Prime versiyonda full HD ekran 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı, Pro versiyonda ise quad HD ekran, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunacak.

Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin versiyonlarında farklı yonga setleri de kullanılabilir. Bazı kaynaklar Snapdragon 835 ve Mediatek Helio X30 yonga seti modelin kavisli ekrana sahip olacağını belirtiyor. Son söylentiler ise Mi 6'nın başlangıçta Snapdragon 821 daha sonra da Snapdragon 835 yonga seti ile sunulacağına işaret ediyor.

Açıkçası Xiaomi'nin bu noktada hakkını vermemiz gerekiyor. Ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda bile hala net bilgiler bulunmayan Mi 6'nın özellikleri de tam olarak belli değil. Fakat tahminlere göre Mi 6, Nisan ayında resmi olarak duyurulacak.
Xiaomi Mi 6'ya Ait Olduğu İddia Edilen Render Görseli Yayınlandı
 
  • Beğen
Tepkiler: seco_can_can


seco_can_can

seco_can_can

Üye
gerçekse bu samsung ve iphone benim için biter alıyorum :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt