LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı (Henüz değil)

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı (Henüz değil)
LG’nin önemli modellerinden G3 de Android Marshmallow güncellemesi almaya başlayacak…


Google’ın geliştirdiği Android işletim sistemi dünya genelinde bir çok akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılırken, teknoloji devinin Ekim ayı sonunda Android 6.0 Marshmallow’u yayınlamasının ardından hemen firmalar önceki cihazlarına güncelleme sunmak için çalışmalarına da başlamıştı.



Güney Kore LG de akıllı telefonlarında Android işletim sistemini tercih ediyor ve ilk güncelleme LG G4 için gelmişti. Firmanın 2015’de sunduğu en önemli modellerinden olan LG G4’ün ardından da daha önceki sene sunulan cihaz LG G3 merakla beklenirken, daha önce gelen bilgiler Aralık ayında sunulacağı şeklindeydi.

Bilgiler doğru çıktı ve LG G3 akıllı telefon için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlanmaya başladı. Daha önce de olduğu gibi güncellemeyi alan ilk ülke ise Polonya oldu.

LG Polonya yöneticisi Joroslaw Bukowski tarafından Twitter üzerinden paylaşılırken,paylaşımdan kısa süre sonra da bu Tweet’in Bukowski tarafından silindiğini belirtelim. LG’nin kısa bir süre sonra Polonya dışında özellikle de diğer Avrupa ülkelerinde bu güncellemeyi sunması bekleniyor.

LG G3’ün teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içeriyor. Qualcomm’un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 801 yonga setinden güç alan akıllı telefon ayrıca 2GB / 3GB sistem belleği ve 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi içermekte. Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön kamerası da 2.1MP olarak geliyor.

Güncelleme: Bukowski, Twitter hesabından yeni bir açıklama yaparak LG G3 için Android Marshmallow’un kısa süre içerisinde sunulacağı şeklinde bilgiyi düzeltti…

LG G3 için Android Marshmallow güncellemesi sunulmaya başlandı (Henüz değil) - MaxiCep
 
turancen

turancen

Üye
Kısa süre ne kadar acaba :bangin:
 


Üst Alt