wegas23
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim az önce 175 tüketici haklarını aradım kanunen 6502 sayılı tüketici koruma kanunun da 6 ay içeriside fabrıka veya depolamadan oluşan hatalar da direk degişim hakkın varBenim cihazda delta garantili burayı okuduktan sonra bi bakıyım dedim. Resmi sitesinde rootlu telefonlar da kullanıcıyı düşündüğümüz için garanti kapsamında diye bir madde var. Rootlayim bari cihazı
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aldıgım da vardı ve o zaman pek önemsemedim ama sonra sıyah duvar kagıdı koyunca kendini belli etmeye başla teknik servise ekran degişimi için gittim yok denilince iş inada bindi değişimini istedim edindigim bilgiye göre de 6502 sayılı kanuna göre de bu hakkım mevcutEğer ölü piksel varsa cihazın kesinlikle ekran değişiminin yapılması gerekir. Ölü piksel yazılımsal bir sorun değil, ancak diğerleri yazılımsal bir sorun olabilir. Ayrıca 6 aylık bir cihazın değişimini yapmazlar, ölü piksel daha sonra ortaya çıkmış olabilir.
hocam cihazı teknosa ya verdim bugun degişim istedigimi belirttim degişim talebi ile yolladılar ve bi de ek olarak diğer sorunları yazdım onu da verdım ek halin de olan kagıdın da en alt kısmına da yine belirttim " S/N ... cihazın degişimini arz ediyorum " diye ama aklıma şu takıldı acaba degişimini mi verirler yoksa iade alıp hediye çeki mi verirler ? çeki istemıyom çek benim işimi görmez 2 yerde de belirttim gönderim nedeni hatta degişim olarak işlendi belge ye sizce tamir edilip geri mi yollanır yada hediye çekinı mi yollarlar yoksa cihazin degişimini miHacım senin kutudan ölü pixel li çıkmış sen onu aldığın zaman hemen geri verecektin. Sıkıntısız değişim olurdu. Benim kutudan sorunsuz çıktı 3 hafta sonra ölü pixel im oluştu. Beyaz ekran belli oluyor
LG TÜRKİYE ( distribütör ) GARANTİLİLg Türkiye garantili mi? Yoksa ithalat mı? Daha öncede yazdığım gibi sorunu kullanıcıya atacaklardir ve ekran değişimini ücretli yaparlar. Değişim falan yapmazlar. Hediye Çeki de vermezler. Başka ne sorunları var ki yazdınız
Hocam peki tahminen kaç güne belli olur bi bilgin var mi acaba :-) ve bi de mesela cihazı lg veriyor ise ellerinde g3 32gb yok ise ? ( Teknosa da mevcut ama cihazın değişimini lg yapıp yolluyor diye biliyorum )Hmm o zaman değişim çıkabilir büyük ihtimalle
Eyw hocam çok saolun bu hafta belli olur yaniG4 verebilirler. 3-5 güne belli olur
Hocam bugün saat 2 civarında cihazı teslim ettim teknosa ya ve bu akşam saat 20:40 da şu sms geldi "SAYIN MUSTERIMIZ,6****** TAKIP NUMARASI ILE MAGAZAMIZA BIRAKMIS OLDUGUNUZ URUNUNUZ YETKILI SERVISE GONDERILMISTIR " diye bi sms geldi bakalım ne zaman geri dönüş yapacaklar değişimi kabul edecekler mi acabaHer adımı buraya yazın hocam bizi bilgilendirin
Hocam kesinlikle büyük bi sorun olmadıkça yollamayinBilmiyorum sonuçları görücez. Bu arada bende delta garantiye mail atmıştım. Gönderin inceleyelim cihazı dedi. Büyük sıkıntı olmadıkça göndermem garantiye.
Hocam öncelikle böyle güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Piksel gözüme takılıyordu bi de ses boğuk geliyordu diğer sorunlari sizin önerilerinizi cihaz geldiğinde deneyecem ama servisi aradım cihaz 5 aylık olduğu için parça değişecek bi durum yok ise değişim vermiyoruz eğer parça değişilecek bi durum olursa değişim veririz denildi ama bi de cihaz bazen kullanırken kendiliğinden kapanıyordu bu durumu gönderirken demeyi ve yazmayı unuttum acaba bu durumu nasıl ilete bilirimHocam moralinizi bozmak istemem ama . Diyer sorunlar için yazilip atar yolarlar . Olu piksel olayi ise her firmada farkli oluyor ,kimi 4 ve fazlasi degisim verirken kimi tek piksele veriyor.lg yi bilmiyorum ama samsung s7 konusunda (farkli forumda) tek piksel ile bile degisim alanlar var tabi ayi çıkaramamış cihazlar. Sarj konusu ve isinma konusu bendeki g3 tede oluyordu isinma isletimci kaynakli sanirsam değişim olsada ayni sorunu yaşarsınız. Sarj konusuna gelirsek ben sorunu kalin usb kablo kullanarak çözdüm. Beni yanlis anlamayin İnşallah degisim cikar sevinirim .
Peki sizce yukarıda da belirttiğim sorunlardan dolayı değişim verirler mi sade ölü piksel değilCihazi Alırken Bakmalısınız.Belirli Bir Sayıdan Sonra Değişim Verirler
DenemektenZ arar GelmezPeki sizce yukarıda da belirttiğim sorunlardan dolayı değişim verirler mi sade ölü piksel değil
Yolladım bakalım ne diyecekler yine bi gelişme olursa paylaşacamDenemektenZ arar Gelmez
Ekran Amoled İse Ekranda Sararma ve Lekelenmede Var De Değiştirirler BelkiYolladım bakalım ne diyecekler yine bi gelişme olursa paylaşacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?