Sucrofe
Üye
Sony'nin kronik sorunu ısınma zaten. Her cihazda ısınma var ama Sony'nin cihazlarında daha fazla var.Birkaç kişi sorun yaşadı diye herkeste sorun olacağı anlamına gelmez o. Yazılımsal sorun Z1 Compact'ta da vardı 4.4.2 de ve 4.4.4 güncellemesi ile düzeldi stabil hale getirildi telefon. Türk milleti olarak bir şeyleri abartmakta üstümüze yok valla.
Ben olsam büyük ihtimal z2 alırdım. Isınma sorunu vs diyorlar ama sorunsuz cihaz yok zaten.
G3 Çok karizma bir telefon. Ama z2 ye oranla bir o kadarda dandik. Hani bir defa elden düşürdünmü %99 ekranı çatlar. Z2 biraz daha sağlam bir kasaya sahip.
Anlamıyorsun sanırım ya da okuduğunu anlamıyorsun. Yazılımsal sorun giderilir. Kronik sorunlarda yapacak bir şey yok. Isınmayan bi cihaz söyle o zaman bana? Her cihazın kronik sorunu var zaten Sony'ninkiler göze batıyor sadece. Ekran açıklığı ve lens kayması hariç sorun söyle bana. Takmışsın çok sorun yaşayan var çok sorun yaşayan var.Sony'nin kronik sorunu ısınma zaten. Her cihazda ısınma var ama Sony'nin cihazlarında daha fazla var.
Evet arkadaşımda xperia z vardı oda aşırı ısınıyordu. daha sonra z1 aldı aynı sorun ondada vardı . Aynı oyunu aynı anda açıyorduk benim g2 onun z1 i kadar ısınmıyordu..Sony'nin kronik sorunu ısınma zaten. Her cihazda ısınma var ama Sony'nin cihazlarında daha fazla var.
Anlamıyorsun sanırım ya da okuduğunu anlamıyorsun. Yazılımsal sorun giderilir. Kronik sorunlarda yapacak bir şey yok. Isınmayan bi cihaz söyle o zaman bana? Her cihazın kronik sorunu var zaten Sony'ninkiler göze batıyor sadece. Ekran açıklığı ve lens kayması hariç sorun söyle bana. Takmışsın çok sorun yaşayan var çok sorun yaşayan var.
Su geçirmez telefon olduğu için olabilir mi acaba? Bende gittim baktım zaten sorun yaşayanların çoğu yazılımsal. Güncelleme sonrası olmuş hepsi ve güncelleme ile giderilir. 3 oldu bunu yazıyorum anlamıyorsun galiba.Kardeşim her şeyi bizden bekleme, araştır. Kaç kere diyeceğim ve yine diyorum: SDN forumdaki Z2 Kullanıcıları Kulübü'ne bak. Her cihazda ısınma var, doğru ama en çok ısınan cihazları Sony yapıyor.
Demeye çalıştığım bu işte. Her cihaz ısınır ama en çok Sony'nin cihazları ısınır. Kronik sorunu işte.Evet arkadaşımda xperia z vardı oda aşırı ısınıyordu. daha sonra z1 aldı aynı sorun ondada vardı . Aynı oyunu aynı anda açıyorduk benim g2 onun z1 i kadar ısınmıyordu..
Ve bende kaç kere dedim bilmiyorum. "Kronik" diyorum anlamıyorsun sanırım. Sony'nin Z serisi böyle zaten. @messevim açıklamış.Su geçirmez telefon olduğu için olabilir mi acaba? Bende gittim baktım zaten sorun yaşayanların çoğu yazılımsal. Güncelleme sonrası olmuş hepsi ve güncelleme ile giderilir. 3 oldu bunu yazıyorum anlamıyorsun galiba.
Oyun oynarken vs ısınma durumu nasıl ?Benim cihaz niye ısınmıyo o zaman? :-)
Hiç bir cihaz 920 ile yarışamaz. Adeta cehennemin cep şubesiÖyle aman aman bi durum yok elde tutama gibi normal bir şekilde ısınıyor. Lumia 920 var babamda ondan daha az ısınıyo hatta
Ben ne desem boş cidden, ne haliniz varsa görün
Ben anlatıyorum zaten o aynı şeyi söyleyip duruyor. Sorunları var gidin diğer foruma okuyun diyor gittim baktım bende sorunları yazılımsal. Yorumlarımı yine oku.Ayrıca telefonda ısınma ne zamandır kronik sorun oluyor şaştımAnlatamayacağını anlaman lazım. :eek:
Özellikle sucrofe her satılan g3ten para mı kazanıyo anlamadım :-) Durmadan z2 yi kötülemeler. Kullandığım cihazı bana anlatıyo durmadab sdn foruma bak diyo :-)Ben anlatıyorum zaten o aynı şeyi söyleyip duruyor. Sorunları var gidin diğer foruma okuyun diyor gittim baktım bende sorunları yazılımsal. Yorumlarımı yine oku.Ayrıca telefonda ısınma ne zamandır kronik sorun oluyor şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?