LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

redrock01

Üye
Isinma sorununa nasil cozum bulacagiz.candy crash da bile actiktan iki sk sonra baya isiniyor telefonun ust kismi.

redrock01

Üye
Telefonun ust kisminda isinma oluyormu sizde.

redrock01

Üye
Isinmak ne kelime alev alev yaniyor.
Gecen hafta kullanmaya basladim.blackberry kullaniyordum daha once.android hakkinda bilgimde fazla tok.isinma ve sarj sorununa siz nasil bi cozum buldunuz

58Burak07

58Burak07

Üye
Gecen hafta kullanmaya basladim.blackberry kullaniyordum daha once.android hakkinda bilgimde fazla tok.isinma ve sarj sorununa siz nasil bi cozum buldunuz

Öyle belirgin bi çözümü yok ama şarjda kullanmamaya dikkat et o zaman aşırı ısınıyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
G4 kullanıcı klübü yok mu forumda

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben de yeni g3 16GB aldım. Sormak istediğim bir kaç şey var; öncelikle uygulamaları hafıza kartına atmak için root şart mı? Root nasıl atılır? LG G4ün arayüzünde bulunan pro kamera özelliklerini kullanmanın bir yolu var mı? Root atıp G4 arayüzünü yükleyebilir miyiz ve yüklersek o özellik gelir mi? Google klavyenin tasarımı çok hoş ama emoji barındırmıyor, tavsiye edebileceğiniz klâvye var mı? Son olarak da telefonun daha hızlı ve güzel çalışmasını sağlayan ROM vs ne önerisiniz? Yanitlarsaniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler :)

Metin137

Metin137

Üye
Bende 32 gblik sürümünü almayı düşünüyorum sizce almalımıym
ısınma sorunu için şöle bişey buldum bu arada bi sorum olıck diyelimki telefonu rootladım sonra rootu kaldırdım garanti kapsamına girermi

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bende 32 gblik sürümünü almayı düşünüyorum sizce almalımıym
ısınma sorunu için şöle bişey buldum bu arada bi sorum olıck diyelimki telefonu rootladım sonra rootu kaldırdım garanti kapsamına girermi
Girer

Metin137

Metin137

Üye
Eminsin değil mi sora sorun çıkmasın

Metin137

Metin137

Üye
Peki lg de brick olam olayı sık oluyormuş diyelimki brick oldu samsungdaki gibi odin benzeri programı var mı

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye

coskun516

Üye
Arkadaslar koreden aldıgım g3 f460 seri li telefonum uzun mesaj gönderdiğimde bu hatayı verdıgını farkettım. Daha dogrusu anlamsız olarak asdasd yaparak bu mesajdan daha uzununu denedım fakat onu gondedı bunu gondermıor. bu tarz normal anlamlı sekılde uzun mesaj attıgım zaman karsı tarafa gıtmıor ve asagıda dene seklınde bı buton ve sağ alt kösede kırmızı bi üçgen ( hata iconu ) çıkıyor çözümünü ve nedenini bilen arkadaşlardan yardım bekliorum . Şimdiden herkeze teşeküler.

direk adresi

redrock01

Üye
Arkadaslar koreden aldıgım g3 f460 seri li telefonum uzun mesaj gönderdiğimde bu hatayı verdıgını farkettım. Daha dogrusu anlamsız olarak asdasd yaparak bu mesajdan daha uzununu denedım fakat onu gondedı bunu gondermıor. bu tarz normal anlamlı sekılde uzun mesaj attıgım zaman karsı tarafa gıtmıor ve asagıda dene seklınde bı buton ve sağ alt kösede kırmızı bi üçgen ( hata iconu ) çıkıyor çözümünü ve nedenini bilen arkadaşlardan yardım bekliorum . Şimdiden herkeze teşeküler.

direk adresi
Bende birine ekran goruntusunu mesaj atamadim.ayni uyariyi verdi.bilen cevaplasa iyi olur

Metin137

Metin137

Üye
Beyler root atsam güncellemeler gelirmi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gelmez.

coskun516

Üye

Üst Alt