Telefonun ust kisminda isinma oluyormu sizde.
Gecen hafta kullanmaya basladim.blackberry kullaniyordum daha once.android hakkinda bilgimde fazla tok.isinma ve sarj sorununa siz nasil bi cozum buldunuzIsinmak ne kelime alev alev yaniyor.
Gecen hafta kullanmaya basladim.blackberry kullaniyordum daha once.android hakkinda bilgimde fazla tok.isinma ve sarj sorununa siz nasil bi cozum buldunuz
TesekkurlerÖyle belirgin bi çözümü yok ama şarjda kullanmamaya dikkat et o zaman aşırı ısınıyor.
Arka tuşlara basarken fazlasıyla hissediliyorTelefonun ust kisminda isinma oluyormu sizde.

GirerBende 32 gblik sürümünü almayı düşünüyorum sizce almalımıym
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızısınma sorunu için şöle bişey buldum bu arada bi sorum olıck diyelimki telefonu rootladım sonra rootu kaldırdım garanti kapsamına girermi
Ben böyle biliyorum. O yüzden cihazı rootladım ama bir kaç kişiye daha danış sen.Eminsin değil mi sora sorun çıkmasın
Ben rom işleriyle uğraşmadığım için bu konuda bilgim yok.Peki lg de brick olam olayı sık oluyormuş diyelimki brick oldu samsungdaki gibi odin benzeri programı var mı
Bende birine ekran goruntusunu mesaj atamadim.ayni uyariyi verdi.bilen cevaplasa iyi olurArkadaslar koreden aldıgım g3 f460 seri li telefonum uzun mesaj gönderdiğimde bu hatayı verdıgını farkettım. Daha dogrusu anlamsız olarak asdasd yaparak bu mesajdan daha uzununu denedım fakat onu gondedı bunu gondermıor. bu tarz normal anlamlı sekılde uzun mesaj attıgım zaman karsı tarafa gıtmıor ve asagıda dene seklınde bı buton ve sağ alt kösede kırmızı bi üçgen ( hata iconu ) çıkıyor çözümünü ve nedenini bilen arkadaşlardan yardım bekliorum . Şimdiden herkeze teşeküler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
direk adresi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yardımcı olucak biri inşallah çıkar. En kötü ihtimal root atmaya çalışıcaz artık.Bende birine ekran goruntusunu mesaj atamadim.ayni uyariyi verdi.bilen cevaplasa iyi olur