LG G3 Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimturk0083

ibrahimturk0083

Üye
Kumanda özelliği var. Ama öğrenme özelliği yoktu.

Türe

Türe

Üye
s4te nasıl bilmiyorum ama bunda tüplü TV'lerde oluyo :D s4te öyle miydi yoksa smart TV'ler için mi ?
Kızılötesi olan telefonlar bütün tv leri yönetebilir. Hepsi içindi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: eren05l
umutku84

umutku84

Üye
Arkadaşlar sarj çok hızlı gitmiyor mu ya? Parlaklık %50nin altında mobil internet kapalı wi-fi açık uyanali 1 saat oldu sarjim %83e düştü hemen. Ki 1 saat ful kullanmadım. Sizde de böyle mi?

Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar sarj çok hızlı gitmiyor mu ya? Parlaklık %50nin altında mobil internet kapalı wi-fi açık uyanali 1 saat oldu sarjim %83e düştü hemen. Ki 1 saat ful kullanmadım. Sizde de böyle mi?
Çözünürlüğün handikapı bu da.

umutku84

umutku84

Üye
Bence 1 günü çıkarması yeterli o cihazın o ekranla.
İşte sorun orda başlıyor. Telefonla çok ugrasmasan evde sadece wi-fila çıkarıyor. Gta 4 saat oynanabiliyor %100 sarjla. Tüm gün dışarda olduğum günler çok ugrasmamama rağmen yarı yolda bıraktı. Yedek batarya şart

NR6630

NR6630

Üye
Arkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah :thumbup:
benim okurken bile yüreğim hopladı la :naughty: bende 1 mt den ayağıma ve ordanda demire ve ordanda sekip yere düştü sadece o etrafındaki gri ince çerçeve 0-5ml içine çöktü,, donanım aksamında sıfır hasar ama:sirit::sirit:
3 g modundamı oluyo sorun hiç denedinmi aklıma geldi
aynen onu denedim sorun geçti yani wcdma da tam çekmiyor gsm modunda ful amaARKDAŞLAR bu arada şu 4k video çekim sınırına bi çare bulanınız yokmu yaa 5dk ne yaa:gun1::gun1::gun1:

• Beğen
Tepkiler: eren05l

fikrettokman

Üye
Slm arkadaşlar. Lg g3un ozlleliklerinde şöyle bir şey vardı. Wifi özelliğinde misal eve varınca evdeki wifiye size sormadan baglanacak hada daha önce bilirlediniz wifelere bağlanacak onun ayarı nerde acabaYani wifiniz kapali ama size sormadan kendini açıp nete bağlanıyor diye biliyorum ama bulamadım ayarını yardımcı olursanız sevinirim

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Arkadaşlar lg g3 almayı düşünüyorum kısa bilgi verirmisiniz :) ... 3gb ram lık versiyonunu düşünüyorum.
2.El fiyatları 1.500 civarı alırsam alım işlemini nasıl yapmam lazım bilgi verirmisiniz sonra çalıntı diye ihbar edilmemesi için vs ...

umutku84

umutku84

Üye
Arkadaşlar lg g3 almayı düşünüyorum kısa bilgi verirmisiniz :) ... 3gb ram lık versiyonunu düşünüyorum.
2.El fiyatları 1.500 civarı alırsam alım işlemini nasıl yapmam lazım bilgi verirmisiniz sonra çalıntı diye ihbar edilmemesi için vs ...
Hepsi buradada 1800 mü 1700 mü neydi 32lik bence 2.elle ugrasma

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Hepsi buradada 1800 mü 1700 mü neydi 32lik bence 2.elle ugrasma
öylede 2. el olarak zor alıyorum yani maddi olarak zorlasam 2. el alıyorum :) bu arada hepsiburada felan gibi sitelere güvenemiyorum internetten hayatımda 1 kere bile sipariş vermedim kredi kartı işi vs vs ugraşamam :)

kuzeyseyis

Üye
G3 de internetten video inmiyor bilen varmi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Slm arkadaşlar. Lg g3un ozlleliklerinde şöyle bir şey vardı. Wifi özelliğinde misal eve varınca evdeki wifiye size sormadan baglanacak hada daha önce bilirlediniz wifelere bağlanacak onun ayarı nerde acabaYani wifiniz kapali ama size sormadan kendini açıp nete bağlanıyor diye biliyorum ama bulamadım ayarını yardımcı olursanız sevinirim
Wi-Fi ayarları burada:

mertxxcan

mertxxcan

Üye
LG G3 bügün geldi :) 16 gb Titan modeli

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
öylede 2. el olarak zor alıyorum yani maddi olarak zorlasam 2. el alıyorum :) bu arada hepsiburada felan gibi sitelere güvenemiyorum internetten hayatımda 1 kere bile sipariş vermedim kredi kartı işi vs vs ugraşamam :)
Biz bugüne kadar birçok eşyayi(tv,cep telefonu,vb) hepsiburadadan aldık hiçbir sorun olmadı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ibrahimturk0083
vega1977

vega1977

Üye
Arkadaşlar bu g3 recovery e nasıl giriyo format sayfası cikiyo ama recovery yok

Üst Alt