S4 'ten beri var o özellik.![]()
![]()
s4te öyle miydi yoksa smart TV'ler için mi ?Kızılötesi olan telefonlar bütün tv leri yönetebilir. Hepsi içindi sanırım.s4te nasıl bilmiyorum ama bunda tüplü TV'lerde oluyos4te öyle miydi yoksa smart TV'ler için mi ?
Çözünürlüğün handikapı bu da.Arkadaşlar sarj çok hızlı gitmiyor mu ya? Parlaklık %50nin altında mobil internet kapalı wi-fi açık uyanali 1 saat oldu sarjim %83e düştü hemen. Ki 1 saat ful kullanmadım. Sizde de böyle mi?
Normal bir şey yani geneli boyle. Garantiye yollamayı bile düşündüm bi araÇözünürlüğün handikapı bu da.
Bence 1 günü çıkarması yeterli o cihazın o ekranla.Normal bir şey yani geneli boyle. Garantiye yollamayı bile düşündüm bi ara
İşte sorun orda başlıyor. Telefonla çok ugrasmasan evde sadece wi-fila çıkarıyor. Gta 4 saat oynanabiliyor %100 sarjla. Tüm gün dışarda olduğum günler çok ugrasmamama rağmen yarı yolda bıraktı. Yedek batarya şartBence 1 günü çıkarması yeterli o cihazın o ekranla.
benim okurken bile yüreğim hopladı laArkadaslar g3 ü 4 metreden betona dusurdum 2 kere sekti. Asagi inerken heyecandan kalp krizi gecirdim hastaneden yaziyorum. Ama sorun yok telefon tas gibi Masallah![]()
bende 1 mt den ayağıma ve ordanda demire ve ordanda sekip yere düştü sadece o etrafındaki gri ince çerçeve 0-5ml içine çöktü,, donanım aksamında sıfır hasar ama
aynen onu denedim sorun geçti yani wcdma da tam çekmiyor gsm modunda ful amaARKDAŞLAR bu arada şu 4k video çekim sınırına bi çare bulanınız yokmu yaa 5dk ne yaa3 g modundamı oluyo sorun hiç denedinmi aklıma geldi

Hepsi buradada 1800 mü 1700 mü neydi 32lik bence 2.elle ugrasmaArkadaşlar lg g3 almayı düşünüyorum kısa bilgi verirmisiniz... 3gb ram lık versiyonunu düşünüyorum.
2.El fiyatları 1.500 civarı alırsam alım işlemini nasıl yapmam lazım bilgi verirmisiniz sonra çalıntı diye ihbar edilmemesi için vs ...
öylede 2. el olarak zor alıyorum yani maddi olarak zorlasam 2. el alıyorumHepsi buradada 1800 mü 1700 mü neydi 32lik bence 2.elle ugrasma
bu arada hepsiburada felan gibi sitelere güvenemiyorum internetten hayatımda 1 kere bile sipariş vermedim kredi kartı işi vs vs ugraşamam 
Wi-Fi ayarları burada:Slm arkadaşlar. Lg g3un ozlleliklerinde şöyle bir şey vardı. Wifi özelliğinde misal eve varınca evdeki wifiye size sormadan baglanacak hada daha önce bilirlediniz wifelere bağlanacak onun ayarı nerde acabaYani wifiniz kapali ama size sormadan kendini açıp nete bağlanıyor diye biliyorum ama bulamadım ayarını yardımcı olursanız sevinirim
İzlerken Videonun üstüne basılı tutunca video yu kaydet geliyoG3 de internetten video inmiyor bilen varmi
LG G3 bügün geldi16 gb Titan modeli
Biz bugüne kadar birçok eşyayi(tv,cep telefonu,vb) hepsiburadadan aldık hiçbir sorun olmadı tavsiye ederimöylede 2. el olarak zor alıyorum yani maddi olarak zorlasam 2. el alıyorumbu arada hepsiburada felan gibi sitelere güvenemiyorum internetten hayatımda 1 kere bile sipariş vermedim kredi kartı işi vs vs ugraşamam
![]()