LG G3 HTC M8 GALAXY S5 XPERİA Z2

Sponsorlu Bağlantılar

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 HTC M8 GALAXY S5 XPERİA Z2

lg g3:5.5 '' ekran,sony xperİa z2 :5.2 '' ekran,samsung galaxy s5: 5.1'' ekran,htc m8:5' ekran5.5 ekrani olmasina rahmen lg g3 rakİplerİnden daha küçük boyutlara sahİp,siralamada samsung gaalxy s5 lg g3 xperİa z2 htc m8 sirasiyla gİdİyor
.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: ALİ COMERT

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Konu Yeri Yanlış Gibi

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
sasua42

sasua42

Üye
Yapma ya bence lg g3 ve z2 s5 den üstün

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: key43
manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
boyut sırasını saydım ben :) özellikte lg g3 sony xperia z2 ... diye gider :)

Invoke

Invoke

Üye
Boyut sıralaman da yanlış. G3 hiç de daha küçük boyuta sahip değil. Ha % olarak bakarsan tabiki daha iyi bir oran söz konusu ama S5 boyuna 142mm, G3 146.3mm, M8 146.4mm, Z2 146.8mm. Yani S5 daha kısa. Diğerleri hemen hemen aynı. Genişlik olarak 5.5"den dolayı G3 hepsinden geniş 74mm. En darı ise M8 70mm. Kalınlık olarak en kalını 9.4mm ile M8. S5 8.1, Z2 8.2mm kalınlığında. G3 8.9mm.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
sen s5 kullaniyorsan bu kadar zorlanma İstersen note 2 İle karşilaştir  İkİsİde 5.5 '' lg g3 genİşlİk zaten ayni olamaz ekran İmkan vermİyor İmkan veren uzunlamasina boy ordada üste siralama yaptim....lg fena bomba gİbİ gelİyor bence ortada kolayina samsung falan konuşulmaz 

Invoke

Invoke

Üye
Birader sen neyin kafasındasın?

Bir şeyi zorladığım yok. Yaz gsmarenaya çıksın telefonun boyutları. S5 gayet daha küçük. Ben S5 daha iyi demiyorum, çok merak ediyorsan oku yorumlarını. Tabi bu kafayla zor anlarsın. Boyut karşılaştırması yapmışsın ama yanlış yapmışsın, düzelttik. Bir de şu caps locku kapat.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
:) ben oraya özellİk karşilaştirmasi yazmadim kİ yanliş olsun neyse zaten bİlen lg g3 'ün özellİklerİnİ bİlİr ve çiktigi zaman 1 numara olcaginida ...

Invoke

Invoke

Üye
Özellik değil, boyut karşılaştırman hatalı, diyorum. :zzz:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
büyük harflerle yazmak forum kurallarına aykırıdır. Devamında ceza alırsınız.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
Ok.

Üst Alt