Telefonunuz full brick ise bi anakartını inceliyim yapılabilecek bişeyler var mı bakalım
Hocam çok pardon konuyu çok yanlış okumuşum, telefonunuzun recovery bölümü bozulduğu için o yazı yazıyor. Açılışta geliyor dimi?
evet twrp
benim uyumam gerekiyor malum yarın iş var...eğer müsait olursan yarın çözmeye çalışalım yada şimdi sen çözüm yolları anlat bana ben çözmeye çalışırım yarın...
iyi geceler
Kardeşim bu şekilde yorumlarda anlatmak yerine ilk mesajında tamamını anlatırsan daha faydalı olur cihazı Hard Brick olanlar için... Konu XDA da mevcut buraya Türkçe şekilde geçirirsen güzel olur.
Hocam o zaman sizin cihazın bi cihazın anakartını inceliyim. Olur bir yanı varsa anakartını sıfırdan Flash lariz. Ya da en son çare custom recovery kurarız.
iyi günler sorunlarınızı bölmek istemem ama bu konu bana ümit verdi yani 1 senedir yatan telefonum var Xperia L c2105 lolipop yiklemişdim şimdi açılmıyor hiç bir moda girmiyor kurtarma şansımız varmı? sizce
abi yardım et lütfen Tel 16gb 6.0 yükledikten sonra autorec ile twpr yükledim yeniden başlattım tel tepki vermiyor hard brick senin dedin dosayayı indirdim telefonun içini açtım o çipi buldum ne yapçam bundan sonra acil
iyi günler sorunlarınızı bölmek istemem ama bu konu bana ümit verdi yani 1 senedir yatan telefonum var Xperia L c2105 lolipop yiklemişdim şimdi açılmıyor hiç bir moda girmiyor kurtarma şansımız varmı? sizce