lg g3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 ile G3 ekrani arasinda sayisal diyebilecegimiz farklar yok kontrast renk netlik keskinlik gibi..Bizzat kendim inceledim.G3 yerine G2 ya da G2 yerine G3 alman sana bir sey kazandirip kaybettirmez.Teknik acidan G3 daha yenilikci bi cihaz ama bu yeniliklerin getirdigi bazi handikablar da yok degil.Ornegin sarj konusu.Inceleyip karar ver.

komando04

komando04

Üye
G3 gayet guzel telefob 2 aydır tek sıkıntısı olmadı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
g3 ün ekranı aşırı detaylı ama g2 nin aşağı kalır yanı yok yani eğer 4 cm den bakmazsanız pek anlaşılmıyor farkı

uamihrac

Üye
kardeş g3 şuan dünyanın en iyi telefonu. gözü kapalı al. bende alıcam 32 gb. hiç sorunu yok rahat ol. internette çok gereskiz şeler var gidip yurt dışı malı veya firma garantili telefon alırlarsa tabi sorun çıkar. git teknosa ya 3 yıl ganatili lg firma garantili al gram sorun yaşamazsın

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kardeş g3 şuan dünyanın en iyi telefonu. gözü kapalı al. bende alıcam 32 gb. hiç sorunu yok rahat ol. internette çok gereskiz şeler var gidip yurt dışı malı veya firma garantili telefon alırlarsa tabi sorun çıkar. git teknosa ya 3 yıl ganatili lg firma garantili al gram sorun yaşamazsın
düzeltme Türkiyeden dispiritör garantili alsanız da 2 yıl yalnız

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
o kendi verdiği garanti dispiritör garantisi türkiyede en fazla 2 yıl olabilir ama asus gibi firmalar dikkat çekiyorum firma satıcı değil ekstradan 1 yıl veya 2 yıl daha garanti verebiliyor

Muammer1834

Üye
.

Son düzenleme:

Üst Alt