lg g3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
Var kardeş 32gb lik ilk çıktığında aldım bir kaç kez resetleme yaptı sonra guncelleme geldi sorun yok şuan çokta memnunum pc kullanmayı bıraktım o kadar diyeyim sana.
ekranin 2k cozunurlukte olmasi sıkıntı oluyo mu kasma falan var mi en onemlisi bataryadan memnun musun?

evren3461

evren3461

Üye
ekranin 2k cozunurlukte olmasi sıkıntı oluyo mu kasma falan var mi en onemlisi bataryadan memnun musun?

Kardeşim de G2 var bataryası benden biraz daha iyi gidiyor normal kullanımda çok memnunum ama internette çok gezinince bayağı bir bataryayı yiyor ama şöyle söyleyeyim 1 günü çok rahat çıkarıyor çok kurcalamama rağmen 1 buçuk gün gidiyor oyunlarda kasma yok ısınma z2 deki kadar değil z2 almıştım 1 ay sonra sattım g3 aldım.

ihsan08

ihsan08

Üye
bu lg lerde görüntülü arama yokmuş okadar para verip g3 aldım ama görüntülü arama yapamıyorum.

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim de G2 var bataryası benden biraz daha iyi gidiyor normal kullanımda çok memnunum ama internette çok gezinince bayağı bir bataryayı yiyor ama şöyle söyleyeyim 1 günü çok rahat çıkarıyor çok kurcalamama rağmen 1 buçuk gün gidiyor oyunlarda kasma yok ısınma z2 deki kadar değil z2 almıştım 1 ay sonra sattım g3 aldım.
tamam ben artık kararımı verdim 32gb g3 alacam.ekran buyuk, qhd, tasarımi da cok hos.kapanma sorunuda cozuldu diyolar umarım bana denk gelmez
bu lg lerde görüntülü arama yokmuş okadar para verip g3 aldım ama görüntülü arama yapamıyorum.
kardes bende alcam 32 gb olandan.genel olarak telefondan memnun musun?goruntlu konusmanin benım ıcin zerre kadar onemi yok.

• Beğen
Tepkiler: Frittvilt
evren3461

evren3461

Üye
Kapanma guncellemeden sonra bende hiç olmadı qhd olması çok iyi ekranda fazlasıyla hissettiriyor çok canlı bir tek eksiği radyo onuda ben kullanmıyordum zaten çokta memnunum görüntülü görüşmeyi de skype ve haugouts dan hallediyorum ön kamerada süper selfie özelliğide var daha ne olsun. :) sağolsun lg micro sd ve çıkartılabilir bataryayı da getirdi g3 e foto cekimleride çok seri hayırlı olsun diyelim iyi günlerde kullan. ;)

• Beğen
Tepkiler: javierbardem
viran06

viran06

Üye
G3 aldim ama sebeke sorunu vardi gero verdim h+ olmuyor mobilden mete girmiyor.

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
qhd gereksiz falan diyodu herkes nexus 6 ile note 4 de qhd olmus ekran.
Kapanma guncellemeden sonra bende hiç olmadı qhd olması çok iyi ekranda fazlasıyla hissettiriyor çok canlı bir tek eksiği radyo onuda ben kullanmıyordum zaten çokta memnunum görüntülü görüşmeyi de skype ve haugouts dan hallediyorum ön kamerada süper selfie özelliğide var daha ne olsun. :) sağolsun lg micro sd ve çıkartılabilir bataryayı da getirdi g3 e foto cekimleride çok seri hayırlı olsun diyelim iyi günlerde kullan. ;)
son bisey sorucam bu quick circle kılıf kullaniyor musun, kilıf kapaliyken hava animasyonlari etkin oluyor mu?

evren3461

evren3461

Üye
qhd gereksiz falan diyodu herkes nexus 6 ile note 4 de qhd olmus ekran.
son bisey sorucam bu quick circle kılıf kullaniyor musun, kilıf kapaliyken hava animasyonlari etkin oluyor mu?

Yok kullanmıyorum.

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
Kardeşim ben lg g3 aldım hiç bir sıkıntısı yok o internette söyledikleri gibi yok kapanıyormuş yok şarjı erken bitiyormuş yok öyle şeyler sabah altıda kalkınca açıyorum telefonu akşama kadar normal yoğunlukta kullanıyorum %50 yi anca buluyor daha yoğun kullanırsam eğer 10 -15 oluyor buda sıkıntı çıkartmıyor kulaklık ve hoparlor performansı güzel. Ekran çözünürlüğü qhd olması sıkıntı yaratmıyor. Ekran parlaklığı kapalı ortamlarda kapatsan dahi net gözüküyor kısmamış gibi oluyor gayet güzel telefon. Almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
Quaresma53

Quaresma53

Üye
uzun araştırmalarım sonucu bende lg g3 aldım dün. normalde htc almayı da düşündüm epeyce ama sonra önceliklerimden dolayı bu cihazı aldım. tavsiye ederim :) hayırlısı olsun...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
g2 32 gb gayet güzel bir telefon
g3 çok kasıyor (oyunlarda) u yüzden bende 16 gb lik g3 den g2 nin 32 gblisini aldım

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
Güldürdün be hacı asD:GaSD:FAS:DhAS:DFAS:DF. G3 Kasıyormu allah cezanı vermesin... Benim g3 16gb var ve takıldığı hiç bir oyun yok istersen sen bana oyunu söyle ben oyunu yükleyeyim ayrı bir cihazdan video çekip atayım cidden. g2 ve g3 arasında yazılın değil donanım farkı var.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Güldürdün be hacı asD:GaSD:FAS:DhAS:DFAS:DF. G3 Kasıyormu allah cezanı vermesin... Benim g3 16gb var ve takıldığı hiç bir oyun yok istersen sen bana oyunu söyle ben oyunu yükleyeyim ayrı bir cihazdan video çekip atayım cidden. g2 ve g3 arasında yazılın değil donanım farkı var.
g2 den hem modern combat 4 oynayıp hemde 720 57 fps video çekebiliyorum bunu br kaç gün önce fark ettim hem de rootsuz g3 den dene kaç fps alacaksın youtube yükle Mobizen i indir ve kayıt yap

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
fpsyi nerde görücem

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Video yu kaydet ayrıntılarda bit rate falan değerlarinin yanında görürsün

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
Öyle bir değer yok malesef.

bilal72

bilal72

Üye
arkadaşlar şöyle bi söylenti var g2 nin ekranı g3 ünden daha canlı görünüyormuş g3 ün biraz daha bulanık görünüyormuş lütfen inceleme şansı olan bu konuyu dikatli bir şekilde incelesin haber bekliyorum.
bende g2 ve g3 arasında kararsızım. Ekran canlılığı hakındakı söylenti hoş olmadı benım açımdan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt