lg g3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
lg g3 hakkında
arkadaslar 1 ay icinde telefon alacam,2bin liraya kadar limitim var,arastirdim lg g3 te karar kildım cok hosuma gitti ama forumlarda kendi kendine kapanmasi gibi kronik bi sorunu oldugu soyleniyo ve bataryasi 2k ekranina yetersiz deniyo.yani ozellikle kapanma sorununu duyunca g3 ten sogudum.boyle bisey var mi gercekten kullananlar var mi yardımcı olun bana alayım mi ya da tavsiyeleriniz neler her turlu?uzun sure beni goturecek ve de bataryasi onemli benim icin oyun falan oynamam.

• Beğen
Tepkiler: tugrul_27

98farom98

98farom98

Üye
Benim önerim Z2 bataryası rahat 2 gün gidiyor

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
z2 nin goruntusu begenmedim.g2 nasil arkadaslar, sorunları yoksa g2 alasım var.

tatar1926

Üye
z2 nin goruntusu begenmedim.g2 nasil arkadaslar, sorunları yoksa g2 alasım var.
8 aydır kullanıyorum Maasallah her hangi bir sorunu olmadı internet ve oyun oynayan biri olarak bataryasindan da gayet memnunum

marques55

Üye
Yazilimdan kaynakli bir problemi vardi.Guncelleme ile duzelttiler kendi kendine kapanma sorunu yok.sony z2 gibi asiri isinmiyor bilgine:)

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
1500tl ye g2 32gb mı alayım yoksa 2100 e g3 32 mı? deger mi g3 almaya?

Davut420042

Davut420042

Üye
1500tl ye g2 32gb mı alayım yoksa 2100 e g3 32 mı? deger mi g3 almaya?
LG Daha Yeni Telefon Yapmaya Başladı Daha Önce de Yapıyodu Ama Dikkat Çekici Değildi Diyeceğim LG G2'yi Çıkarınca Piyasaya Gerçek Bir Telefon Koydu G2'de İlhamı Aldı G3'ü Gerçekten Profesyonel Bir Cihaz Olarak Çıkardı G3 Al Derim 3GB Ram 32GB Dahili Hafıza Bence Harika Hem G3'de Depolama Sıkıntısı Yaşamazsın Takarsın SD Kartı 128GB'a Yükselir.

Son düzenleme:

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
LG Daha Yeni Telefon Yapmaya Başladı Daha Önce de Yapıyodu Ama Dikkat Çekici Değildi Diyeceğim LG G2'yi Çıkarınca Piyasaya Gerçek Bir Telefon Koydu G2'de İlhamı Aldı G3'ü Gerçekten Profesyonel Bir Cihaz Olarak Çıkardı G3 Al Derim 3GB Ram 32GB Dahili Hafıza Bence Harika Hem G3'de Depolama Sıkıntısı Yaşamazsın Takarsın SD Kartı 128GB'a Yükselir.
Kendi kendine kapaniyo falan diyolar kimisi sorun duzeldi diyo kimisi devam ediyor diyo.bu sıkıntının olmadıgıni bilsem hemen alacagim g3 u.

Davut420042

Davut420042

Üye
Kendi kendine kapaniyo falan diyolar kimisi sorun duzeldi diyo kimisi devam ediyor diyo.bu sıkıntının olmadıgıni bilsem hemen alacagim g3 u.
Düzeldi Diye Duydum Yazılımdan Kaynaklı Bir Sorun Vardı Güncellemeyle Düzeldi.

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 32gb g3 kullanan var mi? Kapanma olayı varmi sizde?

evren3461

evren3461

Üye
Var kardeş 32gb lik ilk çıktığında aldım bir kaç kez resetleme yaptı sonra guncelleme geldi sorun yok şuan çokta memnunum pc kullanmayı bıraktım o kadar diyeyim sana.

• Beğen
Tepkiler: tugrul_27

furkankaya559758

Üye
Bence Xperia Z2 al.

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
Var kardeş 32gb lik ilk çıktığında aldım bir kaç kez resetleme yaptı sonra guncelleme geldi sorun yok şuan çokta memnunum pc kullanmayı bıraktım o kadar diyeyim sana.
Kardes hangi seri seninki bakabilir misin kutusuna?406k ile mi baslıyo?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Son güncellemede resetleme sorunu ortadan kalktı batarya da iyi gidiyor sabah 05:40 tan diğer sabah 10:00 a kadar gidiyor benim batarya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kapanma olayi var mi yok mu bilmiyorum ama G2 kullaniyorum ve G2 almani oneririm G3 G2 den cok farkli cok yenilik getirdi denemez G2 32 GB cok daha uygun fiyatli ve G3 den farksiz denebilir bataryasinin cok daha iyi durumda oldugu da asikar.Lakin 2.000 lira butcen var ve o fiyata alinabilcek modeller Z2 olsun One M8 olsun G2 den donanim olarak cok yuksek olmasalar da saglamlik konusunda bi gomlek ustunler.G2 tasarimindan dolayi hassas bi telefon iyi korumak gerekli benim icin sorun degil diyosan G2 o fiyata alabilecegin harika cihaz

• Beğen
Tepkiler: tatar1926

javierbardem

Üye
    Konu Sahibi
Kapanma olayi var mi yok mu bilmiyorum ama G2 kullaniyorum ve G2 almani oneririm G3 G2 den cok farkli cok yenilik getirdi denemez G2 32 GB cok daha uygun fiyatli ve G3 den farksiz denebilir bataryasinin cok daha iyi durumda oldugu da asikar.Lakin 2.000 lira butcen var ve o fiyata alinabilcek modeller Z2 olsun One M8 olsun G2 den donanim olarak cok yuksek olmasalar da saglamlik konusunda bi gomlek ustunler.G2 tasarimindan dolayi hassas bi telefon iyi korumak gerekli benim icin sorun degil diyosan G2 o fiyata alabilecegin harika cihaz
kardes para sıkınti degil buna ragmen g2 yi mi oneriyosun?g2 de hosuma gidiyo da hani g3 varken g2 yi almak sacma geliyo bana.g3 un bataryasi da gunu cikarir heralde.

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Z2 nin neresi özelliksiz be arkadaşım ama sen bilirsin g3 32 al alcaksam 32 gb da 3 gb 16 gbda 2 gb ram var 16 gb lığın g2 den pek bir fark yok ama o lazer odaklanmasi mukemmel bisey

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
kardes para sıkınti degil buna ragmen g2 yi mi oneriyosun?g2 de hosuma gidiyo da hani g3 varken g2 yi almak sacma geliyo bana.g3 un bataryasi da gunu cikarir heralde.

Gozden cikardim zaten diyosan yerinde olsam One M8 alirdim

Takipçi Satın Al

Üst Alt