keremmmmm33
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet sensör kartı değişmeliAma artık anladım galiba sensör çalışmıyor çift tıklamanın arada çalışmasına bu sebep oluyo cebimden cikardigimda hala cebimdeymis gibi davraniyo vede cift tiklamada acilmiyo bu yuzden servislik bi durum var galiba yanlismi dusunuyorum?
1 saat sonra alabilceksem hemen şimdi bile götürürümEvet sensör kartı değişmeliküçük parça hiç sorun değil
cihazı götürün bir saat sonra alın
cihazı söküp sensör kartını takacak arıza tespiti değil1 saat sonra alabilceksem hemen şimdi bile götürürüm
Arada biri varsa işin zor direk servise gitseniz uzun sürmüyor.ama işte 1 saatde olmaz ama 1 hafta sürse çok iyi olurçünkü satın aldığım lg bayisine götürücem ordan garantiye gidicek vede çatlak yüzünden garantiye gittiğinde 1 ayda geri gelmişti bu arada garanti delta
Servis ile doğrudan iletişim kursanız bir haftaPeki ne kadar sürerki?
denemekte fayda varEğer lg nin gizli menüsüne girip bi kaç ayara tikladiysanız böyle bi sorun olusabiliyor
Bi zat başıma geldi bi sekmeye tıklayınca bi işlem yaptı ve çift tıklama ile uyanma çalışmıyordu
Tek yapmanız gereken bi kere format atmak
Lg nin gizli menüsüne hiç girmediğim için böyle bişey imkansiz diyebilirim. bugun garantiye goturucem son careEğer lg nin gizli menüsüne girip bi kaç ayara tikladiysanız böyle bi sorun olusabiliyor
Bi zat başıma geldi bi sekmeye tıklayınca bi işlem yaptı ve çift tıklama ile uyanma çalışmıyordu
Tek yapmanız gereken bi kere format atmak
Bende gizli menüye girince oldu amaLg nin gizli menüsüne hiç girmediğim için böyle bişey imkansiz diyebilirim. bugun garantiye goturucem son care
sensör kartı içerde dışa bir zararı yokBu arada bugun telefonu garantiden geri aldim vede ustunde duran kirilmaz ekran bile cikarilmadan hallolmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?