LG G3 bomba gibi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
Samsung'un ve Apple'nin amiral gemileri diye isimlendirdikleri hiç bir cihaz ilk 3 ay alınmaz inanılmaz pahallı satıyorlar. İlk çıktığında 3200 TL ye cihaz sattılar şuan aynı cihazı Nette populer siteler var oralarda 1600 e garantili satıyorlar. Yani 3 ay bekle %50 ucuza al :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

esmeran3

esmeran3

Üye
Samsung'un ve Apple'nin amiral gemileri diye isimlendirdikleri hiç bir cihaz ilk 3 ay alınmaz inanılmaz pahallı satıyorlar. İlk çıktığında 3200 TL ye cihaz sattılar şuan aynı cihazı Nette populer siteler var oralarda 1600 e garantili satıyorlar. Yani 3 ay bekle %50 ucuza al :)

abi guvenemıyorum

boran9999

boran9999

Üye
montaj :) olmasıda çin olması

Çin malı olmasında bir sakınca yok zaten fazlaca kaliteli olmasınada gerek yok ömürlük almıyorsun zaten en önemli unsur donanım. Gerisi teferruat

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Çin malı olmasında bir sakınca yok zaten fazlaca kaliteli olmasınada gerek yok ömürlük almıyorsun zaten en önemli unsur donanım. Gerisi teferruat

Aynen ama lg bildiğin çakma samsung çakması kim ne derse desin :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Kullanmadan konusanlar dolmus burasi.lg de kullaniyorum samsungda. Samsungun hic bi.telefonu ise yaramaz

esmeran3

esmeran3

Üye
Tabi canım tabi bizde kullandık ama direk s4 umu özledim !!!

Luck Star

Luck Star

Üye
S4 un neresi lg den kullanisli yazsana bana?
Hep donanim ozelliklerine mi onem veriyosunuz siz anlamiyorum

Lg quick window kilifla muzik calari kontrol edebiliyorum samsungda varmi bu ???
Hicbir fiziksel tusa basmadan telefon cok rahat kullaniliyor samsungda varmi.bu
Sarji cok iyi.gidiyor
Kamerasi gunduz cok iyi cekiyor s4 yaklasamaz bile
Eve ama.gece lg g2 cok.kotu cekiyor

Ee baska ne icin alcam s4 u sacma sapan oyuncak gibi.parlayan ekrani icin mi ???
Yoksa 2000tl ye.alip 1ay sonra 1400e dussun diyemi????

Samsung hem turkiyeye orjinal donanimda gondermiyor.telefonu eee daha neresini alcaz ??

S4 un islemcisinde open gl de yok
Kaynak kodlari gizli diye.sistemi de kasar ????

Bana s4 un lg den iyi yanini soyle bende gidip aliyim hadi

Lg yi alirken tum telefonlara baktim en pahalisini bile alirdim
Note3 buyuk geldi
Htc one arayuzu cok farkli
Xperia lar ekranlari soluk
Samsungsa almam icin bi neden vermedi

Hadi bekliyorum arttirilabilir hafiza haric iyi bi yanini yaz madem 2sini de kullanmissin

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Luck Star

Luck Star

Üye
Bak bilader tüm özellikleri çaldı her telefondan! Beni deli etme !!!

Samsung her seyi.caliyor ona bakarsak eee
Onu gecicen bi kere
Sana adam gibi.duzgun bi telefonu.cikardimi.cikarmadimi?

Al abimde 5s.var takas edelim 1-2 ay diyor istemiyorum bile olay fiyattan ibaret degil tamam mi

Hani diyodunuz ya lg g2 nin popularetisi fiyati
Ki o bil2 dogru degil 32 gb g2 1700tl ki bu htc one 33gb ile ayni

Simdi gelmis bana sacma sapan bi neden sunuyosun

Note3 te spen + 3gb ram + hafiza artirma yonunden fark koyuyor baska hicbir.iyi yani yok

Suana kadar htc one xperia z z1 ve.s4 kullandim gerek arkadasimda gerek aileden birinde xperia z bile.alinir sirf tasarim ve kaliteden dolayi ama s4 alinmaz.

Lg g2 kendi seklini koydu butun telefonlarda tuslar yanda usstee iken bizde arkada bumu calinti birader ???

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Samsung her seyi.caliyor ona bakarsak eee
Onu gecicen bi kere
Sana adam gibi.duzgun bi telefonu.cikardimi.cikarmadimi?

Al abimde 5s.var takas edelim 1-2 ay diyor istemiyorum bile olay fiyattan ibaret degil tamam mi

Hani diyodunuz ya lg g2 nin popularetisi fiyati
Ki o bil2 dogru degil 32 gb g2 1700tl ki bu htc one 33gb ile ayni

Simdi gelmis bana sacma sapan bi neden sunuyosun

Note3 te spen + 3gb ram + hafiza artirma yonunden fark koyuyor baska hicbir.iyi yani yok

Suana kadar htc one xperia z z1 ve.s4 kullandim gerek arkadasimda gerek aileden birinde xperia z bile.alinir sirf tasarim ve kaliteden dolayi ama s4 alinmaz.

Lg g2 kendi seklini koydu butun telefonlarda tuslar yanda usstee iken bizde arkada bumu calinti birader ???

Sakin sakin :D
Sırf yazdklarn için LG ye hayran kaldım bak :D

Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR

partyhard

Üye
beni bilen bilir 3 yili askindir androidin herseyine girdim ciktim. Siralamaniz: Nexus-galaxy-htc-sony-lg olsun.
Samsungun bu derece sahtelige nazil izin verdiğini anlamadim. Kiliflar bile cakma

Luck Star

Luck Star

Üye
beni bilen bilir 3 yili askindir androidin herseyine girdim ciktim. Siralamaniz: Nexus-galaxy-htc-sony-lg olsun.
Samsungun bu derece sahtelige nazil izin verdiğini anlamadim. Kiliflar bile cakma

Diyelim.ki.caldi
Bence gelistirdi

Samsungun uyku modu ekrani degistiriliyormu ??
Hem.dokunabiliysun hem degistirebiliyosun
Ister hava.durumu.ister.saat ister muzuk calar
2kere tikla ekrana.ekran kilitlensin
Bunlar basit ama orjinal.seyler sende benim.gibi.bakarsan anlarsin ben kimseye.lg markasini savunmuyorum ama televizyok.konusunda 1 numara lg. Telefonda ise sadece.l. g2 yi.savunurum.diger lg leri.begenmedim.

partyhard

Üye
Basit pgm olaylarini özellikten saymak mantıkli mi ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Bunlar lg g2 yi farkli.kilan yanlari.eger saymak.istegimizde bu farklar varsa basit degil.demektir

Telefonun kenarlari.yok gibi
Tuslarda devrim gibi.bir adim atarak arkaya aldi
Yazilimi touchwiz gibi kasmiyor
Ekrani.amoled degil ips apple in kullandigi daha.net hercekci
Malzeme kalitesi.bariz daha iyi

Daha saymama gerek yok heralde

Enes

Enes

Üye
Yurtta oda arkadaşımda var G2 her gün elimin altında yani oynuyorum telefonla.
1. si hoparlörü pek iç açıcı gelmedi bana dışarı verdiği ses pek iyi değil sanki.
2. si konuşurken ahizeden dışarı aşırı ses veriyor yani telefonla konuşurken yanınızda duran biri gayet net duyuyor sesi. En çok da buna takıldım zaten.
Kamerası eleştrildiği yerden yere vurulduğu gibi değil. Akıcılık zaten tartışılmaz. Ama söylendiği gibi bir Samsung çakması asla değil bu telefon.

Tabi almaktan vazgeçmeme bu 2 neden yetiyor benim için. Arkadaşım bunları sorun olarak görmüyor.

Enes

Enes

Üye
Edit. Tapatalktan yanlış alıntılama.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yurtta oda arkadaşımda var G2 her gün elimin altında yani oynuyorum telefonla.
1. si hoparlörü pek iç açıcı gelmedi bana dışarı verdiği ses pek iyi değil sanki.
2. si konuşurken ahizeden dışarı aşırı ses veriyor yani telefonla konuşurken yanınızda duran biri gayet net duyuyor sesi. En çok da buna takıldım zaten.
Kamerası eleştrildiği yerden yere vurulduğu gibi değil. Akıcılık zaten tartışılmaz. Ama söylendiği gibi bir Samsung çakması asla değil bu telefon.

Tabi almaktan vazgeçmeme bu 2 neden yetiyor benim için. Arkadaşım bunları sorun olarak görmüyor.

Gormez tabiki disari verilen sesi ne yapcan onu kismislar avrupa standartlarina uyarlamak icin

Evet ahize.sesi asiri derecede yuksek cikiyor
Cozumu var sesi kis.duz mantik

Bence tek eksik yani artirilabilir hafiza

Enes

Enes

Üye
Milletimizin genel özelliğidir kendi aldığı malı yüceltmek. Sesi kıs düz mantık ? Bu kadar da değil bence.

Üst Alt