Samsung'un ve Apple'nin amiral gemileri diye isimlendirdikleri hiç bir cihaz ilk 3 ay alınmaz inanılmaz pahallı satıyorlar. İlk çıktığında 3200 TL ye cihaz sattılar şuan aynı cihazı Nette populer siteler var oralarda 1600 e garantili satıyorlar. Yani 3 ay bekle %50 ucuza al![]()
abi nettekiler de olmaz
iphone da da made ın chına yazıyor abııı![]()
Haksızlık etme Montaj yeri Çin yazıyor![]()
olmasıda çin olmasımontajolmasıda çin olması
Çin malı olmasında bir sakınca yok zaten fazlaca kaliteli olmasınada gerek yok ömürlük almıyorsun zaten en önemli unsur donanım. Gerisi teferruat

Bak bilader tüm özellikleri çaldı her telefondan! Beni deli etme !!!
Samsung her seyi.caliyor ona bakarsak eee
Onu gecicen bi kere
Sana adam gibi.duzgun bi telefonu.cikardimi.cikarmadimi?
Al abimde 5s.var takas edelim 1-2 ay diyor istemiyorum bile olay fiyattan ibaret degil tamam mi
Hani diyodunuz ya lg g2 nin popularetisi fiyati
Ki o bil2 dogru degil 32 gb g2 1700tl ki bu htc one 33gb ile ayni
Simdi gelmis bana sacma sapan bi neden sunuyosun
Note3 te spen + 3gb ram + hafiza artirma yonunden fark koyuyor baska hicbir.iyi yani yok
Suana kadar htc one xperia z z1 ve.s4 kullandim gerek arkadasimda gerek aileden birinde xperia z bile.alinir sirf tasarim ve kaliteden dolayi ama s4 alinmaz.
Lg g2 kendi seklini koydu butun telefonlarda tuslar yanda usstee iken bizde arkada bumu calinti birader ???

Sakin sakin
Sırf yazdklarn için LG ye hayran kaldım bak![]()
beni bilen bilir 3 yili askindir androidin herseyine girdim ciktim. Siralamaniz: Nexus-galaxy-htc-sony-lg olsun.
Samsungun bu derece sahtelige nazil izin verdiğini anlamadim. Kiliflar bile cakma
Yurtta oda arkadaşımda var G2 her gün elimin altında yani oynuyorum telefonla.
1. si hoparlörü pek iç açıcı gelmedi bana dışarı verdiği ses pek iyi değil sanki.
2. si konuşurken ahizeden dışarı aşırı ses veriyor yani telefonla konuşurken yanınızda duran biri gayet net duyuyor sesi. En çok da buna takıldım zaten.
Kamerası eleştrildiği yerden yere vurulduğu gibi değil. Akıcılık zaten tartışılmaz. Ama söylendiği gibi bir Samsung çakması asla değil bu telefon.
Tabi almaktan vazgeçmeme bu 2 neden yetiyor benim için. Arkadaşım bunları sorun olarak görmüyor.