Haber LG G3, Android Marshmallow güncellemesi yakında yayınlanabilir

turancen

Üye
Arkadaşlar rom dosyasını anca indirdim şimdi yüklüyorum
kdz olarak vermemiş, zip olarak vermiş, root olmadan yüklenemez bu, yine bekleyeceğiz anlaşılan...

5 teki pil süresinden bıktığım için kitkata dönecektim 6 yı bekliyordum ama bekleyemedim döndüm

turancen

Üye
Tekrar merhaba arkadaşlar sonunda android m kdz dosyası yayınlanmıştır kdz nasıl yüklendiğini biliyorsunuz herhalde, ben dosyayı indirmeye başladım, 32gb modeli içinmiş ama 16gb modelede uyar diye düşünüyorum.
İndir :

Tepkiler: KacakMazot
Güzel sevindim nihayet geldi. Açıkçası bende çok sıkıldım 5 teki pil süresinden umarım 6 ile bub sorun azda olsa düzelmiştir yoksa kitkata dönebilirim TURANCEN dostum yükleme yaptıktan sonra pil konusunda bilgilendirme yapabilirmisin ? Tabiki hemen olmaz belirli bir süre sonra

turancen

Üye
Pil süresi hemen belli olmuyor, şöyle bir gün sonra yada 2 gün sonra belli eder kendini
Ben ilk önce telefonumda hiçbir format atmadan direk üstüne kuracağım baktım donuyo kasılıyor, hard formatı çekerim, yok iyi güzel çalışıyorsa sonrasında zaten şarj kullanımı meydana çıkar onlarca uygulama yüklü tekrar yüklemek zoruma gidiyor :P
Yükledim açılmasını bekliyorum

Kardeş ota ya ne zaman gelir bide bu kdz yı flashtool ilemi yuklucez.

Görüntüleri atarsin kardeş bizde seni bekliyoruz

Kardeş LG firmware den g3 e bakıyorum yeni gelen bir rom yok. V30 falan yok bu kdz resmi mi nerden geliyor?
Bunu telefona kurarsak garantiden çıkarmıştır?

turancen

Üye
LG G3 16GB android 6 dan resimler, (bana aittir) video çektim upload ediliyor

Arayüz güzel görünüyor oyun optimizasyon seçeneği olması pile özen gösterdiklerini gösteriyor umarım bu kez güzel olur