Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
g3 için ilk 5.0 vern firma lg çok sorunlu vermişti umarım yine öyle olmazLg hızlı davranıyor güncellemede
2k ekran skandalı gibi, soba gibi ısınıyordu sanırım g3g3 için ilk 5.0 vern firma lg çok sorunlu vermişti umarım yine öyle olmaz
bence gayet iyi niye cop z2 gıbı soluk ekranı yok enazındanekranı yüzünden çöp
şu telefona para verene yazık
Dunyanin ilk 2k ekranina sahip g3 e cop diyorsun ya cok guldum.ekranı yüzünden çöp
şu telefona para verene yazık
o ekran neler değiştiriyor biliyormusun ?Dunyanin ilk 2k ekranina sahip g3 e cop diyorsun ya cok guldum.
O ekranin isinma yaptigini ve bataryayi tukettigini biliyoruz ama ekranina cop demen cok yanlis. Keskinlik netlik renk olarak super. 2014 un en iyi telefonu secilen ve cok satan bir telefona skandal demende cok garip.o ekran neler değiştiriyor biliyormusun ?
ısınma sorunu, ısınmaya dayalı sarjda verimsizlesme ve performans düşmesi gibi sorunlar uzun vadeli kullanımlarda baş gösterir
o telefon tam bir skandal
alan millet 2k yüzünden alıyor.O ekranin isinma yaptigini ve bataryayi tukettigini biliyoruz ama ekranina cop demen cok yanlis. Keskinlik netlik renk olarak super. 2014 un en iyi telefonu secilen ve cok satan bir telefona skandal demende cok garip.
Aynı yılda çıktılar sonuçtanote4 ne zaman cktı g3 ne zamn cıktı 2k lı ılk tekefon g3
Ne kadar süre g3 kullandın da g3 hakkında bu kadar kesin konuşuyorsun? Lg kullandığından şüpheliyim. Sağdan soldan okuduğun üç beş yorumu dile getirip buna sonra kendin bile inanmışsınalan millet 2k yüzünden alıyor.
sen 2k ekrana bakmican onun günlük kullanıma etkisine ve diğer donanımları nasıl etkilediğine bakicaksin.
inceleme fırsatı buldum. 16gb 2 gb ram olananini. telefon arkadaşımın. telefon sarji resmen içiyor facebook ve instagama baktım 2dakka %55den %50 inmesi çok kısa sürdü.Ne kadar süre g3 kullandın da g3 hakkında bu kadar kesin konuşuyorsun? Lg kullandığından şüpheliyim. Sağdan soldan okuduğun üç beş yorumu dile getirip buna sonra kendin bile inanmışsınBen g3 kullanmadım ama g4 ekranıda 2k renk ve güneş altında görüş açısı mükemmel. Bu ekranlar çöpse sen Samsung kullanmaya devam et gardaş..
Kullanmadığın telefon için kısa süreli inceleme ile kesin sözler kullanmana anlam veremedim. HD ekran Full HD ekran ve 2k ekran arasında farklar var bataryayı tabiri caizse içmesi normal. Buna çöp demek anlamsız. Kaliteli bir ekran. Hele ki G4 2k ekranı ve renk teknolojisi muazzam. Ekran bataryayı sömürüyor dersin anlarım ama çöp dersen gülerim. G3 ısınma durumunu gerçekten bilmiyorum o konuda yorum yapmayacağım.inceleme fırsatı buldum. 16gb 2 gb ram olananini. telefon arkadaşımın. telefon sarji resmen içiyor facebook ve instagama baktım 2dakka %55den %50 inmesi çok kısa sürdü.
edit: ısınma sorunu yüzünden mesela telefon halihazırda ısınmışken elinizde telefon çalarsa sıçtınız, gerçekten yüzünüzü yakacak kadar ısınabiliyor hele ki ortam da sıcaksa.
3000 mah batarya geyiğine de aldanmayın. optimize edilmiş bir batarya gücü değil söz konusu olan. o quad hd ekran mahvediyor bataryanın performansını.
Yalnız dediğin telefon 2500 mah ile g4 ten daha uzun süre dayanıyor şarjda!G4 gibi mükemmel bir telefonu eleştir, s6 2k ekrana 2500 lük bir batarya ile bence bir git onu eleştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?