Alo_Azrail
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence hala z2 al z bile android 6 alacakson kararımı verdim g3 alacağım. renk olarak şu an koyugri ve beyaz mevcutmuş bulduğum sitede.sizce hangisi daha iyi.adi plastik gibi durmasını istemiyorum kapağın.
ikincisi telefon ithalmiş.adıma garantili olacağını yazmış satıcı.ürün servislik olursa normal servise mi gönderiliyor aydınlatırmısınz.
üçüncüsü telefon android 6 yı destekler mi ?
bence hala z2 al z bile android 6 alacak
akrabana hatali mal gelmis bende z2 ve z3+ var 0 isinma hem isinmada olabilir metal telefon spnucta samsung gibi plastik deil ghstr kardesim bunu symbiandanda biliyozbana kalırsa Z serisi top yekün beş para etmez ( Z5 serisi hariç ) çünkü çok ısınma yapıyor bi yakınım sıfır almıştı 2 gün sonra ısınma yüzünden arka kapak yerinden çıktı ve servisi kullanıcı hatası dedi
öyle bir sorun yok sadece kasada aciklik var herkes bunu catlama zannediyor siz metali en fazla 90 derece isinan islemciyle catlataksiniz saçma sacma konusmayinSırf güncelleme için sony almam..g3 babamda aldı seri numarası 500 üstü olanı alın kutuda imei nin altındaki numara 500 kusurlerle başlasin bizdeki 508 çünkü 400 lu üretimde çok ısınma ve çerçevede çatlama sorunu varmış bide g3 android 5.0 da kaldı niye? Çünkü 5.1 falan vermedi lg direk 6.0 verecek yani android M güncellemesini ilk alacak cihazlardan g3.
Kardesim neyın kafasındasin o kadar kişi garantiye gönderdi bu yüzden gir forum donanim lg bölümüne 25 sayfalik konusu bile Var çoğuna yeni üretim cihazlar gönderdiler... alt tarafta o çerçevede ince çizik gibi çatlak oluşuyor bak netten..öyle bir sorun yok sadece kasada aciklik var herkes bunu catlama zannediyor siz metali en fazla 90 derece isinan islemciyle catlataksiniz saçma sacma konusmayin
bende beyaz seçtimBeyaz Daha Asil Duruyor Kardeşim. Servis Konusunu Hiç Bilmiyorum. Android 6'yı da %90 Alacak Gibi Geliyor Bana.
çok pahalıLG G4 al
teşekkürlerAndroid 6 'yı alacak evet.
İthal üründe çok çok extreme bir durum olmadığı sürece garantiden pek bir şey bekleme.
G3 fırçalanmış metal görünümümde.Her rengi metal görünümü verir o konuda rahat ol.
G3'ün arka kapağının hamuruna aluminyum parçacıklar da katılmıştır az miktarda.
Hayırlı olsun.
samsung annemde de var ama çekmedi telefon temi beğenmedimbence G3 yerine Galaxy S5 daha ideal garanti konusunda samsung kadar vasat bir firma yok ama ROM ROOT konularına ilgiliysen 2 sene daha Custom ROM desteği alır ve Android 6 garanti verilecektir
nasıl yani garanti sıkıntı mı çıkartır ?S5 Android 6'yı biraz zor alır alırsa da rahat 1 sene sürer.
S5 talihsiz bir öneri olur bence telefon alacaklara.Rom desteği de neye göre fazla o da tartışılır.S5'de var mı bilmiyorum ama exynos/snapdragon olayı var Samsunglarda bu konu önemli bir kere.
Arkadaş ithal ürün alacak bütçeden dolayı büyük ihtimal o yüzden firmalarla alakası yok garanti konusunun.
hmm bilgilendirme için teşekkürler satıcıyla iletişime geçip öğreneceğimSırf güncelleme için sony almam..g3 babamda aldı seri numarası 500 üstü olanı alın kutuda imei nin altındaki numara 500 kusurlerle başlasin bizdeki 508 çünkü 400 lu üretimde çok ısınma ve çerçevede çatlama sorunu varmış bide g3 android 5.0 da kaldı niye? Çünkü 5.1 falan vermedi lg direk 6.0 verecek yani android M güncellemesini ilk alacak cihazlardan g3.
Yeni seri numarası 500 lerden başlayanlar sorunsuz diye duydum bizdeki de yeni aldık 508 ısınma falan yok..Kasa çatlama sorunu olmasa çok iyi bir cihaz. Mutlaka çatlayacak diye bir şey yok ama böyle bir sorunun varlığı da bir gerçek.
hayırlı olsun şimdidenTabiki 32 gblik olanı al yakında bende gold sürümünü alıcm
Kasa çatlama sorunu olmasa çok iyi bir cihaz. Mutlaka çatlayacak diye bir şey yok ama böyle bir sorunun varlığı da bir gerçek.
g3 ün ekranı yüzünde n z2 den daha fazla ısınıyor . z2 deki ısınma malzeme yüzünden cam ve aliminyum kaç defa söyliycez ?bana kalırsa Z serisi top yekün beş para etmez ( Z5 serisi hariç ) çünkü çok ısınma yapıyor bi yakınım sıfır almıştı 2 gün sonra ısınma yüzünden arka kapak yerinden çıktı ve servisi kullanıcı hatası dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?