şarj önemlıyse mate 7 alabılırsn gun boyu elımde telefon oyun muzık gun boyu verı acık whatsapp face instagram takılıyorm yatarken %10 20 şarj oluyo 1300 tl felan antutuda 44-46 bin puanı var1200 ama 1500 a kadar zorlarım

bakacağım. teşekkürlerşarj önemlıyse mate 7 alabılırsn gun boyu elımde telefon oyun muzık gun boyu verı acık whatsapp face instagram takılıyorm yatarken %10 20 şarj oluyo 1300 tl felan antutuda 44-46 bin puanı var![]()
İmei atılmayan cihazlar dışında bu zor. İmei uçmaları üst sürümden alt sürüme geçerken olabiliyor genel olarak tabş istisnai durumlar ve cihazdan cihaz farklılıklar olabiliyor. Olurdu da uçma riskine karşı EFS Backup diye bir şey var. Android kullanan ve rom işleri ile uğraşan herkesin EFS Backup ve Full Recovery Backup alıp saklamalı ki böyle sorunlarla ile karşılaştığında hemen çözsün. Maalesef bizim millet bu konuda çok cahil. Backup almadan rom, root işine giriyor sonra işler karışıyor.lg garantili fiyatı biraz tuzlu. peki bir sorum olacaktı. hepsiburadadan lg g3 32 gb ithalatçı garantiden aldigim zaman herhangi bir rom,kernel yüklemesinde cihazda imei uçması meydana gelirmi ?
benim s3 distribütör(herneyse)dü. o yüzden dilediğim gibi istediğim her haltı yiyordum telefonda bir şey olmuyordu.ithalatçı garantide imei kayıt ettiriyorlarmı ne yapıyorlarsa artık. rom yüklemeden telefon kullanamam o yüzden önemli benim için.imei giderse onla uğraşmayalım bideİmei atılmayan cihazlar dışında bu zor. İmei uçmaları üst sürümden alt sürüme geçerken olabiliyor genel olarak tabş istisnai durumlar ve cihazdan cihaz farklılıklar olabiliyor. Olurdu da uçma riskine karşı EFS Backup diye bir şey var. Android kullanan ve rom işleri ile uğraşan herkesin EFS Backup ve fu ll Recovery Backup alıp saklamalı ki böyle sorunlarla ile karşılaştığında hemen çözsün. Maalesef bizim millet bu konuda çok cahil. Backup almadan rom, root işine giriyor sonra işler karışıyor.

Distribütör ve İthalatçı Garanti cihazlar resmi imei kayıt yolu ile geliyor. Onun için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sadece garanti durumları farklı ve ithalatçı garantili cihaz alırken kimin garanti verdiği çok önemli sonrasında büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz.benim s3 distribütör(herneyse)dü. o yüzden dilediğim gibi istediğim her haltı yiyordum telefonda bir şey olmuyordu.ithalatçı garantide imei kayıt ettiriyorlarmı ne yapıyorlarsa artık. rom yüklemeden telefon kullanamam o yüzden önemli benim için.imei giderse onla uğraşmayalım bide![]()
müşteri hizmetlerine sorduk bekliyoruz 4 gündür cevap yok hangi ithalatçı firma garantisi altında diye.Distribütör ve İthalatçı Garanti cihazlar resmi imei kayıt yolu ile geliyor. Onun için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sadece garanti durumları farklı ve ithalatçı garantili cihaz alırken kimin garanti verdiği çok önemli sonrasında büyük sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Hepsiburada, N11 ve Gittigidiyor gibi olmaya başladı. Farklı satıcıların ürünlerini satmaya başladı. Kliksa bakın ben oradan almıştım LG Optimus G'yi ve çok ilgilş davrandılar. Hatta cihaza değişim çıktığında fatura istemişlerdi ama kayıp olduğu için Kliksa arayıp fatura talep ettim ve 1 gün için de mail olarak atmışlardı.müşteri hizmetlerine sorduk bekliyoruz 4 gündür cevap yok hangi ithalatçı firma garantisi altında diye.
hepsiburada biraz sorumsuz olmaya başladı cidden
epttavmden alabılırsn 2 tane telefon aldım sorun yasamazsnmüşteri hizmetlerine sorduk bekliyoruz 4 gündür cevap yok hangi ithalatçı firma garantisi altında diye.
hepsiburada biraz sorumsuz olmaya başladı cidden
1150 TL Kredi kartına yatır zaten 1150 TL yer açılır kartta.ailecek kredi kartlarımız dolu şuan. kapıda ödeme varsa iyi olur.

önerinizi dikkate alacağım. teşekkürler !1150 TL Kredi kartına yatır zaten 1150 TL yer açılır kartta.![]()