Telefon Tavsiyesi LG G3 32GB mi Samsung Galaxy J7 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 32GB mi Samsung Galaxy J7 mi ?
lg g3 te kronik sorunlar varmış. son serilerde bu sorunlar hala devam etmektemi ? sarj önemli benim için. j7 yi sarj için alicam alirsam yaklasik 9-10 saat ekran sureleri alinabiliyormus.bu çok çok iyi değerler. ve samsungun son çıkardığı arayüz gerçekten çok stabil. siz olsanız hangi cihazı alırdınız ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Şu durumda istediklerini J7 karşılıyor anlaşılan.

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
O kadar kötü ekran olunca alınır tabi .G3deki o sorunlar son serilerde oldukca azaltildi.islemci daha iyi ram iki katı.Ben olsam karsilastirmazdim bile.G3

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında karşılıyormu karşılamıyormu bilemiyorum. Galaxy S3 ten geçicem zaten.j7 alırsam eşşekten inip tekrar eşşeğe binecekmişim gibi hissediyorum. 1.5 gb ram beni korkutmuyor değil açıkcası.peki bir sorum daha olacaktı lg g3 ithalatçı garantisi alirsam (hepsiburada araciligiyla) cihaz güncelleme yaparmı yoksa pc üzerinden odin v.b program aracılığı ilemi kurmamız lazım ?

ithalatçı garantililerle cihaz güncelleme yapmıyor diye biliyorum

PesimisT-35

PesimisT-35

Üye
Normal cihazlar gibi guncelleme alirsiniz.Yada Lg flash tool ile yuklersiniz,secenek çok.imei kayitli oldugu icin imei yonunden sorunda olmaz.

Emre

Üye
G3 bence :oke: android 6.0 alacak.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi

internette gezinirken şu yorumu gördüm. tam almakta karar kılmıştımki.hevesim kaçtı birden.
siyah yerleri ben sansürledim.arkadaş baya isyan etmiş anlaşılan :)

turancen

turancen

Üye
Hangisini gözüne kestirdiysen git onu al.
Üstte paylaştığın mesajdaki sorunların hiçbirini ben 4 aydır hiç yaşamadım, 20000 tllik telefon bile alsan en fazla gideceği şarj süresi 1 gün yada bir buçuk gündür.

elmacıadam

elmacıadam

Üye

internette gezinirken şu yorumu gördüm. tam almakta karar kılmıştımki.hevesim kaçtı birden.
siyah yerleri ben sansürledim.arkadaş baya isyan etmiş anlaşılan :)
haklı olduğu noktalar yok değil

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence bu ikisi arasından j7. Neden mi bende daha yeni keşfettim cihaz 9-10 saat ekran süresi alıyor millet 3-4 gün kullanıyor bu telefonu şaştım yani. Şimdi ekrana falan laf atacaklar. Sanki g3 ün ekranını full parlaklıkta kullanıp ekran zevkimi yaşayacaksın da burda ekranı ovuyorsun. Performans yok pil yok 3 gb ramin de bi anlamı yok.
Kamera desen f1.9 lens var Samsung'un kameraları ve kamera yazılımı çok iyi. Ön kamera desen flaş ışığıyla beraber. Tek kötü yanı ram ama onunda bi problemi yok kullananlar hiç şikayetçi değiller üstelik çok memnunlar hiçbir kasma takılma yaşamadıkları için. Birde son 2-3 ayın en çok satılan model unvanına sahip

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu ikisi arasından j7. Neden mi bende daha yeni keşfettim cihaz 9-10 saat ekran süresi alıyor millet 3-4 gün kullanıyor bu telefonu şaştım yani. Şimdi ekrana falan laf atacaklar. Sanki g3 ün ekranını fu ll parlaklıkta kullanıp ekran zevkimi yaşayacaksın da burda ekranı ovuyorsun. Performans yok pil yok 3 gb ramin de bi anlamı yok.
Kamera desen f1.9 lens var Samsung'un kameraları ve kamera yazılımı çok iyi. Ön kamera desen flaş ışığıyla beraber. Tek kötü yanı ram ama onunda bi problemi yok kullananlar hiç şikayetçi değiller üstelik çok memnunlar hiçbir kasma takılma yaşamadıkları için. Birde son 2-3 ayın en çok satılan model unvanına sahip
1.5gb ram belleği sonraki zamanlarda sıkıntı çıkarırsa o zaman kötü işte
teknosaya gidip inceleyim bir daha olmadı hepsiburadadan veririm siparişi

byAndroid

byAndroid

Üye
Donanım haberde kullanıcı kulübüne ben baya baktım ramden yakınan görmedim. Tabi yinede detaylı bakmanı öneririm gözümden kaçmış olabilir

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
donanhabere baktım zaten millet memnun.ramdan yakınan yok.bi bakalım inceleyelim olmadı alırım

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Lg G3 kullanıyorum tek şikayetim pil onun haricinde kasma donma falan filan bir sıkıntım yok ama arkadaş 5.5 lik ekran için 2k ekran nedir anlamadım tamamen gereksiz bir durum uzun kullanımda ısınma çok oluyor. Bu yazıyı yazarken bile hissediyorum ısıyı. Önümüz Kış oyüzden Kış ayları için G3, yaz ayları için J7 tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
Lg G3 kullanıyorum tek şikayetim pil onun haricinde kasma donma falan filan bir sıkıntım yok ama arkadaş 5.5 lik ekran için 2k ekran nedir anlamadım tamamen gereksiz bir durum uzun kullanımda ısınma çok oluyor. Bu yazıyı yazarken bile hissediyorum ısıyı. Önümüz Kış oyüzden Kış ayları için G3, yaz ayları için J7 tavsiye ederim
2K ekranı olmasa alınası telefon.herşeyini gölgeliyor telefonun.

okankayci

okankayci

Üye
lg g3 te kronik sorunlar varmış. son serilerde bu sorunlar hala devam etmektemi ? sarj önemli benim için. j7 yi sarj için alicam alirsam yaklasik 9-10 saat ekran sureleri alinabiliyormus.bu çok çok iyi değerler. ve samsungun son çıkardığı arayüz gerçekten çok stabil. siz olsanız hangi cihazı alırdınız ?
bütcen ne kadar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
    Konu Sahibi
1200 ama 1500 a kadar zorlarım

reflex

reflex

Üye
A8 alabilirsen memnun kalırsın.

Üst Alt