LG G2'ye, Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Biliyorumda malesef insan genede telden guncellmek istyo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
10 gunu askin suredir 4.4.2 kullaniyorum hizlanma bariz lakin bu hizlanma efektlerde belirgin yani uygulama acilislarinda onun haricinde kullanim acisindan fark hic yok denecek kadar az sonucta lg nin kendi arayuzu var ve kitkatin bununla bi alakasi yok malumunuz.Ram kullanimi daha fazla olmaya basladi örn. bende pek uygulama yok o yuzden benim ramim normal kullanimda 450 mb a kadar dusmemeli en azindan 4.2 de 900 - 1.000 mb civarlarindaydi.Amma velakin dusunuldugu gibi ram kullanimi artmasina ragmen sarj durumunda bi farklilik hissetmedim.
Yani uzunca beklemenin bi zarari yok gelse de gelmese de ayni cihaz yenilik geldigi asikar en azindan diger firmalar gibi guncelleme verip telefonu daha da bozmuyolar kasitli olarak..

djserkan37

djserkan37

Üye
Lg müşteri hizmetlerine attığım güncelleme ile ilgili soruya verilen cevap...

Sayın S***** G****,

Yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayi firmamiz adina üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz.

Belirtmiş oldugunuz modelin 4.4 Kitkat güncellemesinin nisan ayı içerisinde yayınlanması planlanmaktadır.Bununla alakalı net bir tarih paylaşılamamaktadır.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

Destek almak istediginiz farkli bir konu için çagri merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 02/04/2014 12:15 58
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : Smart Phone/Emerging Device/D802

sasua42

sasua42

Üye
Do
10 gunu askin suredir 4.4.2 kullaniyorum hizlanma bariz lakin bu hizlanma efektlerde belirgin yani uygulama acilislarinda onun haricinde kullanim acisindan fark hic yok denecek kadar az sonucta lg nin kendi arayuzu var ve kitkatin bununla bi alakasi yok malumunuz.Ram kullanimi daha fazla olmaya basladi örn. bende pek uygulama yok o yuzden benim ramim normal kullanimda 450 mb a kadar dusmemeli en azindan 4.2 de 900 - 1.000 mb civarlarindaydi.Amma velakin dusunuldugu gibi ram kullanimi artmasina ragmen sarj durumunda bi farklilik hissetmedim.
Yani uzunca beklemenin bi zarari yok gelse de gelmese de ayni cihaz yenilik geldigi asikar en azindan diger firmalar gibi guncelleme verip telefonu daha da bozmuyolar kasitli olarak..
Dostum ben de 2 haftadır kullanıyorum ram kullanımım 700 den aşağı düşmez

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Do
Dostum ben de 2 haftadır kullanıyorum ram kullanımım 700 den aşağı düşmez

Anlik bi degerdi o ekrani actim baktim ram degeri 450 mb civarlarinda ram temizleme yaptim cihazin kendi gorev yoneticisinden 800 civarlarina cikti ama 4.2 ye oranla ramin daha asagilara dustugu bir gercek bu ram sismis dolmus demek degil bence sistem performansi artiyo cunku

sasua42

sasua42

Üye
Anlik bi degerdi o ekrani actim baktim ram degeri 450 mb civarlarinda ram temizleme yaptim cihazin kendi gorev yoneticisinden 800 civarlarina cikti ama 4.2 ye oranla ramin daha asagilara dustugu bir gercek bu ram sismis dolmus demek degil bence sistem performansi artiyo cunku
Aynen dostum 700 den aşağı düşmez performans cidden artmış lakin ram önceden 9p0 mb boş olurdu şimdi 800 mb

Üst Alt