LG G2'ye, Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG G2'ye, Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi
Akıllı cep telefonu üretiminin en iddialı isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Güney Kore kökenli LG firması, geçen yıl satışlarına başladığı G2 ile birlikte önemli satış rakamları elde etmeyi başardı. Halen satışlarına devam edilen ve en iyi akıllı telefonlardan birisi olarak kabul edilen LG G2, Android 4.4 KitKat güncellemesine kavuştu.

Güncellemeye şu anda Amerika, İtalya, Almanya, Fransa, Güney Kore ve Polonya gibi ülkelerdeki cihaz kullanıcıları erişebilirken, ülkemizde ise kimi kullanıcılar bu güncellemeyi görüntüleyebiliyor ve kimileriyse erişim sağlayamıyor. Güncelleme çok kısa bir süre içerisinde ülkemizde tam anlamıyla yayınlanmaya başlayacakken, G2 kullanıcılarına yeni özelliklerin beraberinde ciddi bir performans artışı sağlıyor.

Cihazın açılış süresinde önemli derece bir iyileştirme, internet performansında hız artışı, kamera uygulamasında hızlanma ve genel anlamda %17’lik hız artışı sağlanırken, G2’nin arayüzünde ise önemli yenilikler sunuluyor.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bir türlü gelmedi nieyse ..

sasua42

sasua42

Üye
Bana geldi de arkadaşım 4.4.3 değil 4.4.2 olacak başlık düzeltin: ))

• Beğen
Tepkiler: djserkan37
messevim

messevim

Üye
Bana da geldi. Tayvan romu kurulu bende

djserkan37

djserkan37

Üye
Cok kisa bi sure icinde goruntuleyebilecekler derken bunada bi aciklik getirseydiniz keske. Telefon piyasaya suruldugu gunden bu yana kisa bi sure icinde guncelleme gelicek,geldi diye soylentiler var ama hala gelen bisey yok ortada.

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
sasua42

sasua42

Üye
Paralel ithalat ve orjinal roomlu arabistan dan getirtme delta garantili ame-xx roomlu

sasua42

sasua42

Üye
Cok kisa bi sure icinde goruntuleyebilecekler derken bunada bi aciklik getirseydiniz keske. Telefon piyasaya suruldugu gunden bu yana kisa bi sure icinde guncelleme gelicek,geldi diye soylentiler var ama hala gelen bisey yok ortada.
Arkadaşım lg şu an süper işler yapıyor sırasıyla geliyor bütün romlara nisanda türkiye romuna gelecek ve şu an 4.2.2 ile bile uçan bir cihaz

The SLayeR

The SLayeR

Üye
nyse beklicez mecbur..

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Mayıs ayını bulur görürsünüz LG den hiçbir halt olmaz ben buna karar verdim. Önceden yorum yapanlara kızıyordum LG güncelleme vermez versene en son verir falan filan adamlar malesef haklıymış.

sasua42

sasua42

Üye
Sakin lg g2 türkiye ye şimdiden gelmesi gerekiyordu zaten dağıtacaklardi lakin ama performans düşüklüğü ve bazı problemler olmuş o yüzden sarktı nisanda gelir zaten telefon süper şu an bile 4.4.2 den fazla bir sey bekleme performansı uçmuş

djserkan37

djserkan37

Üye
Arkadaşım lg şu an süper işler yapıyor sırasıyla geliyor bütün romlara nisanda türkiye romuna gelecek ve şu an 4.2.2 ile bile uçan bir cihaz
Evet su an gayet hizli bi cihaz fakat bi cok ülkeye guncellemeyi veripte bizim ulkemize vermemesi rahatsiz edici. Sonucta bizde bu cihaza para verdik neden musteri temsilcileri ilgilenmiyo geri dönüs yapmiyolar neden güncelleme bu kadar sarkiyo hic net bi aciklama yapilmiyo.

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___ ve The SLayeR
Türkbey___

Türkbey___

Üye
Sakin lg g2 türkiye ye şimdiden gelmesi gerekiyordu zaten dağıtacaklardi lakin ama performans düşüklüğü ve bazı problemler olmuş o yüzden sarktı nisanda gelir zaten telefon süper şu an bile 4.4.2 den fazla bir sey bekleme performansı uçmuş
Ne gibi performans düşüklüğü olmuş ve bunu kim diyor usta.

sasua42

sasua42

Üye
Evet bir sitede gördüm aynen şöyle şu an tam uyum sağlamak için gecikti lakin güncelleme yavaş olsun ama tam olsun yahu bekleyin güzel bir güncelleme hızlı gelip de telefon daha da kötü olacağına bekleyin: ))

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme zaten yayınlandı.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Turkiyede yayinlanmadi..

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Az kaldı rootlayip kuracam kitkati