Galaxy S8 için Oreo, daha çok pazara açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S8 için Oreo, daha çok pazara açılıyor

Güney Kore kökenli akıllı telefon üreticisi Samsung'un hali hazırda en güçlü akıllı telefon modelleri olan Galaxy S8+ ve Galaxy S8 için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlanmıştı. Bu yazılım güncellemesi ile birlikte birçok yeni özellik ve stabil olarak performans artışı beraberinde gelirken, hataların giderilmesi de sağlanıldı.

Kademeli olarak ülke ülke cep telefonlarına merhaba diyen bu güncelleme, ilk olarak Almanya'da dün yayınlanmaya başlanılmıştı. Bugün itibariyle ise Polonya, Fransa ve Hindistan pazarları için yayınlanacak olan güncelleme, herhangi bir sorun çıkmaması ve kullanıcılara daha iyi bir hizmet verilmesi için kademeli olarak yayınlanıyor.

Güncellemenin ülkemizdeki cihaz kullanıcılarına da çok kısa süre içerisinde merhaba diyeceği düşünülüyor. Güncellemeye Ayarlar »Yazılım güncelleme menüsündeki Güncellemeleri elle indir seçeneğine dokunarak kolayca ulaşabiliyorsunuz. 487 MB genişliğe sahip olan güncelleme çok daha iyi bir performans sergileyebilecekken, G955XXU1CRAP yazılım sürümü ile kullanıma sunuldu. Güncelleme içerisinde sadece Android çekirdeği güncellenmezken, Şubat ayı Android güvenlik yamasının yer aldığını da belirtelim.
Galaxy S8 için Oreo, daha çok pazara açılıyor
 


Üst Alt