muhammettvurucu
Üye
Sende haklısınMesele orda zaten, "sence"...
Kaliteyi neye göre belirlediğimize göre değişir. Ayrıca kullanışlılıkta kişinin kullanışına göre değişir, ben kurculamak isterim sen her şey ekranda olsun dokunayım açayım, çıkayım istersin.
Ama stabil daha kaliteli ama daha kullanışlı benceBugun bi 3 gb ramli note3 un 1gb ramli 5s le yarismasi hatta yenilmesi bu ios androidden iyi olduğunu kanıtlar
Meselastabilliğine, kullanışlı olmasına falan bir şey demiyorum ki. ios un da eksikleri var diğer sistemlere göre diyorum
Ama stabil daha kaliteli ama daha kullanışlı benceBugun bi 3 gb ramli note3 un 1gb ramli 5s le yarismasi hatta yenilmesi bu ios androidden iyi olduğunu kanıtlar
Mesela
Mesela
Neyse bu tartisma uzar gider boauna arkadasin konusu kirlenmesinKardeşim sana en uygun olan g2
Güncellemeye göre değişir çünkü saglam guncellemede var bos olan daarkadaşlar şu stabilite konusu ciddi anlamda kafamı karıştırmaya başladı ya güncellemeleri yapmak çok mu gerekli ?bu arada telefon büyük ihtimal yılbaşına kalmadan vodafone hattım üzerinden alınacak bugün konuştum aylık 75 tl 24 ay olucak .. kredi kartı kullanmıyorum peşin olarak alma şansımda yok öğrenciyim zaten ama faturam tel i almak için yeterliymiş o yüzden sadece kimliği alıp gidip telefonu alabiliyorum ..
Çıkalı 1 yıl olan Oldukca stabil ve güncelleme alan iphone5 de real racing3 oynayan varmı merak ettim?
Çıkalı 1 yıl olan Oldukca stabil ve güncelleme alan iphone5 de real racing3 oynayan varmı merak ettim?
arkadaşlar nexus 5 için ne düşünüyorsunuz ?
peki nexus 5 i beklemek ne derece mantıklı yani g2 den ne fazlası var ?Güzel cihaz. Bence çok mantıklı. Ben yazacaktım nexus 5 yazmayı unutmuşum
peki nexus 5 i beklemek ne derece mantıklı yani g2 den ne fazlası var ?
birde işin içine batarya girdiki 2 si arasında %30 a yakın batarya farkı varmış g2 çok daha öndeymiş bu konuda acıkcası bataryada benim için en önemli noktalardan o yüzden kararımı g2 olarak verdim teşekkür ederim arkadaşlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?