Linqs
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tam benlik konu olmuş yeni konuya gerek yokArkadaşlar yılbaşından hemen sonraki hafta içinde alıcam telefonu max. olarak 1400 liraya cıkabilirim aklımda 2 seçenek var şuanda g2 ve lumia 925 .. şimdi beklentilerim şunlar ;
batarya süresi uzun olsun ,
kamerası iyi olsun ,
internet performansı iyi olsun ,
oyun performansı iyi olsun ,
internete girip rahatlıkla dizileri filmleri izleyebileyim ,
ekranı renkleri tatmin etsin , ve
kesinlikle kasılma takılma sorunu yapmasın ..
aslında ilk tercihim g2 idi fakat android olması ve bundan 1 2 yıl sonra stabilite bozulması , kasma sorunu yapabilir korkusu var o yüzden de lumia 925 de ekledim listeme ama bu seferde az çeşitlilik olması ve internet izleyeceğim dizi film lerde sıkıntı çıkarabilecek olması ve rakibine oranla daha eski teknoloji kullanması ..
arkadaşlar konu ciddidir çok fazla tecrübem yok o yüzden burada yazdıklarınız benim açıdan kilit önem taşıyor o yüzden ciddi yorumlarınızı bekliyorum ..
şimdiden teşekkürler
Aynen kardeşim bende ayni şekilde bu yuzden ya iphone yada wp alırım inşallah gelecek sefere yani bugun 1gb ramli bi 5s le 3gb ramli note3 kapisiyorsa demekki bu iosta bi hikmet varben olsam lumia 925 alırdım. Çünkü benim için farklılık, kamera, kasılma ve donma, ramde sorun çıkarmama önemli. 925 önerimdir.
peki arkadaşlar bu işlemci ve 2gb lik ram i ile g2 kasma sorunu ve stabiliteyi ilerideki güncellemelere rağmen koruyabilirmi ? bu telefonu çıktığından beri sanırım güncelleme gelmedi henüz ki açıkcası ben cok fazla güncellemeleri takip eden güncelleme yapan birisi değilim bu bi sıkıntı yaratırmı ?
yani g2 beni 2 , 2.5 sene götürür diyorsun hocam ? kasma donma olmadan stabil bir şekilde ..
Kim ne derse desin android ios kadar olamaz bunu discovery kullanan olarak söylüyorum
Kişiye göre değişir burda kesin konuşamazsın. iOS da bazı eksiklere sahip Android'e göre..
Ama stabil daha kaliteli ama daha kullanışlı benceBugun bi 3 gb ramli note3 un 1gb ramli 5s le yarismasi hatta yenilmesi bu ios androidden iyi olduğunu kanıtlarMesela kapalı.
Ama stabil daha kaliteli ama daha kullanışlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?