Telefon Tavsiyesi Lg G2 Ve Nexus 5 Arasında Kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntısı olanlar da varmış abi? Onları nasıl yapacaz? Hadi sen al da ist. bilişimden g2 sorun olmazsa ben de alırım

abi kargo ile dedim zaten internnetten 1 ay beklersin gelcek diye. ürün iade yapmıyorlar.

bilisimport gayet güvenilir ama sadece internetten satıyor bide hangi garantiyi veriyor bilmiyorum

siz daha hızlı yazmışsınız ben sorucaktım slz cevapladıznınzbende tel alacam neyse ben çıkıyorum Goodby

Türe

Üye

Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Invoke ve Dede
BAŞARI, TELPA, KVK, GENPA, Teleservice, Netcell, Dora, Mobiltel, C5 Elektronik

bunlardan biri olması gerek LG G2 garantisi gerisi çöp sakın n11.com dan almayn fonotel delta bilişim veriyor

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
BAŞARI, TELPA, KVK, GENPA, Teleservice, Netcell, Dora, Mobiltel, C5 Elektronik

bunlardan biri olması gerek LG G2 garantisi gerisi çöp sakın n11.com dan almayn fonotel delta bilişim veriyor
Not alırım..

linkte distribütör garantili telefonlar var en ucuzu 1430 lira

edit: diğer verdiğim linkten farklı

DiaBLoS

Admin

Nexus 4 kullandim kardesim.
Nexus 4 ün kamerasi ve ekrani tatmin edici degildi ...
G2 yi aldiktan sonra ben telefon falan kullanmamisim dedim ...

G2 full hd bi cihaz. Ve nexus 4 multimedya yönünden çok rezil bu konuda haklısın. Hoparlöründen ses çıkmıyo. Ama nexus5 i görmeden böyle konuşmamak lazım. Çünkü nexus4'e kadar bütün nexusların multimedyaları fazlasıyla iyiydi(çıkış zamanlarına göre)

Tepkiler: Buğra

aahhaha g2 ye çirkin diyen kim ? . g2 çirkinse nexus takoz o zaman. androidlerde tasarım olarak bi note 3 güzel bide tabiki htc one

2300mA neye yeter ekran hem fiyat 1400+ çıkcak bakın görün

Türe

Üye
aahhaha g2 ye çirkin diyen kim ? . g2 çirkinse nexus takoz o zaman. androidlerde tasarım olarak bi note 3 güzel bide tabiki htc one

2300mA neye yeter ekran hem fiyat 1400+ çıkcak bakın görün
19 saat gibi bir süre veriyor daha nolsun ?

Sevgili kardeşim yaklaşık 50 gündür LG G2 kullanıyorum Şuan piyasada bulunan cihazların tamamına yakınını (Tamamı değil) G2 ile karşılaştırdım Sonuç;

1- Camera 10/8 Sensör olarak fazla ışık istiyor bu yüzden gece çekimleri sıkıntılı 2 puan bu yüzden kırdım. Gün ışığında oldukca tatminkar ve keskin görüntüler sunuyor neredyse Nikon D5200-18-55 kit lensle yarışacak kalitede Özellikle ''Çek netleştir'' denilen özellik inanılmaz başarılı

2- Ekran 10/10

3- Tasarım Göreceli bir kavram bana göre 10/9.5

4- Batarya 10/9.5

5- Donanım olarak ilgili arkadaşlarda fikir sahibi 10/10 Oyunlarda proğramlarda hiç bir sıkıntısını görmedim özellikle AutoCAD 360 da inanılmaz başarılı iPhone5 in 2-3 dakikada açtığı DWG dosyalarını 35-40 saniyede açıyor. Benim için işim gereği bu inanılmaz yararlı.

6- Ara yüz Göreceli ama Oldukca akıcı ve optimum benim kullanmadığım ama başkalarının kullanabileceği bir çok özellik barındırıyor.

7- Müzik kalitesi yeterli derecede kaliteli ses aralıklarına sahip beraberinde gelen kulaklık AKG Q 350 ile hemen hemen aynı kalitede neredeyse ses izolasyonu hariç kendi kullandığım SHURE SE425 e kafa tutacak pozisyonda alçak frekanslar hariç.
Müzik çalar olarak Neutron proğramını kullanıyorum. Dahil hoparlör vasatın üzerinde ama bir ONE değil.

Nexus'u videolardan vs incelediğim kadarıyla başarılı ama Camera ve batarya olarak sanırım sizi tatmin etmez. Yinede seçim sizin. Öğrenmek istediğiniz kafanızda soru işareti olan konular varsa izlenimlerimi paylaşabilirim . Saygılar

Tepkiler: Dede ve Neagf

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Eşim kamera konusunda çok titiz. Onun dışında telefona zaten aşığım
Yazı için teşekkür ederim. Artık eşim bunun kamerasını sana beğenmezse note3 alırım ona.

Tepkiler: Enes

Enes

Üye
Eşim kamera konusunda çok titiz. Onun dışında telefona zaten aşığım
Yazı için teşekkür ederim. Artık eşim bunun kamerasını sana beğenmezse note3 alırım ona.
Note3 mü
Abi sen çıtayı baya yukarı çektin

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
@boran9999

Gece çekimi derken akşam evdeki ampulün aydınlattığı gibi bir ortam mı bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...