Invoke
Üye
Beleşçilik açısından acaip bir sistem dönüyor. O kadar kolay ki...
iosta da satın almadan yüklediğin uygulamayı açmak zor değil.pp25 akıyordu
Anlattım işte o şekilde usbden oyun olayı sıkıntı. Seni idare eder zaten 10gb bir şekilde. usbye ikinci plandaki şeyleri atacaksın. Bir oyunu bitirdin mi sileceksin, böyle idare edeceksinYa da kıy paraya 32gb al =P az daha rahat edersin.
bana aslında 2 side yetmiyor . o yüzden 16 gb alıyorum . bende şuan telefonlarda oyun yok ipod touch 5 - 32 gb var ve en büyük oyunlardan 2 tane yüklü onlarıda oynamıyorum bile nova 3 le real racing var ve fps düşmesi dönüşlerde kasma oluyor.
lg g2 yi alanlar genelde oyun için alıyor bense internet müzik film için alıyorum he tabi arada oyun oynarım da o kadar önemli değil önemli olan menülerde iphone gibi kasmasın yeter.
filme gelince usb de durur izleyince atarım bu kadar kolay . 10,860mb yer veriyor = 2-3 gb müzik olsa o şartkaldı 7.8gb onada 2 -3 tane en iyi oyun atsak onlarda 3,75gb tutsa diyelim her türlü 4gb yer kalıyor
benim için tek sıkıntı kamera videosu dakikada 200mb yiyor. uzun çekim yapcakken o büyük oyunların silinik olması gerekiyoryoksa oyun felan sorun değil . üniversiteye gidiyorum bırak oyunu kafamı kaşıycak vaktim yok şuan vizelere hazırlanırken cevap veriyorum aynı zamanda
hacı benim de vizelerim var gevşek gevşek yatıyom ya... napacaz =P
Neyse, uzun videonu çekersin sonra videoyu usbye atarsın işte =P
Youtube> LG G2 Real racing 3 gameplay with fps meter diye aratmak lazım.
G2yi izlemedim ama Z1de takır takırdı. G2de de öyledir.
snapdragon 800 ısındıkkça otomatik performans düşürdüğü için real racingde arasıra fps düşüyormuş ?
Bu sorun INTEL I7 4960X'dede mevcut
Ben Real racing 3'ü severek oynuyorum sıkıntı yok emin olabilirsiniz
kardeşim hazır lg g2 kullanan birini bulmuşken video çekerken oto focus yapıp duruyor kapatmak mümkünmü
Video'da manuel odaklama seceneği yok ama sizin dediğiniz gibi bir sorun yok bende yani olması gerekeni yapıyor merkez odaklamaya duyarlı ama çok fazla dinamik değil belki sizinki ses zoom u açık olabilir buda sanırım dediğiniz gibi sorunlara yol açabilir.
hmm ben turkcell de test ettim sadece henüz almadım
kamerada nasıl bi yere dokununca görüntü ileri geri gider ya video çekerkende . hareket ettikçe odaklıyor. düz aynı yeri çekerken sorun yok
Kamera olarak vasatın üstünde bir konuda bunu dile getirmiştim (LG G2 kullanıcıları 69 yada 70. sayfadaydı sanırım) DSLR ile kıysladığım 2 fotoğraf ama video konusunda az özürlüyor sevmiyorum video olayını o yüzdende incelemek hiç aklıma gelmedi
vasat mı ? :S iphone 4s -5 le kıyaslarsak ne kadar iyi ?
Bir üsteki posttaki link e tıklarsanız fotoğraf kalitesini görebilirsiniz
gayet güzel ben beğendim . sadece gece çekimlerinde ışığı fazla toplamıyormuş kap kara odada lumia 1020 gündüz gibi çekiyor LG g2 de daha karanlık .
siz beğenmediniz galiba lg g2 kamerayı
Birde bu var : Lg G2 Antutu Skoru ( Stock Rom )
işte ne kadar iyi sevdinizmi sevmediniz mi anlayamadım süper bişey.
sevmediğiniz yönleri varmı
Benim marka bağımlılığım yok ihtiyacımı olması gerektiğinden fazla karşılıyor. Begenmediğim tek tarafı Artırılabilir hafıza desteğinin olmayışı en beğendiğim tarafı G2 ye rakip gösterilen ve maalesef G2 nin performansını gösteremeyen rakiplerinin yanındaki fiyat performansı. Bir örnek vereyim isterseniz; Ben ayrıca iphone5 kullanıyorum istanbul istinye parkta bir kafede otururken cihaz masa üzerinden yere düştü (70 cm) ön cam kırıldı ekran hasar gördü ayrıca kamerada hasar gördü sadece ekranın onarımına yanlış hatırlamıyorsam 730 TL verdim kamerayı yaptırmadım sebebi 2 sinin onarımının 1000-1200 TL civarında oluşuydu yani neredeyse 16 Gb LG G2 fiyatı siz karar verin beğenip beğenmediğime
beğenilmiyecek bi yanı yokancak bi kaç kişi diyorki testler bütün modelleri geçiyor ama gerçekte öyle değil diyor bende karar vermemedim . bu kadar lg g2 ye baktım almaya giderim kafam bozulur s4 alırım pişman olmak istemiyorum en azından 1-2 sene götürür dimi beni telefona para vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?