ahuramazdatr
Üye
-
Konu Sahibi
-
Neden ziyan olsun. Lg gayet güzel telefon.Boşuna Paranı Ziyan Etme Git Sony Seç
Neden ziyan olsun. Lg gayet güzel telefon.
Hafıza az hafıza kartı takamıyosun.ekranda kronik sarı leke oluşuyor.memnun değil pişman olmamaya da bak
Paranda yetmiyosa s3 neo alabilirsin
mdi g2 almasın s3 neo mu alsın el insaf donanım olarak uçuk fa var snapdragon 800 ve adreno 330 2.3 ghz sen s3 neo s4 s5 mini falan alacağına g2 32gb alHafıza az hafıza kartı takamıyosun.ekranda kronik sarı leke oluşuyor.memnun değil pişman olmamaya da bak
Tft ekranParan yetebilirse z2 yetmezse kesinlikle z1 al daha iyidir g2 den
Ne fark eder kardeşim telefonu 170 dereceden mi kullanıyorsun. Düz bakınca ikisi de aynı. Bir ekran yüzünden 400 lira fazla verilmez bana göreTft ekran
Renk farkları var derece önemli olmasa bile tutmadığı için bir üst modeline ips koydularNe fark eder kardeşim telefonu 170 dereceden mi kullanıyorsun. Düz bakınca ikisi de aynı. Bir ekran yüzünden 400 lira fazla verilmez bana göre
Pek fazla fark görmedim ben etrafımda z2 ve z1c kullananlar var. Tamam dikkat edince az fark olduğu belli oluyor ama dediğim gibi x-reality ikisinde de var sadece ekran yapıları farklı. O da dediğim gibi bana göre 400 lira etmezRenk farkları var derece önemli olmasa bile tutmadığı için bir üst modeline ips koydular
Böyle bi tavsiye olamaz S3 Neo almayın aldırmayın performans vs olarak alınmayacak telefonlar bunlar ayrıca G2 ye alternatif bile olamaz bu telefon lütfen mantıklı konuşalım,dediğiniz sorunlar kronik ilk serilerin hepsinde oluyor bana kusursuz telefon çıkaran bi marka söyleyebilirmisin.Hafıza az hafıza kartı takamıyosun.ekranda kronik sarı leke oluşuyor.memnun değil pişman olmamaya da bak
Biz g2 ile s3 neo kıyaslaması yapmıyoruzki? Parası yeterse alır?Ha şi
mdi g2 almasın s3 neo mu alsın el insaf donanım olarak uçuk fa var snapdragon 800 ve adreno 330 2.3 ghz sen s3 neo s4 s5 mini falan alacağına g2 32gb al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?