messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Batarya ve hafızası ile ilgili net bir haber malesef bulunmamakta.Amiral gemilerden çok mini Modeller bu sene satacak herhalde Batarya ve Hafıza Durumu nedir G2 mininin?
Aynen. Önce bu telefonun 4,3" olacağı söylendi, ama yeni haber de ise ekranın 4.7" olacağı ortaya çıktı. Şahsi kanaatim, eğer fiyat 800 küsür lira civarın da ve arttırılabilir hafıza seçeneği ile gelirse bu cihaz iyi satar..hımm tamam bilgi olsaydı Z1 Compactla Karşılaştırma Yapılabilirdi Neyse ileriki günlerde yeni bilgiler gelir
1200 den az olur bence..Bence güzel cihaz olur. Ekran ips olacak muhtemelen. Hafıza kartı da takıldı mı tamamdır
Fiyat olarak 1200 gibi olur bence.
Compact ın fiyatı belli oldu mu ?Bataryanın Compact'a göre daha fazla olması lazım. Diğer türlü bir farkı olmayacak gibi. Compact dayanıklı yapısı ve 20.7 MP kamera ile farkını koyuyor zaten. Daha ortada kesin bir şey yok bekleyip göreceğiz artık.
Aynen katılıyorum kardeşimeEkran 4.5 olsaymış hatta 4.3 olsaymış daha iyiymiş sonuçta ama s3 kadar gerçi g2'nin 5.2 olduğunu düşünürsek normal gibi. Önemli olan gm'nin yeni bombaları gündemdeyken g2 fiyat performans süksesi gibi bi bomba patlaması lazım
Gerçekten çok şirin gözüküyor. Elimde ki g2 yi verip g2 mini mi alsam acaba diye düşünmedim değil şimdiLG Mobile resmi facebook sayfasından bildirmiş. Muhtemelen 24 Şubat tarihinde tanıtılacak.
''Experience the MINI.
Mobile World Congress. 2014-02-24''
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Compactın eminim parası da daha iyidir..Z1 Compacttı daha iyi buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?