Telefon Tavsiyesi lg g2 mi s4 mü

Bence ya LG G2 al ya da Z1C düşünebilirsin.

Al birini vur ötekisine Allah'ın korelileri! Yazılım mühendislerinin beceriksiz olduğu belli, arayüzleri muhtemelen şişme yapacaktır belli bir süre sonra. Z1 Compact bakın derim. Sony arayüzü iyidir. Ama onda da kamerada ışık sızması olduğu söyleniyor.

Konu Sahibi
z1 compatta 4.3 inç yani çok ufak gibi

Konu Sahibi
şuan galaxy s3 kullanıyorum 4.8 inç 5 inç ideal bence ama baktım fiyat olarak z1 ile z1 compact arasında pek bir fark yok aslında arkadaşlar beni 4 5 sene götürecek pili ve performans olarak iyi bir telefon almak istiyorum z1 sorunsuz bir telefon değil mi hem şarj hemde ısınma olarakyada g2 Mi ACABA çok kararsızım g2 bir tek sd cart girişi yok o bir sorun gibiarkadaşlar ne öneriyosunuz acaba

Sucrofe

Üye
Z1 yerine G2 daha mantıklı. G2 yerine de Z1 Compact daha mantıklı.

Konu Sahibi
hmm ama sdcart tek sorunu acaba 32 gb 1200 bulabilirmiyim

Sucrofe

Üye
Rahat bulursun. Gittigidiyor sitesinde sıfır G2'lere bak. Ben oradan 100 World puanla kargo dahil 1121 TL'ye 32 GB'lık G2 almıştım.

Konu Sahibi
hmm ama ben daha önce hiç internetten almadım istanbuldan peşin alabileceğim bir yer biliyormusun kardeş acaba

Sucrofe

Üye
Oradakinler paralel ithalat olmaz, fiyatı biraz daha tuzlu olur. İstanbul Bilişim paralel ithalat satıyor galiba.

Konu Sahibi
ee peki kardeş güvenilirmi yani telefonun türkiyeye gelen g2 mi

hiç düşünmeden lg g2 derim

alical33

Üye

buradan g2 alabilirsin 32 gb fiyatıda bence uygun

Konu Sahibi
eywallah kardeşte ama ben gidip görüp bir yerden almak istiyorum yani internete pek güvenmiyorum