★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

nokia 603

Üye
Olmaz heralde dori kullanmadım bilmiyorum
Batterystats.bin dosyasını falan siliyordur sanırım.
Tesekkurler hocam ben kalibre isini sarj %80 falandi sarja taktim fulledim oyle yaptim dediginiz programla bunun sakincasi var mi

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Tesekkurler hocam ben kalibre isini sarj %80 falandi sarja taktim fulledim oyle yaptim dediginiz programla bunun sakincasi var mi

Sorun olmaz heralde üstteki kalibre yöntemi iyi diyorlar yapıp memnun olanlar var ben yapmadım denemek lazım aslında

nokia 603

Üye

Sorun olmaz heralde üstteki kalibre yöntemi iyi diyorlar yapıp memnun olanlar var ben yapmadım denemek lazım aslında
Ben denerim de o kadar vaktim yok calistigim icin
Cloudy romlarda en iyi batarya omru hangi romda

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ben denerim de o kadar vaktim yok calistigim icin
Cloudy romlarda en iyi batarya omru hangi romda
Bilmiyorum sürüm yükseldikçe azalır en iyi batarya jb de alırsın.
Cloudy de 2.2 daha iyi olabilir ama serikik efektler için bike lollipop kullanırım.

nokia 603

Üye
Bilmiyorum sürüm yükseldikçe azalır en iyi batarya jb de alırsın.
Cloudy de 2.2 daha iyi olabilir ama serikik efektler için bike lollipop kullanırım.
Hocam bende onun icin yukledim ama batarya rezalet atacagim linki simdi

Saat 8.30 dan 18 civarina kadar sinyal gucu 1 ile 4 dis arasi gidip geldi 30 40 dk da bir 10 dk lik kafa topu 1 seferlik gt racing 2 parlaklik surekli 30 da oto kapali niye boyle anlayamadim eve donunce de hizla yedi bataryayi

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hocam bende onun icin yukledim ama batarya rezalet atacagim linki simdi

Saat 8.30 dan 18 civarina kadar sinyal gucu 1 ile 4 dis arasi gidip geldi 30 40 dk da bir 10 dk lik kafa topu 1 seferlik gt racing 2 parlaklik surekli 30 da oto kapali niye boyle anlayamadim eve donunce de hizla yedi bataryayi
Batarya çok kötü değil lolipop A göre
Sinyal gücü olayı baseband dan kaynaklıdır.
yükle düzelir
Düzelmezse
İkisinden birinde muhakkak adam olur full çekiyor benim telefon hep.
Birde rom yeni olduğu için batarya az gitmrsi normal biraz kullanman gerekli

nokia 603

Üye
Batarya çok kötü değil lolipop A göre
Sinyal gücü olayı baseband dan kaynaklıdır.
yükle düzelir
Düzelmezse
İkisinden birinde muhakkak adam olur fu ll çekiyor benim telefon hep.
Birde rom yeni olduğu için batarya az gitmrsi normal biraz kullanman gerekli
Twrp den mi flashlayacagiz

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Evet

avast

avast

Üye
5.1.1 ortalıkta yok mu hala

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
5.1.1 2016 ya anca gelir gelirse .

nokia 603

Üye
Arkadaslar ben birsey buldum ama zpn.im dite birsey 10gb falan veriyormus ne is bu aslini astarini bilen var mi

nokia 603

Üye
Arkadaslar biri bana cloudy g2 2.2 yi mega ya upload edebilir mi

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
Telefon bilgilerim bu twrp flashlayamadım yardımcı olabilecek varmı tel rootlu recovey moda girerken beyaz arkaplan da siyaz yazılar error hatası alıyorum..

nokia 603

Üye
Telefon bilgilerim bu twrp flashlayamadım yardımcı olabilecek varmı tel rootlu recovey moda girerken beyaz arkaplan da siyaz yazılar error hatası alıyorum..
Hocam autorec denediniz mi ben oyle yaptim
Hazir gelmisken bende sorunumu soyleyim android sistemi sarjimi cok goturuyor ekran dan sonra hemen %30 larda nasil cozebilirin

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
Hocam autorec denediniz mi ben oyle yaptim
Hazir gelmisken bende sorunumu soyleyim android sistemi sarjimi cok goturuyor ekran dan sonra hemen %30 larda nasil cozebilirin
denedim ama bi daha deneyim

muslumreis

muslumreis

Üye
Lg g2-32gb beni de eklerseniz sevinirim :)

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Merhaba arkadaslar. G2 çok sarj yemeye başladı bu aralar. Gece yatarken 87 deydi sarj. Sabah kalktığımda 76 olmuş. Sizce nedeni nedir? 2 hafta once aveadan turkcelle geçiş yaptim. Bununla bi ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.

nokia 603

Üye
Merhaba arkadaslar. G2 çok sarj yemeye başladı bu aralar. Gece yatarken 87 deydi sarj. Sabah kalktığımda 76 olmuş. Sizce nedeni nedir? 2 hafta once aveadan turkcelle geçiş yaptim. Bununla bi ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bur sey gelmedi :(
Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bir sey gelmedi :(
Arkadaslar aicp rommu yoksa cloudy 3.3 de mi kalayim

Üst Alt