★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
lux ölçümlerinde s6 açık ara g4 den
g4 de g3den %25 daha parlak mış (bunu Lg bildirmiş)
güneş altı derken geçekten güneşin tam altından bahsediyorum gölgelik veya havanın aydınlık olduğunu değil
sona aldığımda sanki biraz daha parlak olsa imiş dedim bi daha ki sefere daha yüksek olmasını istiyorum bunun için hangi değerden başlamam gerektiğini hesaplıyacaktım :ehe

Daha fazlası olduğunu sanmıyorum amele güneşi altında hepsi aynı gözüküyor emin olabilirsin. Ev içi gibi ortamlarda amoled daha parlak oluyor.

avast

avast

Üye
Telefonu fena dusurdum ya cerceve zedelendi o metal gibi parlayan kismin ustu ekranda yada camda bisey gozukmuyor ama yan taraf baya ezildi napmaliyin :D cop olana kadar kullaniyimmi yoksa varmi baska oneri

Luck Star

Luck Star

Üye
Kılıf tak öyle kullan rahatsız ediyorsa yoksa ekran değişmeden değişmez kasa. Çöp olana kadar kullan hala daha 1-1.5 sene gideri var telefonun.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha fazlası olduğunu sanmıyorum amele güneşi altında hepsi aynı gözüküyor emin olabilirsin. Ev içi gibi ortamlarda amoled daha parlak oluyor.
ekranın camını parlarsa isterse en parlak ekran olsun parlamadan gözükmez ama en azından göz kısmak istemiyor bi foto çekecekken

nokia 603

Üye
Real racing 3 de fps dusmesi yasayan var mi ben medium ayarda bile fps dusmesi yasiyorum cloudy 3.3 ve dorimanx kullaniyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben full de oynuyorum sadece dönerken olabiliyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hey Gidi Ne Günlerdi 800 ün Çıktığı Günler :D Şimdi 820 Filan Kimse 800 805 İn Yüzüne Bile Bakmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: nokia 603
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Modern Combat 5 de sanırım sorun otomatik nişan almada
eğer Aim assist'i kapatırsam kasma veya takılma olmuyor
lollipopla optimizasyonu iyi değil çoğu oyunun

nokia 603

Üye
Peki kitkat gpe cloudy 2.2 mi yoksa lollipop aicp rr vb 5.1.1 roma mi geceyim evde modem yok zor oluyor

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hani bu 5.1.1 nerede kaldı?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
En az 3 ay sonra. Muhtemelen son olarak 5.1.1 verip bırakırlar
Yalan dolan işleri 5.0.2 de aralik ocak derken nisan da geldiydi.
Kaç senedir android telefon kullaniyorum bir güncelleme alamadım ota dan.
Hep kendim suan stock kitkattayim 5.1.1 gelmeden gecmeyi düşünmüyorum cloudy olsun stock olsun lolipop sorunlu 5.0.2 sürümü. 1 aya şişme başlıyor.
Aosp rom da bu telefona gitmiyor.[emoji20]

nokia 603

Üye
Suan cloudy 2.2 deyim jelly bean e donmeli miyim mantikli mi sizce cok kararsiz kaldim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Suan cloudy 2.2 deyim jelly bean e donmeli miyim mantikli mi sizce cok kararsiz kaldim
LG nin arayüzünü istiyorsan en yakın zamanda v3.3 ü dene bence çok yi cihaz 430 saatir hiç kapatmadan kullanıyorum hala yağ gibi
(not: bazen ram sıkışması oluyor 2 sn ekran donuyor (3-4 günde bi oluyor (hiç kapatmaziseniz)) ve geri geldiğinde yeni açılmış gibi açıkıcı oluyor)

nokia 603

Üye
Cloudy 3.3 kullandim kitkattan sonra yavas geldi aicp kullandim o da hiz olarak cloudy den farksiz di real racing 3 deki takilmalar da canimi sikiyor daha 2 ay bile olmadi neden boyle anlayamadim belki custom rom sebepli olabilir uyusmazlik vardir bu sebepten hem de batarya icin

brkergi

brkergi

Üye
Daha 5.1.1 2 ay önce bu zamanlarda verilmeye başlanıcak diye söylendi bu lg de nasıl iş yapıyosa valla diğer modellere çatır çatır geliyo

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
konudaki resimler ölmüş düzeltilse güzel olur :)

nokia 603

Üye
Jelly bean e donum stok kitkata gectim otadan bluetooth problemi var surekli uyanik bi de telefon asiri yavas sarj oluyor factory reset mi lazim :(

Üst Alt