★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hocam sayac olayi 4.3 den sonra var diye biliyorum
Sayaç 4.1.1 den beri çoğu samsungda var ama knox sadece 4.3 ve üzeri cihazlarda mevcud sayaç olmayan cihazlar da genelde amiral gemilerinde oluyor

Sadece system statu olarak sayaç verilmiş yani eğer tringleaway ile sifirlanmadı ise gerçekten orijinaldir

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt

nokia 603

Üye
Lolipopta root atmam gerekmedi kullandığım romlar hep root vardı lolipop root atmasını bilmiyorum ama basit birşey bilgisayarda cmd ile birşeyler yapılıyor bir programla nette yazar tek tek adımları uygularsan sorun olacağını sanmam .
Kitkat olsan basit towelroot yükleyip ardından süper su yükleyip reset falan attıktan sonra d802 autorec yükleyip en sonda twrp en son sürümü yukluyorsun twrp den bu kadar . Rom kurmaya hazır telefon.
Hocam rootladim cihazi sonunda :) kitkattaki gibi ek dosya yuklememe gerek var mi bi de anlatirsaniz cloudy kurulumunu sevinirim

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hocam rootladim cihazi sonunda :) kitkattaki gibi ek dosya yuklememe gerek var mi bi de anlatirsaniz cloudy kurulumunu sevinirim
Cihaz lolipop sanırım . Cihaza super su kurdunuz mu ?
Kurmadiysaniz marketten indirip kurun .
Cihaziniz tr cihazı ise verdiğim linkteki twrp yi kurmanız gerekir .

Paralel ise marketteki d802 auto rec lolipop olanı indir kur .
Twrp kurunca twrp geçiş yapın auto rec programı yönlendirir zaten
Twrp girip

Bu linkten d802 olan indirdigin son sürüm twrp yi flashla install kısmından .
Bunları yapınca rom kurulumuna hazır oluyor .
Sen herhangibir kitkat rom kurmak istersen bootloader degistirmen gerekiyor ama cloudy 3.3 gececeksen gerek yok . Kitkattan lolipop gecistede aynı durum bootloader lolipop için ayarlaman gerekir rom kurmadan önce .
Bootloader changer diye bir dosya hazırlamış bir arkadaş onun linkinide vereceğim .

üstte verdiğim değişimlerden yapman gerekirse
verdiğim dosyayı rom kurmadan önce kurmam gerekir . dosyayı secip install diceksin lolipop gececeksen lolipop seçeneğini kitkat ise kitkat i isaretleyip devam et .
Hemen kurar zaten bundan sonra istediğin rom kur .

Tabi birde rom kurmadan hemen önce wipe kısmına girip advamced wipe bir oradan cache,dalvik cache , system ve data kısmını işaretle alttaki çubuğu kaydir ondan sonra
Cloudy 3.3 indirip install kısmından kur .
Aroma gelecek bootloader changer gibi sana kurmak istediklerini soruyor oradanda seçtikten sonra devam edince kendisi kurar biter .
Xposed kullanmak istiyorsan aroma kurulumdaki en altta xposed ile ilgili kisimi işaretlemek gerekir bu LG quick cover sıkıyor sadece .

Reboot yap cihaz 5 dk ya açılır .

Son düzenleme:

nokia 603

Üye
Cihaz lolipop sanırım . Cihaza super su kurdunuz mu ?
Kurmadiysaniz marketten indirip kurun .
Cihaziniz tr cihazı ise verdiğim linkteki twrp yi kurmanız gerekir .

Paralel ise marketteki d802 auto rec lolipop olanı indir kur .
Twrp kurunca twrp geçiş yapın auto rec programı yönlendirir zaten
Twrp girip

Bu linkten d802 olan indirdigin son sürüm twrp yi flashla install kısmından .
Bunları yapınca rom kurulumuna hazır oluyor .
Sen herhangibir kitkat rom kurmak istersen bootloader degistirmen gerekiyor ama cloudy 3.3 gececeksen gerek yok . Kitkattan lolipop gecistede aynı durum bootloader lolipop için ayarlaman gerekir rom kurmadan önce .
Bootloader changer diye bir dosya hazırlamış bir arkadaş onun linkinide vereceğim .

üstte verdiğim değişimlerden yapman gerekirse
verdiğim dosyayı rom kurmadan önce kurmam gerekir . dosyayı secip install diceksin lolipop gececeksen lolipop seçeneğini kitkat ise kitkat i isaretleyip devam et .
Hemen kurar zaten bundan sonra istediğin rom kur .

Tabi birde rom kurmadan hemen önce wipe kısmına girip advamced wipe bir oradan cache,dalvik cache , system ve data kısmını işaretle alttaki çubuğu kaydir ondan sonra
Cloudy 3.3 indirip install kısmından kur .
Aroma gelecek bootloader changer gibi sana kurmak istediklerini soruyor oradanda seçtikten sonra devam edince kendisi kurar biter .
Xposed kullanmak istiyorsan aroma kurulumdaki en altta xposed ile ilgili kisimi işaretlemek gerekir bu LG quick cover sıkıyor sadece .

Reboot yap cihaz 5 dk ya açılır .
Cihaz lollipop hocam tr cihazi ama ben autorec ten flashladim twrp sikinti cikmaz degil mi

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye

nokia 603

Üye
Twrp girdin mi hiç
Flashladiysa sıkıntı olmaz zaten
Twrp son sürümü kur girdiysen.
2.8.6.1 sikinti cikar mi
Twrp girdin mi hiç
2.8.6.1 sikinti cikar mi
Twrp girdin mi hiç
2.8.6.1 sikinti cikar mi
Twrp girdin mi hiç
2.8.6.1 sikinti cikar mi

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
lolipop 5.0.2 için g2 ye cwm varmı bulamadım

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
2.8.6.1 sikinti cikar mi

2.8.6.1 sikinti cikar mi

2.8.6.1 sikinti cikar mi

2.8.6.1 sikinti cikar mi
Çıkmaz ben kurdum o surumle ama en son olanı indir onu yükle çok daha iyi daha garanti
2 dk sürmez
Verdiğim linkten indir install kısmından kur bu kadar reboot recovery yap sonra rom kur bu kadar .

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
twrp hiç kullanmadım mecbur onu flashlicam artık iidir heralde
Gayet basit wipe kisminda istediğini secip alttaki mavi çubuk kaydiriyorsun ya da install dosya secip mavi çubuk kaydiriyorsun bu kadar .

• Beğen
Tepkiler: Black-GhosT
Aybars1979

Aybars1979

Üye
telefonda kulaklık takılı olmadığı halde simgesi görünüyor o yüzden konuşma esnasında hoparlörden gelmiyor çocuğun elindeydi yanlış bir ayar yapmış olabilirmi?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
telefonda kulaklık takılı olmadığı halde simgesi görünüyor o yüzden konuşma esnasında hoparlörden gelmiyor çocuğun elindeydi yanlış bir ayar yapmış olabilirmi?
Kulaklık girişinde toz falan olabilir bazen bu sebepten oluyor .

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Kulaklık girişinde toz falan olabilir bazen bu sebepten oluyor .
gün içinde kulaklık girişinin üzerine bardaktan su damlamış ama içine kaçmadan hanım silmiş. gece pirinçte beklettik sabah sorun kalmadı umarım tekrarlamaz.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt

nokia 603

Üye
Arkadaslar sonunda cloudy g2 3.3 u kurdum ama hiz konusunda galaxy e7 bile daha onde bir de batarya cok hizli tukeniyor gibi geldi daha 3 4 saat oldu kurali batarya tuyolari alabilir miyim sizden

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Arkadaslar sonunda cloudy g2 3.3 u kurdum ama hiz konusunda galaxy e7 bile daha onde bir de batarya cok hizli tukeniyor gibi geldi daha 3 4 saat oldu kurali batarya tuyolari alabilir miyim sizden
%15 te şarja takıp 100 de çıkarıyorum.
Birde batarya kalibrasyon yapabilirsin markette battery calib yaz çıkar.
Telefonu %5 10 gibi şarja tak fulle sonra şarjdan çek uygulama içinden battery calib tıkla yine 15 e kadar kullan böyle kullan genelde.
Hız konusunda benim bir sıkıntım yok.

turancen

turancen

Üye

internette dolasip telefonumu normal kullanmama ragmen isinip sarji yuzde 2 şer olarak iniyor. Gpu z de batarya sicakligi 40 telefon sicakligi 65-72 arasiydi ne oldu boyle birden virus mu girdi acaba?
Google chrome derhal kaldır, onun kadar şarj düşmanı ve ram düşmanı saçma bir tarayıcı görmedim, birde telefonuna virüs tarama yada onun gibi ccleaner gibi programlardan hiçbirini yükleme, hiçbir halta yaramaz, ccleaner bir sefer yükle temizlik yap, sonra kaldır, 15 gün yada 20 günde bir yapsan yeter. Bende lg g3 4.4.2 de, 32 saat kullanımda, 1 saat oyun süresi ve internet sürekli açık, 4 saate yakın ekran süresi alıyorum.

nokia 603

Üye
%15 te şarja takıp 100 de çıkarıyorum.
Birde batarya kalibrasyon yapabilirsin markette battery calib yaz çıkar.
Telefonu %5 10 gibi şarja tak fulle sonra şarjdan çek uygulama içinden battery calib tıkla yine 15 e kadar kullan böyle kullan genelde.
Hız konusunda benim bir sıkıntım yok.
Hocam bir de yanlislikla dorimanx dan reset battery counter yaptim sikinti olur mu

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye

Üst Alt