nokia 603
Üye
Tesekkurler hocam ben kalibre isini sarj %80 falandi sarja taktim fulledim oyle yaptim dediginiz programla bunun sakincasi var miOlmaz heralde dori kullanmadım bilmiyorum
Batterystats.bin dosyasını falan siliyordur sanırım.
Tesekkurler hocam ben kalibre isini sarj %80 falandi sarja taktim fulledim oyle yaptim dediginiz programla bunun sakincasi var miOlmaz heralde dori kullanmadım bilmiyorum
Batterystats.bin dosyasını falan siliyordur sanırım.
Tesekkurler hocam ben kalibre isini sarj %80 falandi sarja taktim fulledim oyle yaptim dediginiz programla bunun sakincasi var mi
Ben denerim de o kadar vaktim yok calistigim icin
Sorun olmaz heralde üstteki kalibre yöntemi iyi diyorlar yapıp memnun olanlar var ben yapmadım denemek lazım aslında
Bilmiyorum sürüm yükseldikçe azalır en iyi batarya jb de alırsın.Ben denerim de o kadar vaktim yok calistigim icin
Cloudy romlarda en iyi batarya omru hangi romda
Hocam bende onun icin yukledim ama batarya rezalet atacagim linki simdiBilmiyorum sürüm yükseldikçe azalır en iyi batarya jb de alırsın.
Cloudy de 2.2 daha iyi olabilir ama serikik efektler için bike lollipop kullanırım.
Batarya çok kötü değil lolipop A göreHocam bende onun icin yukledim ama batarya rezalet atacagim linki simdi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saat 8.30 dan 18 civarina kadar sinyal gucu 1 ile 4 dis arasi gidip geldi 30 40 dk da bir 10 dk lik kafa topu 1 seferlik gt racing 2 parlaklik surekli 30 da oto kapali niye boyle anlayamadim eve donunce de hizla yedi bataryayi
Twrp den mi flashlayacagizBatarya çok kötü değil lolipop A göre
Sinyal gücü olayı baseband dan kaynaklıdır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyükle düzelir
DüzelmezseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İkisinden birinde muhakkak adam olur fu ll çekiyor benim telefon hep.
Birde rom yeni olduğu için batarya az gitmrsi normal biraz kullanman gerekli
Hocam autorec denediniz mi ben oyle yaptimTelefon bilgilerim bu twrp flashlayamadım yardımcı olabilecek varmı tel rootlu recovey moda girerken beyaz arkaplan da siyaz yazılar error hatası alıyorum..
denedim ama bi daha deneyimHocam autorec denediniz mi ben oyle yaptim
Hazir gelmisken bende sorunumu soyleyim android sistemi sarjimi cok goturuyor ekran dan sonra hemen %30 larda nasil cozebilirin
Hayırlı olsun.Lg g2-32gb beni de eklerseniz sevinirim![]()
Hayirli olsun hocam en dogru secimLg g2-32gb beni de eklerseniz sevinirim![]()
Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bur sey gelmediMerhaba arkadaslar. G2 çok sarj yemeye başladı bu aralar. Gece yatarken 87 deydi sarj. Sabah kalktığımda 76 olmuş. Sizce nedeni nedir? 2 hafta once aveadan turkcelle geçiş yaptim. Bununla bi ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Hocam bi kalibre deneyin aklima da baska bir sey gelmediMerhaba arkadaslar. G2 çok sarj yemeye başladı bu aralar. Gece yatarken 87 deydi sarj. Sabah kalktığımda 76 olmuş. Sizce nedeni nedir? 2 hafta once aveadan turkcelle geçiş yaptim. Bununla bi ilgisi olduğunu da sanmıyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.