nokia 603
Üye
Hocam sayac olayi 4.3 den sonra var diye biliyorumBazı telefonlarda root sayacı kısmı hiç yazmıyor bu ne demek ?
Hocam sayac olayi 4.3 den sonra var diye biliyorumBazı telefonlarda root sayacı kısmı hiç yazmıyor bu ne demek ?
Sayaç 4.1.1 den beri çoğu samsungda var ama knox sadece 4.3 ve üzeri cihazlarda mevcud sayaç olmayan cihazlar da genelde amiral gemilerinde oluyorHocam sayac olayi 4.3 den sonra var diye biliyorum
Hocam rootladim cihazi sonundaLolipopta root atmam gerekmedi kullandığım romlar hep root vardı lolipop root atmasını bilmiyorum ama basit birşey bilgisayarda cmd ile birşeyler yapılıyor bir programla nette yazar tek tek adımları uygularsan sorun olacağını sanmam .
Kitkat olsan basit towelroot yükleyip ardından süper su yükleyip reset falan attıktan sonra d802 autorec yükleyip en sonda twrp en son sürümü yukluyorsun twrp den bu kadar . Rom kurmaya hazır telefon.
kitkattaki gibi ek dosya yuklememe gerek var mi bi de anlatirsaniz cloudy kurulumunu sevinirimCihaz lolipop sanırım . Cihaza super su kurdunuz mu ?Hocam rootladim cihazi sonundakitkattaki gibi ek dosya yuklememe gerek var mi bi de anlatirsaniz cloudy kurulumunu sevinirim
Cihaz lollipop hocam tr cihazi ama ben autorec ten flashladim twrp sikinti cikmaz degil miCihaz lolipop sanırım . Cihaza super su kurdunuz mu ?
Kurmadiysaniz marketten indirip kurun .
Cihaziniz tr cihazı ise verdiğim linkteki twrp yi kurmanız gerekir .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Paralel ise marketteki d802 auto rec lolipop olanı indir kur .
Twrp kurunca twrp geçiş yapın auto rec programı yönlendirir zaten
Twrp girip
Bu linkten d802 olan indirdigin son sürüm twrp yi flashla install kısmından .
Bunları yapınca rom kurulumuna hazır oluyor .
Sen herhangibir kitkat rom kurmak istersen bootloader degistirmen gerekiyor ama cloudy 3.3 gececeksen gerek yok . Kitkattan lolipop gecistede aynı durum bootloader lolipop için ayarlaman gerekir rom kurmadan önce .
Bootloader changer diye bir dosya hazırlamış bir arkadaş onun linkinide vereceğim .
üstte verdiğim değişimlerden yapman gerekirse
verdiğim dosyayı rom kurmadan önce kurmam gerekir . dosyayı secip install diceksin lolipop gececeksen lolipop seçeneğini kitkat ise kitkat i isaretleyip devam et .
Hemen kurar zaten bundan sonra istediğin rom kur .
Tabi birde rom kurmadan hemen önce wipe kısmına girip advamced wipe bir oradan cache,dalvik cache , system ve data kısmını işaretle alttaki çubuğu kaydir ondan sonra
Cloudy 3.3 indirip install kısmından kur .
Aroma gelecek bootloader changer gibi sana kurmak istediklerini soruyor oradanda seçtikten sonra devam edince kendisi kurar biter .
Xposed kullanmak istiyorsan aroma kurulumdaki en altta xposed ile ilgili kisimi işaretlemek gerekir bu LG quick cover sıkıyor sadece .
Reboot yap cihaz 5 dk ya açılır .
Twrp girdin mi hiçCihaz lollipop hocam tr cihazi ama ben autorec ten flashladim twrp sikinti cikmaz degil mi
2.8.6.1 sikinti cikar miTwrp girdin mi hiç
Flashladiysa sıkıntı olmaz zaten
Twrp son sürümü kur girdiysen.
Çıkmaz ben kurdum o surumle ama en son olanı indir onu yükle çok daha iyi daha garanti2.8.6.1 sikinti cikar mi
2.8.6.1 sikinti cikar mi
2.8.6.1 sikinti cikar mi
2.8.6.1 sikinti cikar mi
Cwm var mi bilmiyorum ama Twrp kullanmalısınız en başarılı olan o cloudy ve aosp romlarda .lolipop 5.0.2 için g2 ye cwm varmı bulamadım
twrp hiç kullanmadım mecbur onu flashlicam artık iidir heraldeCwm var mi bilmiyorum ama Twrp kullanmalısınız en başarılı olan o cloudy ve aosp romlarda .
Gayet basit wipe kisminda istediğini secip alttaki mavi çubuk kaydiriyorsun ya da install dosya secip mavi çubuk kaydiriyorsun bu kadar .twrp hiç kullanmadım mecbur onu flashlicam artık iidir heralde
Kulaklık girişinde toz falan olabilir bazen bu sebepten oluyor .telefonda kulaklık takılı olmadığı halde simgesi görünüyor o yüzden konuşma esnasında hoparlörden gelmiyor çocuğun elindeydi yanlış bir ayar yapmış olabilirmi?
gün içinde kulaklık girişinin üzerine bardaktan su damlamış ama içine kaçmadan hanım silmiş. gece pirinçte beklettik sabah sorun kalmadı umarım tekrarlamaz.Kulaklık girişinde toz falan olabilir bazen bu sebepten oluyor .
%15 te şarja takıp 100 de çıkarıyorum.Arkadaslar sonunda cloudy g2 3.3 u kurdum ama hiz konusunda galaxy e7 bile daha onde bir de batarya cok hizli tukeniyor gibi geldi daha 3 4 saat oldu kurali batarya tuyolari alabilir miyim sizden
Google chrome derhal kaldır, onun kadar şarj düşmanı ve ram düşmanı saçma bir tarayıcı görmedim, birde telefonuna virüs tarama yada onun gibi ccleaner gibi programlardan hiçbirini yükleme, hiçbir halta yaramaz, ccleaner bir sefer yükle temizlik yap, sonra kaldır, 15 gün yada 20 günde bir yapsan yeter. Bende lg g3 4.4.2 de, 32 saat kullanımda, 1 saat oyun süresi ve internet sürekli açık, 4 saate yakın ekran süresi alıyorum.
internette dolasip telefonumu normal kullanmama ragmen isinip sarji yuzde 2 şer olarak iniyor. Gpu z de batarya sicakligi 40 telefon sicakligi 65-72 arasiydi ne oldu boyle birden virus mu girdi acaba?
Hocam bir de yanlislikla dorimanx dan reset battery counter yaptim sikinti olur mu%15 te şarja takıp 100 de çıkarıyorum.
Birde batarya kalibrasyon yapabilirsin markette battery calib yaz çıkar.
Telefonu %5 10 gibi şarja tak fulle sonra şarjdan çek uygulama içinden battery calib tıkla yine 15 e kadar kullan böyle kullan genelde.
Hız konusunda benim bir sıkıntım yok.
Olmaz heralde dori kullanmadım bilmiyorumHocam bir de yanlislikla dorimanx dan reset battery counter yaptim sikinti olur mu