★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Değiştirmiyor zaten 4 5 tane olmayınca çünkü önemsiz :)
Tesekkurler ölü pikseli unutmusum bile ben :D ilerde sıkıntı olmaz degil mi? Bununla ilgili hic arastirma yapmadim da. Diger piksellere de saldirmasin? :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Tesekkurler ölü pikseli unutmusum bile ben :D ilerde sıkıntı olmaz degil mi? Bununla ilgili hic arastirma yapmadim da. Diger piksellere de saldirmasin? :D

1 tane varsa birşey olmaz sanırsam. nokia 6300 vardı eskiden 5-10 tane vardı nerdeyse tüm ekrana sıçradı :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye

En az yarım saatlik ağır oyun oynamama (The Amazing Spiderman 2-Gangstar Vegas) ve bu kadar batarya süresine rağmen bu ekran süresini bana verip beni yarı yolda bırakamadığın için teşekkürler G2.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
marist

marist

Üye

En az yarım saatlik ağır oyun oynamama (The Amazing Spiderman 2-Gangstar Vegas) ve bu kadar batarya süresine rağmen bu ekran süresini bana verip beni yarı yolda bırakamadığın için teşekkürler G2.
Romlu [emoji4]

marist

marist

Üye

Fazla oyun oynamadigim halde böyle sorun mu var acaba bataryamda sorun mu var anlamadım ki.

marist

marist

Üye
ROM'lu falan ama cihazı adam ettim.

Mobil veri çok şarj harcar. Mobil verisiz şarjını bitirmeyi dene ve farkı gör.
Adam ettim derken ne gibi şeyler?

İyide wi-fi falan yok burda mecbur paket veriden baglaniyorum [emoji19]

Luck Star

Luck Star

Üye

Spigen Slim Armor 45TL ' ye düşmüş orjinal sitesinde isteyen alabilir :)

wndrby

wndrby

Üye
arkadslar bişi sorcam... ben bgun aldım da g2...

karanlık ortamda denedim kamerayı. gayet ii cekiyo ama sanki kamera cok hızlı diil gibime geldi... yani yön değiştrrken hafiften gecikme oluyo gibi...
sizde de öyle mi?

The SLayeR

The SLayeR

Üye

karanlık ortamda denedim kamerayı. gayet ii cekiyo ama sanki kamera cok hızlı diil gibime geldi... yani yön değiştrrken hafiften gecikme oluyo gibi...
sizde de öyle mi?
evet tum g2 ler bole karanlikta fps dususu yasaniyo

wndrby

wndrby

Üye
tmm kardesim tsk ederim...

saygılar

wndrby

wndrby

Üye
:)) öyle gibi duruyo.. hoşuma gitti yani :)

marist

marist

Üye

sizde de öyle mi?
Aynen öyle. Sabit tuttuğunda çok guzel odaklanip net çekiyor ama yana kaydirdin mi bulaniklasiyor geç netleşiyor.

Bu arada off off. Biliyorum paket veri çok yiyor bu kadar da değil ama Dimi :(

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Parlaklıkta çoksa ve oyun oynadıysanız normal.

marist

marist

Üye
Parlaklık en fazla %40 aksamleyin %0 yapıyorum zaten. Bide sadece Clash of Clans oynuyorum ve 2g ile bağlanıyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
oyun oynayınca 6 buçuk saat gidiyor benim ekran süresi. diğer türlü bakmadım çok gidiyor :D

Üst Alt