Sanal tuşları gizleyebilirsin istediğin uygulamalarda. G3 arayüzünün görselliğini tadabilirsin. Root atacaksın zaten, rootla bir sürü güzel sistemsel uygulamalar kullanabilirsin. Telefonu kendine göre kişileştirebilirsin.Valla bilmiyorum korkuyorum atmaya. Ve ne gibi güzel değişiklikler var rom atınca?
Aynen bende mesaj yazmak için kullanacaktim sırf o yüzden kullanmıyorum, ç ve ö harfleride olmuyor. Ayarlarda baktım belki klavye ingilizce olmuştur diye ama bulamadım.
Sararma sorunu eski serilerde vardı. Şuanlık yok. GPS performansı iyi. Almanızı öneririm.arkadaşlar lg g2 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz çok yorum okudum ekranda sararma sorunu karşılaşanlar olmuş çevrimdışı gps performansı nasıl?
Sanal tuşları gizleyebilirsin istediğin uygulamalarda. G3 arayüzünün görselliğini tadabilirsin. Root atacaksın zaten, rootla bir sürü güzel sistemsel uygulamalar kullanabilirsin. Telefonu kendine göre kişileştirebilirsin.
ben hc bole bise yasamadim kardesimBilen hiç kimse yok mu?
Bende niye böyle oluyor anlamış değilimben hc bole bise yasamadim kardesim

bi hard reset caksan kendine gelmemi acabaBende niye böyle oluyor anlamış değilim![]()
Gelir mi bilmem ama düşünüyordum. peki uygulamalar gider mi yedekleyebilir miyim? Oyundaki seviyelerim silinir mi?bi hard reset caksan kendine gelmemi acaba
nasıl anlamadım?Hard resetle alakası bile yok. Bir resmi ana ekran seçin, anlarsınız. Kurcalayın biraz yav.
evet lg backup da herseyi yedekle yedek dosyasini bellege veya pc ye at snra hard reset atGelir mi bilmem ama düşünüyordum. peki uygulamalar gider mi yedekleyebilir miyim? Oyundaki seviyelerim silinir mi?
Bilgisayardan pc suit ile yaptım uygulamalar falan yedeklenmedi sanırım. Telefondan da hafıza yetersiz kalır çünkü 900 mb yakın boş alan var. Otg ile olur belki dedim oda olmadıevet lg backup da herseyi yedekle yedek dosyasini bellege veya pc ye at snra hard reset at
kardesim telefnunda kurulu zaten lg backup prgrami ona girceksin hepsini isaretleyip yedekle diceksim islem btnce o dosya yoneticisi lg backup klasorune bi dosya olustrcak onu pc ye at dursun orda sonra hard reset at telefpn kendine gelince o dosyai geri tele at sonra lg backup programindan o dosyayi bulup yuklucem yedegini oldu bittiBilgisayardan pc suit ile yaptım uygulamalar falan yedeklenmedi sanırım. Telefondan da hafıza yetersiz kalır çünkü 900 mb yakın boş alan var. Otg ile olur belki dedim oda olmadı
Benim dediğimi anlamadin. Uygulamalari ve oyunları yedekleyecek kadar hafıza yok telefonda onu demek istedim.kardesim telefnunda kurulu zaten lg backup prgrami ona girceksin hepsini isaretleyip yedekle diceksim islem btnce o dosya yoneticisi lg backup klasorune bi dosya olustrcak onu pc ye at dursun orda sonra hard reset at telefpn kendine gelince o dosyai geri tele at sonra lg backup programindan o dosyayi bulup yuklucem yedegini oldu bitti
haa e kardesim mecbur bosaltcan o zmn zaten ortalama kulanimda 4 gb yedekleme dosyasi cikarioBenim dediğimi anlamadin. Uygulamalari ve oyunları yedekleyecek kadar hafıza yok telefonda onu demek istedim.
ee 900 mb falan kalmışhaa e kardesim mecbur bosaltcan o zmn zaten ortalama kulanimda 4 gb yedekleme dosyasi cikario
ben uygulamaları silersem tekrar yükleyeme imkanım yok.kotu olmus muzikler flan coksa onlari silebilirisn olmazmi resimleri faln ayridan yedeklesen silsen telden sadece uygulamalari falan yedeklesenee 900 mb falan kalmışben uygulamaları silersem tekrar yükleyeme imkanım yok.
Müzik yok ki fazla 30 falan var. Bu yedek dosyası otg üzerinden flash belleğe yapılsa guzel olurdu. Resimleri falan bilgisayara yedekleyip telefondan siler yedeklerim olur heralde? Tam olarak ne kadar hafıza gereklikotu olmus muzikler flan coksa onlari silebilirisn olmazmi resimleri faln ayridan yedeklesen silsen telden sadece uygulamalari falan yedeklesen
Müzik yok ki fazla 30 falan var. Bu yedek dosyası otg üzerinden flash belleğe yapılsa guzel olurdu. Resimleri falan bilgisayara yedekleyip telefondan siler yedeklerim olur heralde? Tam olarak ne kadar hafıza gereklikotu olmus muzikler flan coksa onlari silebilirisn olmazmi resimleri faln ayridan yedeklesen silsen telden sadece uygulamalari falan yedeklesen