fgbvhjk
Üye
O zamana kadar takıl burda arada bende bakıyorum bu forumaYokluğum hissedilsin biraz.19 Eylül'de banım kalkıyor.
O zamana kadar takıl burda arada bende bakıyorum bu forumaYokluğum hissedilsin biraz.19 Eylül'de banım kalkıyor.
LittleMonster'a selam söyle.O zamana kadar takıl burda arada bende bakıyorum bu foruma
Onun yüzünden ban yedim zaten. Amacı beni sınırsız banlatmak ama banım kalktığı zaman her şeye atlamayacağım artık. SDN'nin uyarı verme anlayışı çok yanlış. Her şeye ''tartışma'' diyip ban atıyorlar. Neyse, konu dışına çıkmayalım.
Telefonum içi bomboş yatıyor ya, içim gitti. Her şeyi doğru uygulamama rağmen neden ROM'u atamadım, anlamadım doğrusu. İnternet kafede bir daha denerim. Zaten yapmam lazım, şart yani. İleride garantilik durum olursa başım ağrır.Sorun pcde dir zaten çünkü telde olsa twrp de açılmaz büyük ihtimal başka bir pc den denersen romun sorunsuz kurulması lazımLittleMonster'a selam söyle.Onun yüzünden ban yedim zaten. Amacı beni sınırsız banlatmak ama banım kalktığı zaman her şeye atlamayacağım artık. SDN'nin uyarı verme anlayışı çok yanlış. Her şeye ''tartışma'' diyip ban atıyorlar. Neyse, konu dışına çıkmayalım.
Telefonum içi bomboş yatıyor ya, içim gitti. Her şeyi doğru uygulamama rağmen neden ROM'u atamadım, anlamadım doğrusu. İnternet kafede bir daha denerim. Zaten yapmam lazım, şart yani. İleride garantilik durum olursa başım ağrır.
İnternet kafeye gittim ama yine yapamadım. TWRP çok kolay açılıyor İnternal Storage dahil Wipe yapmama rağmen. Bir daha gider denerim büyük ihtimal internet kafede. Yapamazsam OTG şart ama yapmam lazım ya.Sorun pcde dir zaten çünkü telde olsa twrp de açılmaz büyük ihtimal başka bir pc den denersen romun sorunsuz kurulması lazım
%2'ye gelince böyle bir hata veriyor:Sorun pcde dir zaten çünkü telde olsa twrp de açılmaz büyük ihtimal başka bir pc den denersen romun sorunsuz kurulması lazım
Host dosyasının içine lg ile ilgili olan şeyi yazdinmiİnternet kafeye gittim ama yine yapamadım. TWRP çok kolay açılıyor İnternal Storage dahil Wipe yapmama rağmen. Bir daha gider denerim büyük ihtimal internet kafede. Yapamazsam OTG şart ama yapmam lazım ya.
%2'ye gelince böyle bir hata veriyor:
Kardeş o SDN'nin KitKat yükleme konusundaki her şeyi yaptım ama olmadı. Şuan internet kafedeyim ve bu videodakilerin aynısını yaptığıma %100 eminim:Host dosyasının içine lg ile ilgili olan şeyi yazdinmi
Ya eğer müsaitsen TeamWiever aracılığıyla bana yapar mısın şu ROM'u?Tamam bende bir deniyeyim özelden atsana id şifreKardeş o SDN'nin KitKat yükleme konusundaki her şeyi yaptım ama olmadı. Şuan internet kafedeyim ve bu videodakilerin aynısını yaptığıma %100 eminim:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızAma olmuyor. Yine %2'de durdu ya. Lanet olsun ya.Ya eğer müsaitsen TeamWiever aracılığıyla bana yapar mısın şu ROM'u?
Tamam kardeş, bekle. TeamViewer'i indiriyorum.Tamam bende bir deniyeyim özelden atsana id şifre
Benim hiç adetim değildi ama bu Clash of Clans yüzünden oynamaya başladım. Zarar vermez inşallahEvet ama ben oynuyorum.![]()

Telefonun çok fazla isinmadigi surece oynayabilirsin ama ısınma cok fazla oluyorsa bataryaya zarar verebilir bu durumBenim hiç adetim değildi ama bu Clash of Clans yüzünden oynamaya başladım. Zarar vermez inşallah![]()
Çok ilginç ama telefon ortam o ısısına göre ısınıyor. Klimalı oda da oynarken ne kadar oynarsam oynayim tel hiç ısınmıyor denecek kadar ısınmıyor. Ama ortam sıcak oldu mu ısınıyor ve Gsam Battery Monitör uygulamasında pil sıcaklığı 42 falan oluyor ve şarj daha hızlı tükeniyor.Telefonun çok fazla isinmadigi surece oynayabilirsin ama ısınma cok fazla oluyorsa bataryaya zarar verebilir bu durum
Değiştirmiyor zaten 4 5 tane olmayınca çünkü önemsizBeyler ben telefonda 1 adet ölü piksel yakaladım. Marketten test programı indirip baktım başka bulamadım. Servise götürmeye değer mi sizce? Telefon daha yeni.