★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
O zamana kadar takıl burda arada bende bakıyorum bu foruma
LittleMonster'a selam söyle. :D Onun yüzünden ban yedim zaten. Amacı beni sınırsız banlatmak ama banım kalktığı zaman her şeye atlamayacağım artık. SDN'nin uyarı verme anlayışı çok yanlış. Her şeye ''tartışma'' diyip ban atıyorlar. Neyse, konu dışına çıkmayalım. :D Telefonum içi bomboş yatıyor ya, içim gitti. Her şeyi doğru uygulamama rağmen neden ROM'u atamadım, anlamadım doğrusu. İnternet kafede bir daha denerim. Zaten yapmam lazım, şart yani. İleride garantilik durum olursa başım ağrır.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
LittleMonster'a selam söyle. :D Onun yüzünden ban yedim zaten. Amacı beni sınırsız banlatmak ama banım kalktığı zaman her şeye atlamayacağım artık. SDN'nin uyarı verme anlayışı çok yanlış. Her şeye ''tartışma'' diyip ban atıyorlar. Neyse, konu dışına çıkmayalım. :D Telefonum içi bomboş yatıyor ya, içim gitti. Her şeyi doğru uygulamama rağmen neden ROM'u atamadım, anlamadım doğrusu. İnternet kafede bir daha denerim. Zaten yapmam lazım, şart yani. İleride garantilik durum olursa başım ağrır.
Sorun pcde dir zaten çünkü telde olsa twrp de açılmaz büyük ihtimal başka bir pc den denersen romun sorunsuz kurulması lazım

marist

marist

Üye
Otg çok guzel birşey valla :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
yakında bende alacağım bu telefonu bekle beni g2 :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sorun pcde dir zaten çünkü telde olsa twrp de açılmaz büyük ihtimal başka bir pc den denersen romun sorunsuz kurulması lazım
İnternet kafeye gittim ama yine yapamadım. TWRP çok kolay açılıyor İnternal Storage dahil Wipe yapmama rağmen. Bir daha gider denerim büyük ihtimal internet kafede. Yapamazsam OTG şart ama yapmam lazım ya.
%2'ye gelince böyle bir hata veriyor:

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
İnternet kafeye gittim ama yine yapamadım. TWRP çok kolay açılıyor İnternal Storage dahil Wipe yapmama rağmen. Bir daha gider denerim büyük ihtimal internet kafede. Yapamazsam OTG şart ama yapmam lazım ya.
%2'ye gelince böyle bir hata veriyor:

Host dosyasının içine lg ile ilgili olan şeyi yazdinmi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Host dosyasının içine lg ile ilgili olan şeyi yazdinmi
Kardeş o SDN'nin KitKat yükleme konusundaki her şeyi yaptım ama olmadı. Şuan internet kafedeyim ve bu videodakilerin aynısını yaptığıma %100 eminim:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama olmuyor. Yine %2'de durdu ya. Lanet olsun ya. :(Ya eğer müsaitsen TeamWiever aracılığıyla bana yapar mısın şu ROM'u?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Kardeş o SDN'nin KitKat yükleme konusundaki her şeyi yaptım ama olmadı. Şuan internet kafedeyim ve bu videodakilerin aynısını yaptığıma %100 eminim:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama olmuyor. Yine %2'de durdu ya. Lanet olsun ya. :(Ya eğer müsaitsen TeamWiever aracılığıyla bana yapar mısın şu ROM'u?
Tamam bende bir deniyeyim özelden atsana id şifre

s8n5r

Üye
Arkadaşlar LG G2'im kilit ekranında, modeli yanlış çizdiğimde kamera fotoğraf çekim sesi çıkarıyor. Nasıl böyle oldu çözemedim. Nasıl bi çözüm bulabiliriz, yardım lütfen

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Stock ROM mu kullanıyorsunuz? G3 ROM'u kullandığım için sorununuzu yaşamadım ama ayarlardan kilit ekranına bakarsanız sorununuzu çözersiniz bence.

s8n5r

Üye
Orjinalini kullanıyorum, kilit ekranı ayarlarında öyle bi ayar yok maalesef

marist

marist

Üye
Belki sıradan bir soru olacak ama arkadaslar telefon sarjdayken oynamak telefona zarar verir mi?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Evet ama ben oynuyorum. :bilmm

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Benim hiç adetim değildi ama bu Clash of Clans yüzünden oynamaya başladım. Zarar vermez inşallah :hmmm
Telefonun çok fazla isinmadigi surece oynayabilirsin ama ısınma cok fazla oluyorsa bataryaya zarar verebilir bu durum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Beyler ben telefonda 1 adet ölü piksel yakaladım. Marketten test programı indirip baktım başka bulamadım. Servise götürmeye değer mi sizce? Telefon daha yeni.

marist

marist

Üye
Telefonun çok fazla isinmadigi surece oynayabilirsin ama ısınma cok fazla oluyorsa bataryaya zarar verebilir bu durum
Çok ilginç ama telefon ortam o ısısına göre ısınıyor. Klimalı oda da oynarken ne kadar oynarsam oynayim tel hiç ısınmıyor denecek kadar ısınmıyor. Ama ortam sıcak oldu mu ısınıyor ve Gsam Battery Monitör uygulamasında pil sıcaklığı 42 falan oluyor ve şarj daha hızlı tükeniyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Beyler ben telefonda 1 adet ölü piksel yakaladım. Marketten test programı indirip baktım başka bulamadım. Servise götürmeye değer mi sizce? Telefon daha yeni.
Değiştirmiyor zaten 4 5 tane olmayınca çünkü önemsiz :)

Üst Alt