Sdn de vikingsin konusuna bak o sorunların cozumlerini anlatmıştı ordaArkadaşlar lütfen yardımcı olun. Optimus G3 v1.3 ROM'unun üstüne Almanya 20d kurmaya çalışıyorum ama burada takılıyor. Lütfen yardım edin. TWRP yüklü.
fu ll Wipe yaptım ama yine burada takıldı. Lütfen yardım.Telefon açılmayacak yoksa ya, of
Oraya baktım. Hepsini silmek için sistemi geri yükledim. Yani LG ile ilgili dosyalar silindi. Bu sefer de Flashtool internet hatası veriyor. N'apacağımı bilemedim. İnternet kafeye gittim bunun için ama yine yapamadım. Lanet olsun ya.Sdn de vikingsin konusuna bak o sorunların cozumlerini anlatmıştı orda

En baştan şöyle yap bak tüm lg program ve driverlerini sil sonra pc suite ve mobile support tool u kur sport toolu ac solda usb driverleri vardi onlarin hepsini indir kur daha sonra host dosyasının içine lg ile ilgili birşey yaziliyordu o sdn de kitkat yukleme rehberinde var tüm ayarlamalari yaptıktan sonra flashtooldan romu tekrar kurmayi dene tabi bublari yapmadan önce virüs programıni devre dışı bırakOraya baktım. Hepsini silmek için sistemi geri yükledim. Yani LG ile ilgili dosyalar silindi. Bu sefer de Flashtool internet hatası veriyor. N'apacağımı bilemedim. İnternet kafeye gittim bunun için ama yine yapamadım. Lanet olsun ya.![]()
Dediğin her şeyi yaptım ama nedense %2'den sonra duruyor. Retry butonu çıkıyor. Şimdi buraya bile giremiyorum Flashtool'un internet uyarısı yüzünden. Pc Suite hariç bütün LG driverlerini sildim ama yine internet hatasını veriyor. İnternet kafede de dediğinin aynısını yaptım ama nedense olmadı. Eksik driver mı var anlayamıyorum.En baştan şöyle yap bak tüm lg program ve driverlerini sil sonra pc suite ve mobile support tool u kur sport toolu ac solda usb driverleri vardi onlarin hepsini indir kur daha sonra host dosyasının içine lg ile ilgili birşey yaziliyordu o sdn de kitkat yukleme rehberinde var tüm ayarlamalari yaptıktan sonra flashtooldan romu tekrar kurmayi dene tabi bublari yapmadan önce virüs programıni devre dışı bırak
İnternet kafe değilde başka bir pc bulursan onda bir yapmayı dene olmadı otg kablosu bul optimus romu at twrp den kurDediğin her şeyi yaptım ama nedense %2'den sonra duruyor. Retry butonu çıkıyor. Şimdi buraya bile giremiyorum Flashtool'un internet uyarısı yüzünden. Pc Suite hariç bütün LG driverlerini sildim ama yine internet hatasını veriyor. İnternet kafede de dediğinin aynısını yaptım ama nedense olmadı. Eksik driver mı var anlayamıyorum.
OTG kablosu mu? Kaç TL'ye ve nereden bulabilirim?İnternet kafe değilde başka bir pc bulursan onda bir yapmayı dene olmadı otg kablosu bul optimus romu at twrp den kur
Teknosada vardi 10 tl civarıOTG kablosu mu? Kaç TL'ye ve nereden bulabilirim?
Tek yol Download mod sanıyordum, rahatladım. Şimdi baktım da bununla nasıl Optimus G3 ROM'u atabilirim ki?Teknosada vardi 10 tl civarı
Öncelikle bir flash bellek varsa içine romu at daha sonra telefonda twrp yi ac tabi bu twrpyi açmak seni ugrastirabilir daha sonra twrp den otg yi seciyorduk bi yerden tam hatırlamıyorum ben simdi bulup yazarim sana daha sonra install bölümüne girip ordan flash bellekteki romu seçip kuruyorsunTek yol Download mod sanıyordum, rahatladım. Şimdi baktım da bununla nasıl Optimus G3 ROM'u atabilirim ki?
Çok iyiymiş ya. TWRP'yi açmak çok kolay. Beklemedeyim.Öncelikle bir flash bellek varsa içine romu at daha sonra telefonda twrp yi ac tabi bu twrpyi açmak seni ugrastirabilir daha sonra twrp den otg yi seciyorduk bi yerden tam hatırlamıyorum ben simdi bulup yazarim sana daha sonra install bölümüne girip ordan flash bellekteki romu seçip kuruyorsun
Twrp yi açınca bak orda mount var iraya bas ve ordan usb-otg seçeneğine tik koy daha sonra otg yardımı flashi tak ve install bölümüne gel romu kur ordanÇok iyiymiş ya. TWRP'yi açmak çok kolay. Beklemedeyim.
Çok sağ ol. Sen olmasan kimse G2 hakkında bir şey bilmiyor ya. O zaman OTG almak şart. O değil ben ileride garantiye gönderirsem nasıl atacağım Download moddan Stock ROM'u? Bunu öğrenmem şart ya.Twrp yi açınca bak orda mount var iraya bas ve ordan usb-otg seçeneğine tik koy daha sonra otg yardımı flashi tak ve install bölümüne gel romu kur ordan
Şimdi baktım da USB-OTG'ye tik atılmıyor. Basıyorum üstüne ama olmuyor.Twrp yi açınca bak orda mount var iraya bas ve ordan usb-otg seçeneğine tik koy daha sonra otg yardımı flashi tak ve install bölümüne gel romu kur ordan
Otg takmadan o secenek aktif olmuyorÇok sağ ol. Sen olmasan kimse G2 hakkında bir şey bilmiyor ya. O zaman OTG almak şart. O değil ben ileride garantiye gönderirsem nasıl atacağım Download moddan Stock ROM'u? Bunu öğrenmem şart ya.
Şimdi baktım da USB-OTG'ye tik atılmıyor. Basıyorum üstüne ama olmuyor.
Otg takmadan o secenek aktif olmuyor
Eyvallah. OTG almak şart oldu bana. Tüm LG driverlerini temizlememe rağmen Flashtool çalışmıyor. İnternet kafeye gidip denerim bir daha. Yapamazsam OTG şart.Aynen senin sdn deki cezan ne zaman bitiyor bitince kulüpte sor bir çözümü bilen vardir belkiEyvallah. OTG almak şart oldu bana. Tüm LG driverlerini temizlememe rağmen Flashtool çalışmıyor. İnternet kafeye gidip denerim bir daha. Yapamazsam OTG şart.
Allah SDN'ye ateşler salsın.Aynen senin sdn deki cezan ne zaman bitiyor bitince kulüpte sor bir çözümü bilen vardir belki
Toplam 54 gün ban yedim oradan, 54. Son banımı 31 gün verdiler zaten.
Her şeye ''tartışma'' diyip uyarı veriyorlar. ''Şu Z2'yi almayın yav, S5 alın daha iyi.'' diye bir cümleden dolayı toplam 2 hafta ban yediğime inanabiliyor musun? Bütün uyarılarımı da nedense REDFOKS veriyor.
MaxiCep gibisi yok.
SDN'ye uğrarım yine de banım kalkınca.Baya ban vermişler sana haAllah SDN'ye ateşler salsın.Toplam 54 gün ban yedim oradan, 54. Son banımı 31 gün verdiler zaten.
Her şeye ''tartışma'' diyip uyarı veriyorlar. ''Şu Z2'yi almayın yav, S5 alın daha iyi.'' diye bir cümleden dolayı toplam 2 hafta ban yediğime inanabiliyor musun? Bütün uyarılarımı da nedense REDFOKS veriyor.
MaxiCep gibisi yok.
SDN'ye uğrarım yine de banım kalkınca.
Sahabmert bi ara seni sormuştu AME için güncelleme varmı diye biride 1 hafta ban yedi diyince yakinda gelir dedimde sure uzunmusYokluğum hissedilsin biraz.Baya ban vermişler sana haSahabmert bi ara seni sormuştu AME için güncelleme varmı diye biride 1 hafta ban yedi diyince yakinda gelir dedimde sure uzunmus
19 Eylül'de banım kalkıyor.